zio10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 ας πουμε ναι αλλα στην ουσια με τα κερδη που εχει δεν χαριζει τιποτα ασε που σου πουλαει αερα δηλαδη δεν εχει κοστος απο πρωτες υλες. ε ναι οπως σου χαριζουν και το μπονους πρωτης καταθεσης... Καλά κόστος έχει, δουλεύουν τόσα άτομα, πληρώνει διαφημίσεις κλπ αλλά και πάλι δεν ήταν αυτό το θέμα μου Απλά ήθελα να ξέρω πως βγάζει λεφτά η paysafe και ο περιπτεράς στην συγκεκριμένη περίπτωση
PavlaraS18 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Εγώ πάντως αν κάποιος δίνει 5€ paysafecard είμαι διατεθημένος να του δώσω τα 4,2€ που έχω στο paypal γιατί πάνε άχρηστα!
kabouras Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 για τους γνωστες του παυπαλ για να μην ανοιγω νεο θεμα: αν πουλησω κατι και πληρωθω μεσω παυπαλ ποιος ο τροπος να μη δει ο αγοραστης τα στοιχεια μου? (ονοματεπωνυμο κ διεφθυνση) δε θελω να βαλω ψεφτικα διοτι φοβαμαι μη δε μου καταθετει μετα τα λεφτα το παυπαλ σε λογαριασμο
Anorymous Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Καλά κόστος έχει, δουλεύουν τόσα άτομα, πληρώνει διαφημίσεις κλπ αλλά και πάλι δεν ήταν αυτό το θέμα μου Απλά ήθελα να ξέρω πως βγάζει λεφτά η paysafe και ο περιπτεράς στην συγκεκριμένη περίπτωση ναι ρε εχει κοστος απλα δεν εχει επιπλεον δηλαδη οπως ειπες μια εταιρεια που φτιαχνει υπολογιστες πληρωνει εργατες, διαφημηση ΑΛΛΑ και υλικα κατασκευης. Ο περιπτερας εχει ελαχιστο κερδος απλα το εχει για κράχτη. 1
arc Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 για τους γνωστες του παυπαλ για να μην ανοιγω νεο θεμα: αν πουλησω κατι και πληρωθω μεσω παυπαλ ποιος ο τροπος να μη δει ο αγοραστης τα στοιχεια μου? (ονοματεπωνυμο κ διεφθυνση) δε θελω να βαλω ψεφτικα διοτι φοβαμαι μη δε μου καταθετει μετα τα λεφτα το παυπαλ σε λογαριασμο υπάρχει ειδικό θέμα για το paypal. Δεν μπορείς να κρυφτείς. Αν ψήνεσαι να κάνεις «πονηριά» ζήτα να πληρωθείς με αλλο τρόπο.
kabouras Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 δε θελω να κανω πονηρια αλλα πχ αν πουλησω κατι πρεπει να ξερουν ολοι τα στοιχεια μου και να μπορουν να ερθουν να μου χτυπησουν το κουδουνι? δε με ενδιαφερει να τα ξερει το παυπαλ και τυχων φοροεισπρακτικοι μηχανιστμοι, ο καθε αγοραστης δε θελω να ξερει.
chhhris Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 http://www.globelmoney.com/ Το εχω δοκιμασει μια φορα και ολα καλα . Απλα κανει περιπου μια ωρα η μεταφορα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα