Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδοποιητήριο θα σου έρθει και θα πας να το παραλάβεις στο κοντινότερο γραφείο της περιοχή σου.

Δημοσ.

@ts

Επειδή δεν σε κόβω σχετικό με το θέμα...

στο www.elta.gr μπορείς να παρακολουθείς που φτάνει το αντικείμενο σου, βαζοντας το αντίστοιχο tracking code

Όταν το δείξει στο ταχυδρομείο της περιοχής σου, μπορείς να πας να το παραλάβεις (το χαρτάκι θα ερθει την επομενη ημέρα). 

Δημοσ.

σχετικός και αρκετά ταλεπωρημενος με τα ΕΛΤΑ. (αργές επιστροφές χρηματων απο αντικαταβολές, δέματα που έχουν έρθει και να μην τα βρίσκουν, εξού και το παραπάνω post θα τους το κάψω άλλα θήξαμε τους ηθικούς εδώ μέσα.

ξέρω η κοινή κατάσταση έχει ως εξής: Φτάνει στο κέντρο (άλλο το κέντρο αλλο τα ΕΛΤΑ που εξυπηρετούν), Σου Φέρνει όποτε Θελήσει ο ταχυδρόμος το χαρτάκι (ναι μου χυ τυχει να εχει ερθει δέμα και χαρτάκι να εμφανίζεται μετά απο εβδομαδα, κοινή απαντηση οταν πηγα στα ελτα να περιμένετε κύριε, δεν είμαστε αναργάνωτοι απλώς έτσι λειτουργούμε), πας στήνεσαι στην ουρά και παραλαμβάνεις.

ετσι νομιζω πως δουλεύουνε οι τύποι.

επειδή εχω παρακάμψει νομίζω παλιοτερα ενδιαμεσα (κρατάω αμφιβολια γι αυτο) το στεπ με το χαρτάκι μου ειπανε πως το αντικείμενο δεν ήταν στα ΕΛΤΑ αλλα σε ένα ΚΕΝΤΡΟ.

εγώ όποιος δεν εχει καταλάβει ρωτάω που ειναι αυτο το κέντρο διανομής στο κέντρο θεσσαλονίκης.

τεσπα αν το δω αυριο θα παω να κάνω ενα κόπο να παραλάβω...

Δημοσ.

Εμένα πάντως όταν έρχεται ειδοποίηση λέει ότι μπορώ να παραλάβω από την επόμενη μέρα και μετά

Δημοσ.

Εμένα πάντως όταν έρχεται ειδοποίηση λέει ότι μπορώ να παραλάβω από την επόμενη μέρα και μετά

απορώ γιατι τόση μανούρα. τόσα χρονια αγγλία πχ με Royal (αλλά εδώ μιλάμε λογικά για privitised ταχυδρομείο) φορτηγό και μοίρασμα των πραγμάτων. δεν πανανε και 2nd class. 

εδώ χαρτάκι και αγιος ο θεός. λες και μοιράζουν καμια κληροτίδα με κανα ψάρι στη τελική.

• Like 1
Δημοσ.

ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ shipping ΠΛΗΡΩΣΕΣ θα σου ρθει με τον αναλογο τροπο...

αν τα σκασες για κουριερ+signed for . θα σου ρθει στο σπιτι οσα κιλα και να ειναι...αν πληρωσες για απλο shipping ή international(κρατικο ταχυδρομειο) θα πας εσυ γιατι πληρωσες λιγα.

Δημοσ.

Tην Παρασκευή πριν την Καθαρά Δευτέρα, είδα στο tracking ότι το δέμα είχε φτάσει στο τοπικό μου κατάστημα από την Πέμπτη. Χαρτάκι δεν μου είχε έρθει και δεν φαινόταν ενδιάμεση στάση στο κέντρο διανομής πριν το τοπικό κατάστημα, το οποίο δεν το έχω ξαναδεί να συμβαίνει (εκτός κι αν παίζει κάτι νέο με την φάση για τα δέματα έως 3κιλα/1,5ευρώ που δεν ξέρω, γιατί πρώτη φορά έπαιρνα τέτοιο δέμα).

Τέλος πάντων, επειδή δεν ήθελα να χάσω 4ήμερο, χτυπάω τηλ. στο τοπικό να επιβεβαιώσω ότι είναι εκεί το δέμα, μου λένε ναι και μου δώσανε τον κωδικό δέματος ώστε να πάω να το πάρω την ίδια μέρα χωρίς ειδοποιητήριο (το οποίο τελικά ήρθε Τρίτη πρωί), όπως και έγινε.

Απο 'κει και πέρα, ο TS ρωτάει αποκλειστικά για το κέντρο διανομής... σε άλλη περίπτωση μου είχαν δώσει από το τοπικό μου το τηλέφωνο του κέντρου διανομής ώστε να ρωτήσω για ένα δέμα που περίμενα. Αν δεν μπορείς να το βρεις online, πάρε τηλ. στης Εθν.Αμύνης μήπως στο δώσουν/ή και την διεύθυνση. Έχουν αναφέρει αρκετές φορές παιδιά ότι έχουν πάει και το έχουν πάρει πριν φτάσει στο τοπικό τους, οπότε εγώ συμπεραίνω, ότι είτε για τα τοπικά είτε για τα διανομής, η εξυπηρέτηση για κάποια πράγματα στην τελική εναπόκειται στο κάθε κατάστημα/υπάλληλο για το αν θα σου πούνε "ναι, έλα" ή "όχι, θα περιμενετε να πάει στο τοπικό σας/να σας έρθει ειδοποιητήριο" κλπ.

