fonzi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Πήρα μια συσκευή με micro-sim. Έχω την παλιά SIM cosmote. Ποια λύση να προτιμήσω; 1) Κόψιμο δωρεάν σε κατάστημα. Υπάρχει λόγος να δώσω 5 ευρώ και να ζητήσω micro-sim αντί να κόψω την παλιά; Κάπου διάβασα για καλύτερη λειτουργία αν χρησιμοποιήσω καινούρια λόγω διαφοράς στην τάση που χρειάζεται αλλά δεν είμαι βέβαιος... 2) Αγορά καινούριας micro-sim οπότε ακυρώνεται η παλιά. Τα στοιχεία της παλιάς (επαφές κλπ) χάνονται; Πρέπει να πληρώσω για να τα μεταφέρουν στη νέα; 3) Αγορά 2 καρτών (Twin-sim) με 10 ευρώ. Υποθέτω η μια θα παραμείνει η παλιά και θα μου δώσουν και μια micro-sim; Εξακολουθώ να μην γνωρίζω αν θα μεταφερθούν στη νέα οι επαφές και ότι άλλο υπάρχει στην παλιά.
kargo130 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δεν μας λες πριν τη συσκευη ειχες. Γιατι αν ειχες αντροιντ λογικα ολες οι επαφες σου ειναι φορτομενες στο account soy και απλως θα χρειαστει ενας συγχρονισμος στη νεα συσκευη αρκει να βαλεις φυσικα το ιδιο email. Αν ερχεσαι απο απλη συσκευη φορτωνα στη σιμ πριν τιν κοψεις οτι χρειαζεσαι και μετα το κοψιμο ξεφορτωμα στη νεα συσκευη. Αν δεν χωρανε ολα(νομιζω πανω απο 200 επαφες δεν παιρνουν) τοτε θα πρεπει να τις βαλεις μονος σου Εγω την εκοψα και προβλημα δεν ειδα κανενα.
Tzoustiniana Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Πήρα μια συσκευή με micro-sim. Έχω την παλιά SIM cosmote. Ποια λύση να προτιμήσω; 1) Κόψιμο δωρεάν σε κατάστημα. Υπάρχει λόγος να δώσω 5 ευρώ και να ζητήσω micro-sim αντί να κόψω την παλιά; Κάπου διάβασα για καλύτερη λειτουργία αν χρησιμοποιήσω καινούρια λόγω διαφοράς στην τάση που χρειάζεται αλλά δεν είμαι βέβαιος... 2) Αγορά καινούριας micro-sim οπότε ακυρώνεται η παλιά. Τα στοιχεία της παλιάς (επαφές κλπ) χάνονται; Πρέπει να πληρώσω για να τα μεταφέρουν στη νέα; 3) Αγορά 2 καρτών (Twin-sim) με 10 ευρώ. Υποθέτω η μια θα παραμείνει η παλιά και θα μου δώσουν και μια micro-sim; Εξακολουθώ να μην γνωρίζω αν θα μεταφερθούν στη νέα οι επαφές και ότι άλλο υπάρχει στην παλιά. 1) Δεν κόβονται όλες οι κάρτες αλλά αν η δική σου κόβεται δεν υπάρχει λόγος να βγάλεις καινούργια. 2) Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσες να τα περάσεις όλα στο pc σου για να μην χαθούν και τα ξανά βάζεις στην καινούργια sim. 3) Όχι δεν κρατάς την παλιά. Σου βγάζουν 2 καινούργιες μια κανονική και μια micro. Σε αυτή την περίπτωση να ξέρεις πως δεν μπορείς να έχεις και τις δύο συσκευές σε λειτουργία, πάντα την μία από τις δύο θα έχεις ανοιχτή. 1
fonzi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Η συσκευή ήταν samsung galaxy sII mini. Android. Aν η παλιά είναι πολύ μεγάλη και δεν κόβεται, δεν συμφέρει αντί για τα 5 ευρώ για νέα micro-sim να δώσω 10 για twin sim ώστε να έχω τη δυνατότητα λειτουργίας και του παλιού κινητού αν για κάποιο λόγο χρειαστεί;
elenit24 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 σε κατάστημα δεν σου την κόβουν. (Γερμανός cosmote wind, για την vodafone δεν ξέρω )μπορείς να μπεις στον κόπο να την κόψεις μόνος σου, αν θες την φτηνή λύση, εγώ αυτό έκανα με την cosmote κάρτα μου και τελικά την έχασα και δεν τα γλίτωσα τα 5 ευρώ απο την άλλη και την q πάλι την έκοψα εγώ και ήταν ταλαίπωρη κάρτα,και πήγα στην wind να ρωτήσω αν εκδίδουν microsim μου είπαν οτι θα πρέπει να αλλάξω τον αριθμό μου σε wind αν θέλω q.γενικά ο καθένας θέλει να βγάλει κέρδος χωρίς λόγο.εγώ θα έλεγα κόψτην μόνος σου η βρες εναν κόφτη αν θες να είσαι 100% σίγουρος , και υπάρχουν ανταπτοράκια νομίζω 1€ το σετ δηλαδή απο nano sim σε micro sim και απο nano sim σε sim κ.ο.κ για να την έχεις καλού κακού αν σε αφήσει το κινητό και θες να το βάλεις σε κανένα παλιό
Tzoustiniana Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Στον έναν Γερμανό μου είπαν μόνο για έκδοση καινούργιας κάρτας αλλά είχε έλλειψη και με έστειλαν σε άλλο κατάστημα του Γερμανού για την έκδοση αλλά μου την έκοψαν αφού μπορούσε να κοπεί. Όπως αναφέρθηκε από πάνω είναι θέμα κέρδους, κάποιοι κόβουν κι άλλοι κοιτάνε το κέρδος. Αλλά elenit24 είσαι λάθος στο ότι δεν κόβουν σε καταστήματα. Αν διαβάζεις σχόλια σε σχετικές ερωτήσεις θα δεις πως είναι πολλοί αυτοί που τους τις έκοψαν και ειδικά στον Γερμανό.
fonzi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Στον έναν Γερμανό μου είπαν μόνο για έκδοση καινούργιας κάρτας αλλά είχε έλλειψη και με έστειλαν σε άλλο κατάστημα του Γερμανού για την έκδοση αλλά μου την έκοψαν αφού μπορούσε να κοπεί. Όπως αναφέρθηκε από πάνω είναι θέμα κέρδους, κάποιοι κόβουν κι άλλοι κοιτάνε το κέρδος. Αλλά elenit24 είσαι λάθος στο ότι δεν κόβουν σε καταστήματα. Αν διαβάζεις σχόλια σε σχετικές ερωτήσεις θα δεις πως είναι πολλοί αυτοί που τους τις έκοψαν και ειδικά στον Γερμανό. Ζήτησαν χρήματα για να κοπεί;
Tzoustiniana Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Ζήτησαν χρήματα για να κοπεί; Εννοείται πως όχι. Και μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει να το έχει πληρώσει κάποιος.
elenit24 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 εγώ ξέρω ότι όντως έτσι ήταν μέχρι πριν κάνα χρόνο αλλά με τον καιρό άλλαξε και λένε οτι γίνεται αρκεί να είναι και ο υπεύθυνος εκεί,στον Γερμανό ειδικά, ρώτησα αν μου την κόβουν κάπου αλλού και είπε ένα κατάστημα μόνο στην αθήνα αμα ήθελα άμεσα(για την cosmote ) !!απο εκεί και πέρα δεν ξέρω για την vodafone, αλλα νομίζω οτι κόβουν εκεί, αλλα εμένα δεν μου "βγήκε" να πάω εκεί και να τους δώσω μια cosmote και μια q για κόψιμο χαχαχα
Tzoustiniana Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δεν μπορώ να φανταστώ αντίδραση αν το έκανες αυτό χαχαχαχαχα Εμένα πάντως μου την έκοψαν πριν 2 μήνες περίπου.
Toxo <3 lover Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Χθες σε κατάστημα Γερμανός μου πρότειναν να κόψω μια σιμ αντί να πάρω νέα. Για την ιστορία δηλαδή, τις κόβουν. Αν είναι παλιά η κάρτα, δεν κόβεται όπως είπαν. Αν θα σε εξυπηρετήσει η twin sim, κάνε το έτσι.
fonzi Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δεν κοβόταν λένε η παλιά μου. Ήταν πολύ κοντά στην άκρη της το κυκλωματάκι. Πήρα μια καινούρια με 5 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα