Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα αποφασησα να ανοιξω το laptop και να το καθαρισω. Εκανα οτι κανω παντα (ειναι η τριτη φορα που το κανω), και μετα το ξανα εκλεισα.

Το προβλημα ειναι οτι με το που πηγα να το ανοιξω (απο το κουμπι on/off) το laptop δεν ανοιγε, δοκιμασα με το πληκτρο F5,πειρε μπρος, και εκανε το χαρακτηστιστικο bip. Το ανοιξα παλι και ειδα οτι δεν ειχε μπει καλα το module της μνημης. Αφου το εγκατεστησα καλυτερα, δοκιμασα ξανα απο το πληκτρο on/off και παλι τιποτα. Δοκιμασα με το πληκτρο F5 πειρε μπρος, και μου εβγαλε στην αρχη ενα μυνημα χαλασμενου BIOS και συγκεκρημα το error 501, και μου ελεγε να πατησω enter. Αφου πατησω εντερ μπαινει κανονικα στα windows και δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

Θα δοκιμασω να κανω update το ΒΙΟS, για το προβλημα με το 501. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει που δεν λειτουργει το on/off button?

Το laptop ειναι ενα HP Pavilion g6 1220. Οποιαδήποτε βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη, ευχαριστω!

Δημοσ.

ξερεις τι μου ερχεται στο μυαλο?

μηπως να κοιταξεις το καλωδιακι που συνδεεται στη μητριικη? μπορει να το εβγαλες κατα λαθος 

Δημοσ.

και εγω το σκεφτηκα αλλα αμα δεν εχει συνδεθει το καλωδιακι αυτο, φανταζομαι δεν θα ανοιγε καν. Επισης ξεχασα να αναφερω οτι σε κατι πειραματισμους, προσπαθουσα να βγαλω ολο το καπακι απο το λαπτοπ (οταν εννοω καπακι εννοω το πλαισιο που βρισκεται γυρο απο το πληκτρολογιο), και φανταζομαι οτι ισως δεν ακουμπαει καλα το button πανω στο motherboard.

Δημοσ.

κατσε το πρωι   και ειμαι σιγουρος οταν το ανοιξεις θα εχεις ξεχαασει κατι :P

εκτος και εαν δεν αποφορτιστηκες πριν ανοιξεις το λαπτοπ

Δημοσ.

Καλα θα το ανοιξω παλι σιγουρα, θα το ψαξω και στο internet. Επισης μολις παρατηρησα οτι οταν κατεβαζω την οθονη, το λαπτοπ δεν κλεινει οπως το εχω ρυθμισει. Βασικα ειναι σαν να μην καταλαβαινει οτι εχω κατεβασει το καπακι. Μανταρα τα καναμε.....

Δημοσ.
Ελπιζω να καταλαβεις 

1. Open up your BIOS (by pressing F10 while your machine is booting up)

2. Go to System Configuration / Device Configurations

3. Look for an option called "HP Quicklook" or "HP Quicklook 2"

4. Set it to "Disabled"

6. Save the changes (hit F10)

7. Restart your machine.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το ειχα δει το παραπανω σε καποιο site της HP, φανταζομαι θα εχει να κανει με τις ρυθμισεις του BIOS.

Δημοσ.

Όπως το περιγράφει και με το καπάκι λογικά εκει που το σκάλιζες κατι πειράχτηκε και εχει αυτην την συμπεριφορά αλλιως δεν γίνεται ετσι στα ξαφνικά οποτε καλύτερα να το ξανα ανοίξεις

• Like 1
Δημοσ.

Το προβλημα λυθηκε, τελικα το ανοιξα παλι και ειδα οτι δεν ειχε συνδεθει καλα μια καλωδιοταινια στην υποδοχη της. Την κουμπωσα και ολα κομπλε!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...