Διερεύνηση δια τηλεφώνου και βλέπεις.

edit>

ΥΓ.  Και ναι, ο γενικός κανόνας είναι ότι ότι τα δέματα πάνε την επομένη στο τοπικό, γι'αυτό γράφει το ειδοποιητήριο για παραλαβή την επομένη....έχω πάει από αφηρημάδα τζάπα και βερεσέ την ίδια μέρα ΠΡΩΙ με το ειδοποιητήριο και όντως δεν είχε φτάσει. Είναι πιθανό όμως μια στις τόσες να προλάβουν να κάνουν παράδοση ως το κλείσιμο τους αργότερα, όπως όντως μου έχει συμβεί να πάω να το παραλάβω το μεσημέρι της ίδιας μέρας, μετά από τηλ. πάντα, ώστε να μην τρέχουμε άδικα.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή έχω δουλέψει αρκετό καιρό σε ΕΛΤΑ.

Τα δέματα μπορείς να τα πάρεις από την διαλογή με την ταυτότητα σου 

Όμως πρέπει να σε σίγουρος ότι έχει φτάσει το δέμα στην διαλογή πρώτα από όλα

Επίσης να ξέρεις πως στα ΕΛΤΑ υπάρχουν παρά πολλοί μόνιμοι ταχυδρόμοι δημοσίου και δυστυχώς η νοοτροπία των περισσότερων είναι να χωρίζουν την δουλειά τους σε 2 κομμάτια για να μπορούν να σχολάνε στις 11 ή να λουφάρουν και να πηγαίνουν για καφέ κατά την διάρκεια της απασχόλησης τους. Από την άλλη μεριά υπάρχουν τα άτομα με συμβάσεις που πιέζονται και κάνουν ότι μπορούν για την περιοχή τους επειδή τους πιέζουν οι προϊστάμενοι τους.

Δημοσ.

Επίσης να ξέρεις πως στα ΕΛΤΑ υπάρχουν παρά πολλοί μόνιμοι ταχυδρόμοι δημοσίου και δυστυχώς η νοοτροπία των περισσότερων είναι να χωρίζουν την δουλειά τους σε 2 κομμάτια για να μπορούν να σχολάνε στις 11 ή να λουφάρουν και να πηγαίνουν για καφέ κατά την διάρκεια της απασχόλησης τους. Από την άλλη μεριά υπάρχουν τα άτομα με συμβάσεις που πιέζονται και κάνουν ότι μπορούν για την περιοχή τους επειδή τους πιέζουν οι προϊστάμενοι τους.

Επειδή ο πατέρας μου ήταν στα ΕΛΤΑ Διευθυντής σε καταστήματα, αυτό που λες δεν ισχύει... για να γυρίσει πίσω ταχυδρόμος τόσο νωρίς πρέπει ο τομέας του να είναι πολύ μικρός και στις 11 δεν φεύγει κανείς έτσι απλά, ποιο μετά ναι φεύγουν. Δεν προλαβαίνεις τον τομέα να τον καθαρίσεις μέχρι τις 11.. έχω κάνει και εγώ στα ΕΛΤΑ και ξέρω. Δεν προλαβαίνεις καν τα Α, πόσο δε μάλλον τα Β. έχεις συστημένα, έχεις διαλογή, έχεις έχεις.. 

Δημοσ.

η εγώ είμαι περίεργος η ο τρόπος των ΕΛΤΑ.

Πέμπτη παράδωση δέματος (δυστηχώς δεν ξέρω ακριβής υπηρεσία που χρησιμοπιοήθηκε.)
Το δέμα ειναι να έρθει από Αθήνα - Θεσσαλονίκη (τα 2 μεγαλύτερα αστικά κέντρα της χώρας δηλαδή)
Δευτέρα ακόμα δείχνει το tracking ότι ειναι αθήνα (ώρα 14:26)
Μετά απο 13 τηλέφωνα στο customer service (εδώ γελάμε) στο 14ο κάποιος φιλοτιμήθηκε να απαντήσει.

"Από τετάρτη (με κάπια αβεβαιώτητα που διέκρινα στη φωνή του)"

τον ρωτάω να περιμένω ειδοποίηση με χαρτάκι;

"Αργούνε πολύ, πάρε το tracking number και τράβα να παραλάβεις απο εκεί που θα λέει το tracking"

/me out.

Δημοσ.

Δευτέρα ακόμα δείχνει το tracking ότι ειναι αθήνα (ώρα 14:26)

Η ενημέρωση του tracking στο σάιτ των Ελτα σχεδόν πάντα είναι πίσω, δλδ τα περνάνε με χρονοκαθυστέρηση τα στοιχεία. Μην ξαφνιαστείς αν αργότερα ή και αύριο σου δείξει ότι είχε φτάσει Δευτέρα στις (π.χ.) 10 το πρωί Θεσσαλονίκη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...