lary7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Φευγεις και δεν λες και τιποτα, απλα ασε την εγγυηση αμα μπορεις να εισαι καλυμενος, τραβα και μερικες φωτο οτι το αφηνεις οπως το βρηκε. Δεν αξιζει να σε παει δικαστικώς και σιγα μη το κανει.
GreyHorse Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Αυτο που λες ειναι για ενοικια που χρωσταει και γινεται για να μην πληρώσεις τον φόρο για χρήματα που δεν έχεις λάβει...εδω δεν χρωσταει ενοικια. Μην φύγεις χωρίς να υπογράψεις λύση συμβολαίου μισθίου. Για τα μελλοντικά μιλάω, το συμβόλαιο δεν έχει λήξει. Ο ιδιοκτήτης ανετότατα τα εκχωρεί στην εφορία, και μια χαρά ζημιά κάνει στον ενοικιαστή. Αν ξέρει και αν θέλει.
mpouskoo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 σας ευχαριστω ΠΑΡΑ πολύ ολους.......!! να ειστε καλα! θα τα εκτυπωσω κ θα του τα εχω ετοιμα
Backpacker Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Για τα μελλοντικά μιλάω, το συμβόλαιο δεν έχει λήξει. Ο ιδιοκτήτης ανετότατα τα εκχωρεί στην εφορία, και μια χαρά ζημιά κάνει στον ενοικιαστή. Αν ξέρει και αν θέλει. Μην λες ότι να ναι σε παρακαλώ. Το κράτος δεν διεκδικεί ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΝΟΙΚΙΑ για λογαριασμό κανενός. Αυτό που λες γίνεται αν για ενοικια που δεν έχουν καταβληθεί...χρωστούμενα. Για μελλοντικά ενοίκια μπορεί να τα διεκδικήσει μόνο το ιδιοκτήτης και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να μην νοικιάσει το σπίτι για την δίαρκεια που διεκδικεί! Στο επαναλαμβάνω...παραχώρηση ενοικίων στο δημόσιο κάνεις όταν σου χρωστάνε ενοίκια..έχει μεινει δλδ ο αλλος μεσα 2-3-5-10 μηνες και δεν εχει πληρώσει για αυτού τους μήνες..αλλά εσύ πρέπει να πληρώσεις φόρο για αυτά τα ενοίκια ενώ δεν τα έχεις πάρει...ε αυτά ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ για να μην πληρώσεις τον φόρο και αναλαμβάνει το κράτος δικαστικά να τα πάρει από τον ενοικιαστή. οι διατάξεις του 2238/1994 και της παραγράφου 7 του άρθρου 4 οι οποίες έχουν ως εξής: «Εισοδήματα από την εκμίσθωση ακινήτων και από τόκους δανείων που θεωρούνται ότι έχουν αποκτηθεί κατά τις διατάξεις του παρόντος και τα οποία αποδεδειγμένα δεν έχουν εισπραχθεί από το δικαιούχο, επιτρέπεται να μη συνυπολογίζονται στο συνολικό καθαρό εισόδημα του, εφόσον εκχωρηθούν στο Δημόσιο χωρίς αντάλλαγμα. 2
GreyHorse Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μην λες ότι να ναι σε παρακαλώ. Το κράτος δεν διεκδικεί ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΝΟΙΚΙΑ για λογαριασμό κανενός. Αυτό που λες γίνεται αν για ενοικια που δεν έχουν καταβληθεί...χρωστούμενα. Για μελλοντικά ενοίκια μπορεί να τα διεκδικήσει μόνο το ιδιοκτήτης και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να μην νοικιάσει το σπίτι για την δίαρκεια που διεκδικεί! Στο επαναλαμβάνω ...παραχώρηση ενοικίων στο δημόσιο κάνεις όταν σου χρωστάνε ενοίκια..έχει μεινει δλδ ο αλλος μεσα 2-3-5-10 μηνες και δεν εχει πληρώσει για αυτού τους μήνες..αλλά εσύ πρέπει να πληρώσεις φόρο για αυτά τα ενοίκια ενώ δεν τα έχεις πάρει...ε αυτά ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ για να μην πληρώσεις τον φόρο και αναλαμβάνει το κράτος δικαστικά να τα πάρει από τον ενοικιαστή. Λοιπόν, είτε δεν υπογράφεται λήξη συμβολαίου, είτε ο ιδιοκτήτης γνωρίζει πως θα δυσκολευτεί να το ξανανοικιάσει και θέλει να κάνει ζημιά στον ενοικιαστή. Μαζεύει τα απλήρωτα, σύμφωνα με το συμβόλαιο, μελλοντικά απλήρωτα ενοίκια, και τα εκχωρεί μελλοντικά στην εφορία. Να το πω ακόμα πιο αναλυτικά; Αν το βάλει πείσμα ο ιδιοκτήτης και θέλει να κάνει ζημιά στον ενοικιαστή, μπορεί να του την κάνει. Δεκάρα τσακιστή δεν θα πάρει, αλλά ο ενοικιαστής θα βρεθεί χρωστούμενος, με τόκους, στο ελληνικό δημόσιο. Οπότε ΜΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ.
Backpacker Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Λοιπόν, είτε δεν υπογράφεται λήξη συμβολαίου, είτε ο ιδιοκτήτης γνωρίζει πως θα δυσκολευτεί να το ξανανοικιάσει και θέλει να κάνει ζημιά στον ενοικιαστή. Μαζεύει τα απλήρωτα, σύμφωνα με το συμβόλαιο, μελλοντικά απλήρωτα ενοίκια, και τα εκχωρεί μελλοντικά στην εφορία. Να το πω ακόμα πιο αναλυτικά; Αν το βάλει πείσμα ο ιδιοκτήτης και θέλει να κάνει ζημιά στον ενοικιαστή, μπορεί να του την κάνει. Δεκάρα τσακιστή δεν θα πάρει, αλλά ο ενοικιαστής θα βρεθεί χρωστούμενος, με τόκους, στο ελληνικό δημόσιο. Οπότε ΜΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ. Ξέρεις τι σημαίνει αποδεδειγμένα ανείσπρακτα? .διάβασε τον νόμο. Δείξε μου τον νόμο για αυτό που λες εσύ...όταν τον βρεις θα πω πάω πάσο. οι διατάξεις του 2238/1994 και της παραγράφου 7 του άρθρου 4 οι οποίες έχουν ως εξής: «Εισοδήματα από την εκμίσθωση ακινήτων και από τόκους δανείων που θεωρούνται ότι έχουν αποκτηθεί κατά τις διατάξεις του παρόντος και τα οποία αποδεδειγμένα δεν έχουν εισπραχθεί από το δικαιούχο, επιτρέπεται να μη συνυπολογίζονται στο συνολικό καθαρό εισόδημα του, εφόσον εκχωρηθούν στο Δημόσιο χωρίς αντάλλαγμα. Μελλοντικά ενοίκια μόνο ο ιδιοκτήτης τα διεκδικεί και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ.
GreyHorse Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Ξέρεις τι σημαίνει αποδεδειγμένα ανείσπρακτα?..διάβασε τον νόμο. οι διατάξεις του 2238/1994 και της παραγράφου 7 του άρθρου 4 οι οποίες έχουν ως εξής: «Εισοδήματα από την εκμίσθωση ακινήτων και από τόκους δανείων που θεωρούνται ότι έχουν αποκτηθεί κατά τις διατάξεις του παρόντος και τα οποία αποδεδειγμένα δεν έχουν εισπραχθεί από το δικαιούχο, επιτρέπεται να μη συνυπολογίζονται στο συνολικό καθαρό εισόδημα του, εφόσον εκχωρηθούν στο Δημόσιο χωρίς αντάλλαγμα. Αν δεν υπογραφτεί λήξη συμβολαίου και ο ιδιοκτήτης πάει σε 7-8 μήνες και εκχωρήσει τα ενοίκια των επόμενων 7-8 μηνών μέχρι το τέλος του συμβολαίου που έχει στην εφορία, τι θα γίνει; Ο ιδιοκτήτης δεν θα βάλει δεκάρα στην τσέπη του, δεν θα έχει νοικιάσει το ακίνητο για το επόμενο 7μηνο-8μηνο, δεν θα πληρώσει εφορία, ΑΛΛΑ ο ενοικιαστής θα βρεθεί χρωστούμενος στο δημόσιο για τα ενοίκια 7-8 μηνών συν τόκους.
Backpacker Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Αν δεν υπογραφτεί λήξη συμβολαίου και ο ιδιοκτήτης πάει σε 7-8 μήνες και εκχωρήσει τα ενοίκια των επόμενων 7-8 μηνών μέχρι το τέλος του συμβολαίου που έχει στην εφορία, τι θα γίνει; Ο ιδιοκτήτης δεν θα βάλει δεκάρα στην τσέπη του, δεν θα έχει νοικιάσει το ακίνητο για το επόμενο 7μηνο-8μηνο, δεν θα πληρώσει εφορία, ΑΛΛΑ ο ενοικιαστής θα βρεθεί χρωστούμενος στο δημόσιο για τα ενοίκια 7-8 μηνών συν τόκους. Καταλαβαίνεις ότι δεν χρωστάει ενοίκια?Αυτό που λες εσύ είναι ο νόμος που σου παρέθεσα και δεν το έχεις καταλάβεις καν. Εσύ λες να φύγει από το σπίτι με το συμβόλαιο να τρέχει? Ή θα τα βρούνε και θα κάνει λύση συμβολαίου ή δεν θα τα βρούνε και θα πάει δικαστικά θα γίνει καταγγελία στην μίσθωση..την στιγμή που θα γίνει καταγγελία δεν υπάρχουν χρωστούμενα!! Μόνο διεκδικούμενα μελλοντικά ενοίκια!! Και ακόμα και τελείως ηλίθιος να είναι κάποιος ενοικιαστής και να φύγει έτσι χωρίς κάποιο χαρτί στα χέρια όπως λες και να κυλάει το συμβόλαιο και να περάσουν 7-8 μήνες απλήρωτοι. Παραχώρηση στο δημόσιο γίνεται για τους 7-8 μήνες που δεν εισπράχτηκαν οχι για τα επόμενα 2 χρόνια του συμβολαίου!!ΑΡΑ ΟΙ 7-8 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΙΚΟΙ!! Εδώ μιλάμε για μελλοντικά ενοίκια και σου λέω ότι δεν μπορούν να γίνουν παραχώρηση στο δημόσιο και συ μου πας τον χρόνο μπροστά ώστε να κάνεις 7-8 μήνες ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΙΚΟΥΣ!!! Πρέπει να περάσουν οι 7-8 μήνες απλήρωτοι όπως είπες και τότε κάνει καταγγελία ο ιδιοκτήτης και παραχώρηση στο δημόσιο...δλδ αυτό που σου είπα ότι μπορεί να κάνει και σου έδειξα και τον νόμο!! Τώρα μπορεί να γίνει καταγγελία και να διεκδικήσει ΜΟΝΟ Ο ΙΔΙΟΣ μελλοντικά ενοίκια!! Καταλαβαίνεις την διαφορά? Είναι 2 τελείως διαφορετικές περιπτώσεις που το μυαλό σου την έχει κάνει μία! Έχεις ήδη συμφωνήσει μαζί μου και δεν το χεις καταλάβει καν!! Παραχώρηση το δημοσιο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΝΟΙΚΙΑ...μόνο ενοίκια που έχουν παρέλθει και δεν έχουν εισπραχθεί! Ο ίδιος το είπες μόλις τώρα!! ΥΓ Επίσης όταν κάνεις εκχώρηση στο δημόσιο ανείσπρακτα ενοίκια το σπίτι το νοικιάζεις όποτε θέλεις δεν χρειάζεται να περιμένεις να εκδικαστεί τίποτα. Με το που έχει γίνει η έξωση και έχει βγει ο κακοπληρωτής ενοικιαστής το σπίτι ειναι παλι έτοιμο στην αγορά.
Scullbag Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Τίποτα δεν μπορεί να σου κάνει. Αν τον έχεις πληρώσει για το διάστημα που έχεις μείνει στο σπίτι και τα μαζέψεις αύριο το πρωί και φύγεις είσαι νομικά καλυμμένη από την εγγύηση. Αν του χρωστάς ενοίκια, νομικά έχεις θέμα, θεωρητικά. Όμως έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν υπάρχει περίπτωση να σε κυνηγήσει γιατί δεν τον συμφέρει. Αν υπολογίσεις τα χρήματα που θα πάνε σε δικαστικές δαπάνες, το χρόνο που θα πάρει μέχρι να γίνει αν και όποτε η δίκη και το γεγονός ότι θα πρέπει το σπίτι να μένει ξενοίκιαστο όλο αυτό το διάστημα καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπει σε τέτοιες διαδικασίες. Στην πολυκατοικία που έμενα πριν, 4 διαφορετικοί ενοικιαστές ήρθαν και έφυγαν μες στη νύχτα χρωστώντας στον σπιτονοικοκύρη από 3 μέχρι και 8 ενοίκια. Τίποτα δεν έγινε, απλά αυτός έχασε τα λεφτά.
Anorymous Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Ξέρεις τι σημαίνει αποδεδειγμένα ανείσπρακτα? .διάβασε τον νόμο. Δείξε μου τον νόμο για αυτό που λες εσύ...όταν τον βρεις θα πω πάω πάσο. οι διατάξεις του 2238/1994 και της παραγράφου 7 του άρθρου 4 οι οποίες έχουν ως εξής: «Εισοδήματα από την εκμίσθωση ακινήτων και από τόκους δανείων που θεωρούνται ότι έχουν αποκτηθεί κατά τις διατάξεις του παρόντος και τα οποία αποδεδειγμένα δεν έχουν εισπραχθεί από το δικαιούχο, επιτρέπεται να μη συνυπολογίζονται στο συνολικό καθαρό εισόδημα του, εφόσον εκχωρηθούν στο Δημόσιο χωρίς αντάλλαγμα. Μελλοντικά ενοίκια μόνο ο ιδιοκτήτης τα διεκδικεί και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ. Μιας και το εβαλες, εμενα εμενε μεσα χωρις συμβολαιο γιατι ειχε ληξει και δεν ειχαμε κανει νεο γιατι το σπιτι το κληρονόμησα, τα ενοικια που επαιρνα τα δηλωσα κανονικα οταν ηρθε η ωρα για νεο συμβολαιο την κοπανησε. Εγω τι να κανω τωρα να το δηλωσω και να τα χαρησω στο κρατος τα ενοικια που δεν πηρα η να δηλωσω οτι ηταν ανοίκιαστο ?
Backpacker Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μιας και το εβαλες, εμενα εμενε μεσα χωρις συμβολαιο γιατι ειχε ληξει και δεν ειχαμε κανει νεο γιατι το σπιτι το κληρονόμησα, τα ενοικια που επαιρνα τα δηλωσα κανονικα οταν ηρθε η ωρα για νεο συμβολαιο την κοπανησε. Εγω τι να κανω τωρα να το δηλωσω και να τα χαρησω στο κρατος τα ενοικια που δεν πηρα η να δηλωσω οτι ηταν ανοίκιαστο ? Κάτσε αν την κοπάνησε πριν το νέο συμβόλαιο (δλδ ειχε εξαντλήσει το προηγούμενο) τοτε και ηταν ΟΚ στα ενοίκια του μέχρι την στιγμή που έφυγε τι θέλεις να διεκδικήσεις εσύ? Τι ζημιά σου έκανε? Οταν ληγει συμβολαιο αν δεν γινει καταγγελια του μισθιου υπαρχει σιωπηρή ανανέωση. Αφού τα πήρες τα ενοικια γιατι να μην πληρώσεις τον φόρο για αυτά? Ζημιά δεν σου έχει κάνει ο άνθρωπος από οτι εχω καταλάβει ούτε σε έχει ζημιώσει με κάποιον τρόπο. Ο νόμος λέει ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗΣ. Κάθε μίσθωση κύριας κατοικίας έχει ελάχιστη διάρκεια τρία (3) χρόνια από την έναρξή της, ανεξάρτητα αν στο μισθωτήριο έχει συμφωνηθεί μικρότερο διάστημα. Μετά τη λήξη της τριετίας η μίσθωση συνεχίζεται συνήθως με σιωπηρή συμφωνία ιδιοκτήτη και ενοικιαστή, ως αορίστου χρόνου. Αυτό σημαίνει ότι τόσο ο ενοικιαστής μπορεί να αποχωρήσει όποτε θέλει, όσο και ότι ο ιδιοκτήτης μπορεί όποτε θέλει να ζητήσει το σπίτι του.
Anorymous Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Κάτσε αν την κοπάνησε πριν το νέο συμβόλαιο (δλδ ειχε εξαντλήσει το προηγούμενο) τοτε και ηταν ΟΚ στα ενοίκια του μέχρι την στιγμή που έφυγε τι θέλεις να διεκδικήσεις εσύ? Τι ζημιά σου έκανε? Οταν ληγει συμβολαιο αν δεν γινει καταγγελια του μισθιου υπαρχει σιωπηρή ανανέωση. Αφού τα πήρες τα ενοικια γιατι να μην πληρώσεις τον φόρο για αυτά? Ζημιά δεν σου έχει κάνει ο άνθρωπος από οτι εχω καταλάβει ούτε σε έχει ζημιώσει με κάποιον τρόπο. Το συμβόλαιο έλεγε 2 χρόνια αλλά όπως λένε όλοι έχει διάρκεια 3 , το συμβόλαιο έλεγε μέχρι Αύγουστο 2013 αυτός έφυγε τον Μάιο του 2014 και άφησε όλο το 14 απλήρωτο δηλαδή 5 μήνες. Απλά θέλω να έχω καλυμμένο τον κώλο μου μήπως έχει το θράσος και δηλώσει ότι πλήρωνε και γίνει καμία διασταύρωση και ενώ εγώ το έχω αδήλωτο με ξεσκίσουν και βγω και κερατάς και δαρμένος.
Backpacker Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Το συμβόλαιο έλεγε 2 χρόνια αλλά όπως λένε όλοι έχει διάρκεια 3 , το συμβόλαιο έλεγε μέχρι Αύγουστο 2013 αυτός έφυγε τον Μάιο του 2014 και άφησε όλο το 14 απλήρωτο δηλαδή 5 μήνες. Απλά θέλω να έχω καλυμμένο τον κώλο μου μήπως έχει το θράσος και δηλώσει ότι πλήρωνε και γίνει καμία διασταύρωση και ενώ εγώ το έχω αδήλωτο με ξεσκίσουν και βγω και κερατάς και δαρμένος. Εφόσον μας λες οτι τα 2 χρόνια έληγαν τον Αύγουστο του 2013..τότε θα 3 χρονια που κάλυπταν και τους δυο σας έληγαν τον αύγουστο του 2014..αυτό έφυγε τον Μάιο αρα μόλις 3 μήνες πριν την λήξη της τριετίας. Κάνε λύση συμβολαίου τότε και είσαι ΟΚ. Δεν ξέρω αν πρέπει να τον βγεις να υπογράψει και αυτός για να είστε καλυμμένοι και οι 2. Στην εφορία θα πρέπει να δηλώσεις οτι η μίσθωση έληγε τον Μάιο του '14..μέχρι εκεί εισέπραξες μέχρι εκεί θα πληρώσεις φόρο. Τώρα να πάει αυτός να δηλώσει που οτι πλήρωσε 3 ενοίκια παραπάνω? Δεν πιστεύω οτι έχεις κάτι να φοβάσαι αλλα σίγουρα κάνε λύση μίσθωσης και ψάξε να τον βρεις να υπογράψει για να είσαι 100% καλυμμένος. Κάτσε γιατι τώρα που το ξαναδιάβασα μαλλον λες ότι από Ιανουάριο μέχρι Μάη του '14 δεν πλήρωσε ενώ έμενε μέσα...εκεί τα κάνεις παραχώρηση στο δημόσιο αυτά τα 5 ενοίκια που δεν εισέπραξες και δεν πληρώνεις φόρο για αυτά. Τώρα νομικά την διαδικασία που θα ακολουθήσεις ρώτα δικηγόρο ή τον λογιστή σου για το πως θα κανεις παραχώρηση στο δημόσιο αυτά τα 5 ενοίκια αλλά φόρο δεν θα πληρώσεις στο τέλος.
zio10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Και πως θα αποδείξει ότι πλήρωσε 3 ενοίκια παραπάνω; (για την περίπτωση του Anorymous μιλάω)
Backpacker Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Εγώ δεν κατάλαβα από ποιο σημείο και μετά το κληρονόμησε...γιατί έτσι όπως μας το περιγράφει ο Anorymous εγώ έχω καταλάβει ότι στο συμβόλαιο εδώ και πόσο καιρό υπήρχε το όνομα ενός νεκρού. Δλδ δεν έχει συμβόλαιο με το όνομα του πάνω ο Anorymous. Έτσι έχω καταλάβει εγώ ως τώρα γιατί τα περιέγραψε μπερδεμένα τα πράγματα. Εγώ πριν απάντησα τι γινεται οταν τα ονόματα ειναι κανονικα του ιδιοκτήτη και του ενοικιαστή στο συμβόλαιο..τώρα αν τα πράγματα είναι αλλιώς τα πράγματα μπερδεύονται πολύ και θα πρεπει να πάει σε δικηγόρο και λογιστή.(Ούτως ή αλλως πάντα θα πρέπει να γίνεται αυτό σε νομικά/φοροτεχνικά θέματα.... εδώ πέρα απλά γνώμες λέμε ώστε να σχηματιστεί μια αρχική άποψη επί του εκάστοτε θέματος) Λέει ότι τα ενοίκια τα δήλωνε κανονικά...αλλά πως δήλωνε ενοίκια μιας μίσθωσης στην οποία δεν υπήρχε το όνομα του στο συμβόλαιο? Γιατί λογικά το συμβόλαιο θα είναι κατατεθειμένο στην εφορία από την αρχή της ισχύς του στο όνομα του ατόμου που τότε ζούσε και τον κληρονόμησε μετέπειτα ο Anorymous. Πολύ περίεργη περίπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα