Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια για να δωσω το πτυχο αγγλικων σε καποιο δικηγορο αρκει μονο η μεταφραση σε word που θα μου κανει και η σφραγιδα που θα βαλει που λεει οτι ειναι και γνησιο αντιγραφο με προσκομιση του πρωτοτυπου και οτι εχει επαρκεια της γλωσσας ή θελει και τιποτα αλλο να κανει ο δικηγορος πχ να το καταθεσει στο ΔΣΑ κλπ ?

θελω να το καταθεσω για διαγωνισμο ΑΣΕΠ και ο ασεπ ζηταει επικυρωση απο δικηγορο

Δημοσ.

το μεταφράζει το επικυρώνει το πάει και στον δικηγορικό σύλλογο για σφραγίδες χαρτόσημα και τα σχετικά. μετά μπορείς να κάνεις όσα αντίγραφα θες και τα επικυρώνεις στα κεπ.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια για να δωσω το πτυχο αγγλικων σε καποιο δικηγορο αρκει μονο η μεταφραση σε word που θα μου κανει και η σφραγιδα που θα βαλει που λεει οτι ειναι και γνησιο αντιγραφο με προσκομιση του πρωτοτυπου και οτι εχει επαρκεια της γλωσσας ή θελει και τιποτα αλλο να κανει ο δικηγορος πχ να το καταθεσει στο ΔΣΑ κλπ ?

θελω να το καταθεσω για διαγωνισμο ΑΣΕΠ και ο ασεπ ζηταει επικυρωση απο δικηγορο

στο υπουργειο εξωτερικων πανε πιο φθηνα ειναι και εχεις και επισημο χαρτι του κρατους

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σου δίνει μόνο το word, σου δίνει και αντίγραφο του αυθεντικού επικυρωμένο. Είναι δύο έγγραφα.

Αν δεν έχεις γνωστό να στο κάνει τζάμπα είναι μάμησε τα. Είχα πάρει τηλέφωνο γύρω στους 30 δικηγόρους και οι περισσότεροι μου ζήταγαν 50+ ευρώ. Τελικά βρήκα με 10 ευρώ, αλλά όταν ξαναπήγα μετά από ένα χρόνο έπαιρνε 20 ευρώ! Αν δεν έχεις άλλη επιλογή πιστεύω πρέπει να συμβιβαστείς με το 20ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ μπορεί να σου το μεταφράσει δικηγόρος χωρίς να έχει ούτε μισό πτυχίο αγγλικών. Να μην έχει διδαχθεί μια ώρα αγγλικά. Κι όμως να μπορεί και να το κάνει επίσημα.

• Like 2
Δημοσ.

λοιπον παιδια το επικυρωσε δικηγορος, απλα γραφοντας οτι το επικυρωνει με σηματακι σαν γραματοσημο και σφραγιδα του και πηγα στο κεπ να ρωτησω για τη δικη τους επικυρωση για γνησιο αντιγραφο και μου ειπαν οταν ειδαν του δικηγορου οτι αυτοι δεν κανουν και δεν χρειαζεται να κανουν υπαρχει εγκυκλιος και οτι με καλυπτει οπου και να το παω η φωτοτυπια με το επικυρωσημο και τη σφραγιδα του δικηγορου  και να τη χρησιμοποιω απο εδω και στο εξης απλα βγαζοντας φωτοτυπιες.

Λενε δεν βαζουν πλεον σφραγιδα γνησιο αντιγραφο στα κεπ μονο οι δικηγοροι και οτι δεν χρειαζεται να παει και για σφραγιδα στο ΔΣΑ

φανταζομαι θα ισχυει

Δημοσ.

τιποτα δεν πληρωσα σε ενα γνωστο μου πηγα και του εδωσα 2 επικυρωσημα τα αγορασα 4 ευρω απο το περιπτερο

απλα τη σφραγιδα μου εβαλε την υπογραφη του και στο μπροστινο μερος του πτυχιου...και μετα στο πισω μερος του πτυχιου εγραψε

''Πιστό και ακριβές αντίγραφο από το πρωτότυπο που μου επιδείχθηκε, το οποίο και επικυρώνω
Αθήνα, ημ/νια
Ο επικυρών δικηγόρος
Υπογραφή κ σφραγίδα''

και εβαλε και πισω ενα επικυρωσημο και πανω τη σφραγιδα του

φανταζομαι τα παραπανω εφοσον και το κεπ δεν βγαζει αντιγραφο απο οτι μου ειπαν και εκει δεν ισχυουν ετσι ?

• Like 1
Δημοσ.

Πανεύκολα κάνεις ένα πλαστό δηλαδή, πας το μεταφράζεις και το επικυρώνεις και το χρησιμοποιείς κανονικά όπου θες...

Δημοσ.

ναι αλλο η μεταφραση και αλλο η επικυρωση. αλλα γενικα δεν χρειαζεται να εμπλακει το κεπ

οι ιδιοι μου το ειπαν να χρησιμοποιω τις επικυρωμενες φωτοτυπιες παντου.

μια φορα τα κανεις σε δικηγορο και μετα μονο φωτοτυπιες για να μην πληρωνεις ξανα δικηγορους

Πανεύκολα κάνεις ένα πλαστό δηλαδή, πας το μεταφράζεις και το επικυρώνεις και το χρησιμοποιείς κανονικά όπου θες...

ρε συ ο δικηγορος που θα το επικυρωσει η και θα το μεταφρασει, θα το κανει με βαση το original που θα του δειξεις....

δεν θα επικυρωσει μια απλη φωτοτυπια

• Like 1
Δημοσ.

ναι αλλο η μεταφραση και αλλο η επικυρωση. αλλα γενικα δεν χρειαζεται να εμπλακει το κεπ

οι ιδιοι μου το ειπαν να χρησιμοποιω τις επικυρωμενες φωτοτυπιες παντου.

μια φορα τα κανεις σε δικηγορο και μετα μονο φωτοτυπιες για να μην πληρωνεις ξανα δικηγορους

ρε συ ο δικηγορος που θα το επικυρωσει η και θα το μεταφρασει, θα το κανει με βαση το original που θα του δειξεις....

δεν θα επικυρωσει μια απλη φωτοτυπια

Κάτι μπέρδεψα σόρυ, ήταν και 4 το πρωί....:P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...