Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω δοκιμασει με πολλα προγραμματα σκαν εχω αλλαξει 2 antivirus και δεν βρισκουν κατι αν ειναι ιος η οχι αυτο που βλεπετε στην εικονα που θα ανεβασω. εδω και κανενα 2 μηνο
εμφανιζεται την ωρα που μπαινω στο ιντερνετ και σερφαρωμια παραξενη σελιδα πορνογραφικου site . αλλα οχι παντα, και σε καποιες σελιδες οχι οπως facebook you tube.  δεν θυμαμαι και που μπορει να την πατησα παρολο που εχω και αντμπλοκερ και του αβαστ το τουλμπαρ
αλλα απο και μονο το περιεχομενο μπορει να ηταν και πορνοσελιδα αλλα μπορει και τπτ τορεντ site η οτιδηποτε γνωριζεται  αν ειναι ιος η κατι αλλο που εχει τρυπωσει,
ωστε στο μελλον μιας και που θελω να κανω και φορματ μετα απο 3 χρονια. στο μελλον μη την ξαναπατησω σε οτι εχει να κανει στο θεμα ασφαλειας και ασφαλους σερφαρισματος στο ιντερνετ.
 επισης
 αν γνωρηζετε και απο steam ξαφνικα εκει μου βγαζει στην αρχικη σελιδα ρωσικες δηαφιμισεις σε πλαισια
και ακυρο μηνυμα skype πανω στο  steam δηλαδη δε στεκει καλα σας λεω.

post-245088-0-20419400-1425772758_thumb.jpg

Δημοσ.

Απο safe mode τρεχεις adwcleaner, malware bytes και hitman pro.

Αν αυτά δεν στο καθαρίσουν δοκιμάζεις καποιο Bootable malware remover οπως το dr. web!

Αν και αυτό δεν κανει δουλεία (λιγο απιθανο) τοτε μονο με format την γλυτώνεις!!

• Like 1
Δημοσ.

dr web  ε προγραμα αυτο να το κατεβασω>?  αυτο δε το δοκιμασα..  επισης safe mode   ειχα κανει με malware bytes   το λιγο απιθανο μαρεσει που το λες ελπιζω να δουλεψει.  φορματ ουτος η αλλως ειχα σκοπο να κανω λογο οτι 3 χρονια ειναι καλο θαταν να τον ζωντανευα λιγο .   να τα κανω βημα βημα ετσι? η να δοκιμασω καπακι το dr web? επειδη δεν την παλευω αλλο μολις γυρισα.. αν το κανω με αυτο σκαν ειναι σαν  antivirus?  επειδη θα μου κανει καπου 1 ωρα αν ειναι να το δοκιμαζα αυριο πρωι

Δημοσ.

Παντως έχει παραγινει το κακό με αυτα τα advertising malwares...

Προσφατα και για πρώτη φορα στα 20+ χρονια που ασχολούμαι με pc καταφερε περασε μια τετοια μαλακια στο pc μου και ας προσέχω που βολοδέρνω.

Πραγματικά μου εβγαλε την πιστη μεχρι να το εξαφανισω... ολα τα παραπανω προγράματα + το bitdefender το βρίσκαν μονο αφοτου αυτοεγκαθιστώταν  στους Browsers.....

Αναγκαστικα και έκατσα και εψαξα ενα ενα ολους μου τους φακελους κρυφους και μη για να βρώ που ειχε κρυφτέι το γαμήμενο το Instalation file για να γλυτώσω το format...

dr web  ε προγραμα αυτο να το κατεβασω>?  αυτο δε το δοκιμασα..  επισης safe mode   ειχα κανει με malware bytes   το λιγο απιθανο μαρεσει που το λες ελπιζω να δουλεψει.  φορματ ουτος η αλλως ειχα σκοπο να κανω λογο οτι 3 χρονια ειναι καλο θαταν να τον ζωντανευα λιγο .   να τα κανω βημα βημα ετσι? η να δοκιμασω καπακι το dr web? επειδη δεν την παλευω αλλο μολις γυρισα.. αν το κανω με αυτο σκαν ειναι σαν  antivirus?  επειδη θα μου κανει καπου 1 ωρα αν ειναι να το δοκιμαζα αυριο πρωι

Δοκιμασε πρώτα ΚΑΙ τα τρια προγράμματα που σου είπα... 

Το dr web αστο για αυριο γιατι θελει το χρόνο του... και για να φτιάξεις το Bootable usb και για να σκαναρεις!

Δημοσ.

ποπο λες να εχω παθει και εγω τπτ να εχει τρυπωσει στο μηχανημα στα αρχεια?  αυτα τι ακριβως ειναι ρε συ προκαλουν προβλημα στον υπολογυστη? γιατι απο τι καταλαβα οτι και να εχεις να σε προστατευει αν θελει να μπει ιος μπαινει και μας πριζει  εμενα ειχε εξαφανιστει πριν λιγο διαστημα και εξαφανιστηκε και τι ςπροαλλες ειχα ανοιξει θεμα που μου εβγαζε το εσετ που ειχαι σαν ειδοποιησηη  htmml frame b gens  ιος συνεχεια. μετα εβαλα τοα βαστ λεω μηπως ηταν καμια μπαγκια του εσετ

Δημοσ.

Τα πιο ακακα σε πρίζουν στην διαφήμηση σε βαθμό που απο ένα σημειο και μετά δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις τον browser... στα πιο κακοβουλα προσθεσε στο απο πανω και κλέψιμο κωδικών, keyloggers κτλ κτλ...

Δημοσ.

mafiozos  το εχω ηδη στον υπολογυστη του εχω κανει πολλες φορες βρηκε διαφορα αλλα αυτη η σελιδα συνεχιζοταν να εμφανιζεται βεβαια σε καποια φαση δεν την ξαναβγαλαε,,, αλλα αυτες τις μερες την  ξαναεμφανισε θα δοκιμασω σκαν με safemode . και μετα θα δοκιμασω και ενα αλο προγραμα που πε ο walker να δω αν κανει και τπτ αυτο
αλλιως ηθελα να κανω ουτος η αλλιως φορματ αυτες τις μερες.,, απλα το σημαντικο ειναι να μη την ξαναπατησω στο μελλον παλι αυτο μπορει να ειναι κατι σαν  pop up virus    spam  που κολλαει ο broswer και απλα δε καταλαβαινω μπορει να προκαλεσει ζημια στον υπολογυστη να χαλασει τη σελιδα ξερω γω οπου μπαινεις και ναναι κατι σαν χακ μεχρι και να μην μπορεις να κανεις συνδεση? η να σου αλλαξει την αρχικησελιδα ξερω γω??
 που αυτο λογικα θα βρισκεται οπουδιποτε οχι μονο απο πορνο σελιδες. ασχετα αν εμενα μπορει και απο πορνο σελιδα να εχει  ερθει αυτο δε θυμαμαι κιολας .
 επισης  παρατηρω οι σελιδες χωρις ασφαλεια οπως ειναι το facebook που εχουν μια πρασινη κλειδαρια στην αρχη του link για παραδειγμα στο facebook και  you tube αυτο το πραγμα με την περιεργη δε το βγαζει ποτε   αλλα και στο  you tube δεν εχει κλειδαρια στην αρχη  αλλα ενα ασπρο  χαρτακι οπως και στις υπολοιπες που βγαινει η σελιδα αυτη

Δοκιμασε πρώτα ΚΑΙ τα τρια προγράμματα που σου είπα... 

Το dr web αστο για αυριο γιατι θελει το χρόνο του... και για να φτιάξεις το Bootable usb και για να σκαναρεις!

ναι ελεγα να το δοκιμασω σημερα     αυτο με το bootable usb  τι ενοεις δηλαδη τι πρεπει να κανω? δεν αρκει αυτο το προγραμμα να κανει σκαν?

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Υπάρχουν χιλιάδες τέτοια pop ups, αυτά μπαίνουν στο υπολογιστή μας μέσω τρίτων προγραμμάτων, αν δε κοιτάς κατά την εγκατάσταση και πατάς επόμενο επόμενο... μετά υπάρχουν και κάποιες φορές εκεί που πας να κατεβάσεις ένα απλό αρχείο, αντί να είναι για παράδειγμα .rar, .srt, .avi κλπ είναι .exe, υπάρχουν και περιπτώσεις οπού ένα πρόγραμμα πάλι το κατεβάζεις και αυτό τελικά δεν είναι το πρόγραμμα αλλά ένας downloader για να το κατεβάσει και μαζί με αυτό που θες κατεβάζει και κακόβουλο λογισμικό, όταν εκεί που είσαι στο ίντερνετ πετάγεται μια σελίδα αυτό δεν είναι πάντα θέμα του υπολογιστή σου και ότι έχει κάποιο ιό, το adblock δε μπορεί να τα μπλοκάρει όλα αλλά μπορείς εσύ με δεξί κλικ πάνω στη διαφήμιση να τη μπλοκάρεις αυτά τα ήδη ιού της περισσότερες φορές μας γεμίζουν με διαφημίσεις για να πληρώνονται κάποιοι άλλα μερικές φορές είναι και επικίνδυνα. Γενικά τα pop ups χρειάζονται την άδεια μας για να εγκατασταθούν στον υπολογιστή μας (της περισσότερες φορές). Συνοψίζοντας να κοιτάς τη κατεβάζεις και να μη πατάς επόμενο επόμενο στα προγράμματα  να έχεις ενημερωμένο το antivirus τα windows τον browser και ότι προσθετά έχει αυτός. Τώρα για το facebook και το youtube εννοείς πως έχουν ασφάλεια όταν σε μια σελίδα βλέπεις ότι γράφει https είναι ασφαλείς.

