Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας, 

ψαχνω 2 μερες τωρα να μαθω πληροφοριες πανω στο θεμα μου αλλα βρισκομαι σε αδιεξοδο! 

εχω υπογραψει συμβολαιο *   διαρκειας 1ος ετους,  ειχα όμως πει ότι δν θα κατσω τοσο κ αναγκαστικα το υπογράφαμε λογω του ότι δν υπηρχε μικροτερο χρονικο διαστημα που μπορούσαμε να βαλουμε.   εχω πληρωσει 4 ενοικια + την εγγυηση, πλεον  βρισκομαι χωρις δουλεια 1 μηνα τωρα , κ δν εχω χρηματα να του δωσω. Στην αρχη ηταν ηρεμος κ συζητισημος στην προταση που εκανα να εφευγα κ να κρατησει την εγγυηση,  αλλα ξαφνικα νευριασε κ μου ελεγε ότι θα με κυνηγισει νομικα γιατι το συμβολαιο λεει 1 ετος. κ οσο κ να του λεω ότι του ειχα πει ότι δν θα είναι ένα ετος κ θα είναι μεχρι το μαη αυτος το αρνηται..

* το οποιο εγινε λεει τλκ ηλεκτρονικα,

οποιος ξερει κατι αλλα σιγουρα, ας με βοηθησει παρακαλω...............

πωωω πολυ με τσαντιζουν αυτες οι ιστοριες.

ο ιδιοκτητης σου νομικα ειναι καλυμενος, αλλα ηθικα δεν ειναι.

κοινως , γραψε τον στα χιδια σου και πες του την ημερα που θα του δινεις το κλειδι "κανε μου μηνυση αμα θες,ειμαι ανεργος και δεν εχω τιποτα στο ονομα μου".

αμα δεν δεχτει να παραλαβει κλειδι, τοτε το αφηνεις στο πατωμα ή πανω στην πορτα σου.

μετα φευγεις.

εγω κυριολεκτικα το πεταξα στις σκαλες σε παρομοια περιπτωση (εσπασα το συμβολαιο 2 μηνες πριν την ληξη του ΚΑΙ ηθελε να μου φαει και την εγγυηση ΚΑΙ αυτο παρολο που με εκλεβε παρανομα με το χαρτοσημο το οποιο ειχε καταργηθει 10 μηνες πριν!!!!) και του ειπα "ουπς μου επεσε,κριμα" και εφυγα. ο τυπος που ηταν τρελος με τα νομικα με κυνηγουσε με εξωδικα κτλ, αλλα μετα απο αυτο τα σταματησε ολα. :P

ειναι win-win σεναριο, επειδη και δικαστηριο να γινει το 2048 , μονο αυτος θα τρεχει σαν μ*&κας για να σε κυνηγησει και να σου παρει κατι το οποιο εσυ δε θα εχεις.

αυτο που σου κανει ειναι ανηθικο, μην τον λυπηθεις καθολου.

ΑΝ ομως του χρωστας μηνες που εχεις μεινει στο σπιτι ΤΟΥ και δε τους εχεις πληρωσει, τοτε εκει εσυ εισαι ο ανηθικος. Πρεπει πρωτα να εισαι ο σωστος στην παρεα για να εχεις το δικαιωμα να αποκαλεις τους αλλους κλοουν γυρω σου.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πες του ότι δεν έχεις χρήματα, ότι απολύθηκες από την δουλειά σου και ότι δεν μπορείς άλλο να μένεις εκεί. Ότι θα του πληρώσεις το ρεύμα και το νερό που έχεις χρησιμοποιήσει μέχρι και σήμερα και φώναξε ένα μεταφορέα να σου πάρει τα πράγματα. Αν έρθει εκεί και σου κάνει εξυπνάδες, φώναξε την Αστυνομία να τον πάνε μέσα. Πάρε τα πράγματα σου και φύγε..

Αυτός όλη τη μανούρα στην κάνει γιατί δεν θα βρει εύκολα να το νοικιάσει άλλου.. 

Την μεταφορά να την κάνεις Σ/Κ  :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...