ravend Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) ποιο vpn δουλευετε η προτιματε και γιατι; σε τι λειτουργικο η συσκευη; δωρεαν η με συνδρομη; ειδα οτι πολλα που εχουν συνδρομη,στην ελευθερη εκδοση τους εχουν καποιο οριο στα δεδομενα,αλλα ειδα και το hola που ειναι δωρεαν και ακομα δεν εχω βρει το μειονεκτημα του,εχει κατι οιυ σε περιοριζει στη χρηση; επισης υπαρχει και το tor για android τουλαχιστον.που δεν μου φανηκε ασχημο εγω την ψαχνω για κατι σε android αλλα και mac osx. Κυριως για streaming και οχι για torrent και κατεβασματα. τι χρησιμοποιειτε και τι προτεινετε λοιπον; Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2015 από ravend
tourist_gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Αυτό το οποίο χρησιμοποιώ είναι το private tunnel (openvpn), περισσότερα εδώ: https://www.privatetunnel.com/index.php?referral=OPENVPN
basilis5 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 δεν εχω αρκετες γνωσεις, αλλα αν θες streaming νομιζω δεν πρεπει να κοιτας σε vpn. οσες φορες ειχα vpn (hidemyass, privateinternetaccess) οι ταχυτητες ηταν πολυ κακες.
taslikos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Tunnelbear κορυφη Sent from my iPhone using Insomnia
papua44 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Πολυ ευχαριστημένος με το cyberghost To δωρεαν δεν σε επιτρεπει να κατεβάζεις torrents Στο επι πληρωμης το εχω περιπου 6 μήνες και ειναι πολυ ελάχιστες οι φορές που έχει φάει τα κολλήματά του. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2015 από papua44
flik Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Tunnelbear αλλά δεν δοκίμασα σε streaming για να δω πόσο όγκο θα χρειαστώ ή τι ταχύτητες πιάνει. Παρόλα αυτά απο ταχύτητες νομίζω πάει καλά, πολύ απλό, καθαρό, μινιμαλιστικό.
ravend Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 αυτο με τον ογκο ειναι ενα θεμα,αλλα φαντάζομαι χωρις να εχω δει τι δίνει η καθε επιλογη πως οι premium καταστασεις δεν εχουν οριο ογκου δεδομενων. τα tor και hola δεν κανουν την ιδια δουλεια;
Jordan27K Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 ποιο vpn δουλευετε η προτιματε και γιατι; σε τι λειτουργικο η συσκευη; δωρεαν η με συνδρομη; ειδα οτι πολλα που εχουν συνδρομη,στην ελευθερη εκδοση τους εχουν καποιο οριο στα δεδομενα,αλλα ειδα και το hola που ειναι δωρεαν και ακομα δεν εχω βρει το μειονεκτημα του,εχει κατι οιυ σε περιοριζει στη χρηση; επισης υπαρχει και το tor για android τουλαχιστον.που δεν μου φανηκε ασχημο εγω την ψαχνω για κατι σε android αλλα και mac osx. Κυριως για streaming και οχι για torrent και κατεβασματα. τι χρησιμοποιειτε και τι προτεινετε λοιπον; Το VPN το χρησιμοποιεις για torrent? Υπαρχει καποιος κινδυνος αν κατεβαζεις χωρις VPN?
7beast Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Το tunnerbear έχει έκπτωση 41% . Όποιος το χρησιμοποιεί θα ήθελα να μου πει αν έχει καλές ταχύτητες για Download, upload , streaming κτλπ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα