γροσερισοπ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 επειδή περιμένω πολλύ καιρο κάτι και μου το στείλανε σημερα. πήρα κανονικά tracking number:με κωδικό τύπου. CP*****************GRεπειδή ειναι μεγάλο το δέμα (ρόδεςχ2 ποδηλάτου)δεν έχω ιδέα με τι εχει σταλθεί (δλδ τι υπηρεσία) θα έρθει σημείωμα παραλαβής; ή θα χτυπησει κουδούνι;αν το πρώτο πάμε για δευτέρα δυστηχώς.
γροσερισοπ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 αν έρθει αυριο μπορώ να πάω να το πάρω από κανά κέντρο διαλογής; αν ναι που ειναι; συνήθως τα πράγματα τα παίρνω απο το κατάστημα Θεσσαλονίκης στο κέντρο (Εθνικής αμύνης.)
Scullbag Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Σου γράφουν πάνω στο σημείωμα σε ποιο κατάστημα πας για να το παραλάβεις. Συνήθως το κοντινότερο. 1
γροσερισοπ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 ξέρω σε ποιο θα παραλάβω. το θέμα ειναι αν μπορώ να το πάρω στο κέντρο διανομής; κάτι τέτοιο διαβασα εδώ μεσα.
johnkal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Όχι, θα αρνηθούν και θα σου πούνε να περιμένεις το χαρτί. 1
γροσερισοπ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 που να τους κάει το σπίτι. ευχαριστώ αλάνια μου. 1
panos2171 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Όχι, θα αρνηθούν και θα σου πούνε να περιμένεις το χαρτί. Είσαι απολύτως σίγουρος; Γιατί στην τελευταία μου παραλαβή με το που είδα την άφιξη πήγα και το πήρα.
γροσερισοπ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 ρε παιδια ετσι ξερω και εγώ μπορεις να πας σε ενα "κεντρο διαλογης" η κατι τέτοιο
mylo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 γράψε το tracking number, μη στεναχωριέσαι ούτε όνομα φαίνεται ούτε διεύθυνση
johnkal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Πάντως εγώ πριν κανα 2 χρόνια που περίμενα κάτι (και τελικά δεν ήρθε ποτέ) είχα πάει κέντρο διαλογής και μου είπαν "εμείς εδώ κάνουμε κάνουμε μόνο διαλογή και έχουμε άλλες αρμοδιότητες, όσο και να θέλουμε να σας βοηθήσουμε δε γίνεται. Θα πρέπει να περιμένετε να πάει στα ΕΛΤΑ για να υπογράψετε ότι το πήρατε κι' όλας". ;Ίσως είναι θέμα υπαλλήλων και να υπάρχει διαφορά σε κάθε κέντρο διαλογής.. τι να πω! Αν είναι τεράστια ανάγκη και βιάζεσαι δοκίμασε.
cris41 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 <p>που να τους κάει το σπίτι.</p> <p> </p> <p>ευχαριστώ αλάνια μου.</p> Ε ναι. Αφου κάνουν την δουλεια τους να τους καεί το σπίτι. Μαρεσει αυτη η νοοτροπία. Sent from my iPhone using Insomnia 2
cris41 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 <p>και εμένα. άντε όνειρα γλυκά τωρα.</p> [/quote Αχουτομωρε. Αγριος και ετσι. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα