Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παιδιά έχω πρόβλημα με το κατέβασμα απο utorrent. Δοκίμασα να κατεβάσω αρχεία χωρίς utorrent και κατεβαίνουν κανονικά. πείρα τηλ και μου είπαν ότι δεν έχει πρόβλημα η γραμμή μου. Μήπως με δουλεύουν και μου βάλανε κόφτη στο download; ξέρει κάποιος να απαντήσει; τα στατιστικά απο το ρούτερ. DSL Connection Link Information Uptime: 0 days, 0:41:33 DSL Type: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.022 / 12.797 Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 23,87 / 474,70 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 13,0 / 24,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 10,0 / 9,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 27.468 CRC Errors (Up/Down): 0 / 6 HEC Errors (Up/Down): 7.526 / 6 αντιμετωπίζει κάποιος με wind το ίδιο πρόβλημα; εντάξει τελικά το έλυσα μόνος μου το θέμα εγκατέστησα νεότερη έκδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα