Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,είμαι καινούριος στο φόρουμ και ζητώ συγνώμη αν έχω κάνει κάτι λάθος σχετικά με τη στήλη ή οτιδήποτε άλλο.

Το πρόβλημά μου είναι το εξής:

Είχα νοικιάσει ένα διαμέρισμα πριν απο περίπου 3 χρόνια σε ένα ζευγάρι αλλοδαπών.

Όπως συνηθίζεται μετά την υπογραφή των συμβολαίων κανονίσαμε την επόμενη μέρα να συναντηθούμε στην τοπική ΔΕΗ να κάνουμε τη σύνδεση του ρολογιού(το ρολόι ήταν κομμένο μέχρι τότε είχε δουλέψει όμως παλαιότερα),παρ'όλ'αυτά δεν εμφανίστηκε κάποιος και μου ακύρωσαν το ραντεβού.Μου είπαν ότι θα με ειδοποιηούσαν αυτοί πότε θα κάναμε την επανασύνδεση,γιατί είχαν κάτι δουλειές,οπότε κι εγώ το άφησα πάνω τους,καθώς ούτως ή άλλως θα ήταν δικό τους πρόβλημα που δε θα είχαν ρεύμα.

Ο καιρός πέρασε και κάθε φορά που το ανέφερα μου λέγανε άλλα και ότι δε θέλουνε ρεύμα.Έτσι κι εγω υποψιάστηκα και πήγα στο ρολόι και είδα ότι δουλεύει(δεν ξέρω με ποιον τρόπο).

Αμέσως πήγα στη ΔΕΗ και μου είπανε ότι το ρολόι είναι κομμένο και δεν μπορούν να κάνουν κάτι και ότι δεν εκδίδεται κάποιος λογαριασμός.Τους εξήγησα τι συμβαίνει και αυτοί επέμεναν ότι το ρολόι είναι κλειστό.

Το πρόβλημά μου τώρα και η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι μήπως κάποιος ξέρει τι μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση?

Και το κυριότερο όταν ζητήσω κανονική σύνδεση του ρολογιού τι θα γίνει?

Ευχαριστώ για το χρόνο σας 

Δημοσ.

Κάνε καταγγελία οτι κλέβουν ρεύμα γιατί μπορεί να μπλέξεις εσυ μετά. Θα έρθουν για σύνδεση και θα το δούνε πειραγμένο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...