Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να μαντεψω εισαι ο πιο εξυπνος στο φορουμ ? Ρωτησα για βοηθεια απο καποιον που μπορει . Για ποιον λογο πηρα τη καρτα και γιατι δεν τη πληρωσα μεχρι τωρα αστο σε μενα , απ οτι βλεπεις ειπα θα τη ξεχρεωσω

Προφανώς και θα την ξεχρεώσεις τώρα, 3 χρόνια μετά, μια που παίρνεις περιουσιακά στο όνομα σου και σε πιάσαν οι ανησυχίες :P
Δημοσ.

Προφανώς και θα την ξεχρεώσεις τώρα, 3 χρόνια μετά, μια που παίρνεις περιουσιακά στο όνομα σου και σε πιάσαν οι ανησυχίες :P

Δεν μ λες .. Ποιο ειναι το προβλημα σ ??

Πλάκα κάνεις; Βρήκες κοροιδο που σε πληρώνει για σπίτι που δεν έχεις;!

Λοιπον . Αυριο θα το εχω . 2ον αν γινει κατι και δεν μπορω να το δωσω θα παρει πισω τα διπλα χρηματα .

Δημοσ.

Λοιπον . Αυριο θα το εχω . 2ον αν γινει κατι και δεν μπορω να το δωσω θα παρει πισω τα διπλα χρηματα .

Καλά αυτό είναι κάπως δύσκολο με βάση αυτά που μας έχεις πει μέχρι τώρα...:)

• Like 4
Δημοσ.

Kανένα πρόβλημα. Έγραψα ένα σχόλιο για μερικούς που αναρωτιούνται γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Εσύ αρπάχτηκες.

Ο τύπος που δεν έχει να ξεχρεώσει 300 ευρώ για μία πιστωτική, θα πληρώσει δύο φορές ένα σπίτι σε υποψήφιο αγοραστή.

Να φανταστώ η επόμενη πρόταση σου στον αγοραστή ήταν.. "φιλαράκι δώσε τα μισά λεφτά μπροστά και... άυριο πρωί πρωί θα σου στείλω τον τίτλο ιδιοκτησίας υπογεγραμένο...μιλάμε για άλφα άλφα σπίτι, τσάμπα πράμα, έλα δώσε ότι έχεις μη στο φάει άλλος, σε συμπάθησα κιόλας".

Δημοσ.

δηλαδη 4000 ? O λογος ?

Δημοσ.

Καλά αυτό είναι κάπως δύσκολο με βάση αυτά που μας έχεις πει μέχρι τώρα... :)

Εχεις καταλαβει τιποτα απο αυτα που εχω πει ? Η ερωτηση ειναι , αν μπορει να κανει κατασχεση η μπλοκαρισμα αποδοχης για το ποσο των 450 ευρω . 

δηλαδη 4000 ? O λογος ?

Ετσι ειναι ο νομος . Εφοσον υπογραψουμε και μου δωσει προκαταβολη και το μετανοιωσει ο αγοραστης χανει τη προκαταβολη . Αν ομως το μετανοιωσει και δεν θελει να το πουλησει ο πωλητης πρεπει να δωσει πισω τα διπλα .

Kανένα πρόβλημα. Έγραψα ένα σχόλιο για μερικούς που αναρωτιούνται γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Εσύ αρπάχτηκες.

Ο τύπος που δεν έχει να ξεχρεώσει 300 ευρώ για μία πιστωτική, θα πληρώσει δύο φορές ένα σπίτι σε υποψήφιο αγοραστή.

Να φανταστώ η επόμενη πρόταση σου στον αγοραστή ήταν.. "φιλαράκι δώσε τα μισά λεφτά μπροστά και... άυριο πρωί πρωί θα σου στείλω τον τίτλο ιδιοκτησίας υπογεγραμένο...μιλάμε για άλφα άλφα σπίτι, δώσε προκαταβολή μην στο φάει άλλος";

Να φανταστω εισαι ξαδερφος με τον Σεφερλη και λες τα ιδια αστεια ?

Δημοσ.

Καταρχήν δεν τα λέω για αστεία. Αστεία είναι η κατάσταση απο μόνη της. Έπειτα, γιατί άραγε να παρεξηγείσαι τόσο εύκολα...

Δημοσ.

Ετσι ειναι ο νομος . Εφοσον υπογραψουμε και μου δωσει προκαταβολη και το μετανοιωσει ο αγοραστης χανει τη προκαταβολη . Αν ομως το μετανοιωσει και δεν θελει να το πουλησει ο πωλητης πρεπει να δωσει πισω τα διπλα .

Πεσανε υπογραφες χωρις καν να εχεις τον τιτλο ιδιοκτησιας ? 

6d3993983a073ab63d69ee3d0ca8703c.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Τα 2000 δηλαδη με βαση τον νομο τα βαζει στο μαυρο ή το κοκκινο?

• Like 1
Δημοσ.

Τα 2000 δηλαδη με βαση τον νομο τα βαζει στο μαυρο ή το κοκκινο?

Εφοσον τα δωσει λογικα θα το θελει το σπιτι . Απο κει και περα ??

Δημοσ.

Εχεις καταλαβει τιποτα απο αυτα που εχω πει ? Η ερωτηση ειναι , αν μπορει να κανει κατασχεση η μπλοκαρισμα αποδοχης για το ποσο των 450 ευρω . 

Έχω καταλάβει φίλε μου, κάνουμε και λίγο πλάκα, μην αρπάζεσαι :)

Δημοσ.

Έχω καταλάβει φίλε μου, κάνουμε και λίγο πλάκα, μην αρπάζεσαι :)

Αρπαζομαι φιλε επειδη οι 2 απαντησαν σοβαρα και ολοι οι υπολοιποι ειναι εδω για τρολαρισμα .. Αν ηταν για χαβαλε θα εκανα αλλο θεμα .

• Like 1
Δημοσ.

Αρπαζομαι φιλε επειδη οι 2 απαντησαν σοβαρα και ολοι οι υπολοιποι ειναι εδω για τρολαρισμα .. Αν ηταν για χαβαλε θα εκανα αλλο θεμα .

Οκ στα σοβαρά, υποθέτω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα να ολοκληρώσεις την διαδικασία αφού το ποσό είναι μικρό. Για να κερδίσεις λίγο χρόνο μπορείς να πας από την τράπεζα και να δείξεις λίγο ενδιαφέρον, να ρωτήσεις αν γίνεται κάποιος διακανονισμός, αν γίνεται να τα πληρώσεις όλα σε 2 βδομάδες, να δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι.

Δημοσ.

Ε και που βρίσκεις το παράξενο; Αν δεν έχεις τίποτα στο όνομά σου και ούτε σκοπεύεις να αγοράσεις κάτι στο μέλλον δεν υπάρχει και λόγος να ανησυχείς για κατασχέσεις, τους γράφεις στα παπάρια σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...