Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.. Σένα φίλο του έφεραν δώρο ένα ποντίκι logitech  (χώρις απόδειξη), αν το κάνει register  ισχύει η εγγύηση ή χρειάζεται και την απόδειξη; Γιατι στο site λέει   

• Προσθέστε την απόδειξη αγοράς, για να ξέρετε ακριβώς πότε λήγει η εγγύησή σας
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τον Αύγουστο του 2012 είχα πάρει ένα G400 από το getitnow το οποίο μετά από 5 μήνες αντικαταστάθηκε λόγω προβλήματος. Τώρα πάλι εμφάνισε το ίδιο πρόβλημα (χάνει την επαφή με το PC) και σύμφωνα με το επίσημο site είμαι ακόμα στην εγγύηση (3ετης). Το getitnow πλέον όμως δεν ασχολείται με αυτά και δε θυμάμαι αν και αυτό έδινε 3 χρόνια, οπότε να μιλήσω τώρα με αυτούς ή απευθείας με τη logitech;

Δημοσ.

Μίλησε με το support απευθείας μέσω email,αρκεί να έχεις λογαριασμό logitech!

Αυτή θα σε καθοδηγήσουν για το τι πρέπει να κάνεις.

Δημοσ.

Τον Αύγουστο του 2012 είχα πάρει ένα G400 από το getitnow το οποίο μετά από 5 μήνες αντικαταστάθηκε λόγω προβλήματος. Τώρα πάλι εμφάνισε το ίδιο πρόβλημα (χάνει την επαφή με το PC) και σύμφωνα με το επίσημο site είμαι ακόμα στην εγγύηση (3ετης). Το getitnow πλέον όμως δεν ασχολείται με αυτά και δε θυμάμαι αν και αυτό έδινε 3 χρόνια, οπότε να μιλήσω τώρα με αυτούς ή απευθείας με τη logitech;

Γνώμη μου μην ασχοληθείς καθόλου με getitnow..Επικοινώνησε με την υποστήριξη logitech και εφόσον επιβεβαιώσουν οτι είσαι εντός εγγύησης λογικά θα προχωρήσουν σε αντικατάσταση,εφόσον το mouse σου είναι προβληματικό..θα χρειαστεί να έχεις και την απόδειξη αγοράς όμως λογικά!

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος αν την έχω. Αυτοί δε το χουν καταχωρημένο;

Εαν εννοείς στο getitnow λογικά θα το έχουν..μπορείς να ζητήσεις να σου στείλουν ένα επικυρωμένο αντίγραφο της απόδειξης με email για να κάνεις τη δουλειά σου,εφόσον ψάξεις και δεν τη βρεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...