Αν έχεις όρεξη διάβασε και αυτά

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CF%8C%CF%82_%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF_%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C

Δημοσ.

ναι ναι οντως παλια  την ειχα πατησει με αυτο το θεμα με προγραμματα επομενο επιομενο και περναγε τουλμπαρ μεσα τωρα κοιταω αν εχει τπτ με τικ   και το ξετικαρω τωρα αν τυχον πεχτικε τπτ δε ξερω εξαλο τον υπολογυστη τον εχω για ταινιες παιχνιδια και απλο σερφαρισμα..  
αλλα και παλι μπορει να την πατησεις και με απλη χρηση    πριν κατι μηνες επισης μου χε πεταχτει και ο ιος της αστυνομιας 2 φορες  να φανταστεις εκανα κατι κινησει ςκαι οκ.. αλλα φαινεται ολα εχουν το μειονεχτηημα τους

τωρα αυτο με τη περιεργη σελιδα   πως προεκυψε ετσ δε θυμαμαι ακριβως λογικα καπου θα πατηθικε κατι μπορει και εδω στο ιντερνετ και ετσι κολλισε και το πηρε σο συστημα
  δεν ξερω και πως να το βγαλω το πεταει που και που οπως βλεπεις στη φωτογραφια πουχα βαλει..  εκανα το πρωι σε ασφαλης λειτουργεια  με malware bytes hitman pro adw cleaner    μετα  μπηκα εβαλα και το dr web δεν βρηκαν κατι το ιδιαιτερο ..
επισης και καθαρισμους με advanced system care kai cclener    αλλα αυτο ακομη δεν εχει εξαφανιστει.. θα πρεπει να ανυσηχισω αν τυχον ειναι κατι που μπορει να κανει ζημια στο συστημα? επειδη ειχα σκοπο ουτος η αλλος να κανω φορματ και απο τι φαινεται με αυτο  θα το εξαφανισω

Δημοσ.

Μερικές φορές είναι καλά κρυμμένα και δε τα βλέπεις όπως το kmplayer στη φωτογραφία. Ζημιά στο σύστημα, τέτοια ήδη ιών δεν είναι επικίνδυνα (συνήθως) αλλά καλό είναι να τα αφαιρούμε γιατί ποτέ δε ξέρεις

post-226781-0-89759800-1425848605_thumb.png

Δημοσ.

α λες αυτα εκει μεσα που σου προτεινει να βαλεις? σοβαρα μιλας τι μπορει να εχουν βαλει και τπτ το οποιο ναναι κατι τεοιο ιος? τι λες ρε συ αυτο δε το ξερα υποτιθεται εκει μεσα εχει πραματα του προγραμματος.
συνηθως τα κοιταγα αυτα αλλα πως μπορεις να καταλαβεις εαν ειναι κατι επικυνδινο απο τις ονομασιες. οπως και να χει τωρα αυτο το πραγματακι  που μου πεταει εχω δοκιμασει τα παντα κατι αλλο δε μπορω να σκεφτω.  αν τυχον υπαρχει στο σκληρο αρχειο αορατο η αορατα αρχεια αντε βγαλε ακρη αχαχ
προσωπικα τωρα δε με ενοχλει το κλεινω και τελειωσε αν τυχον εμφανιστει. αλλα με φορματ θα φυγουν ολα, εχω  3 χρονια να κανω να φανταστεις αλλα και παλι για τα χρονια του παει καλα ισα ισα που θα φρεσκαριστει  δυναμικα,

Δημοσ.

ναι υσχιει βεβαια το προβλημα το δικο μου δε νομιζω να ειναι σιγουρα  απο κανενα προγραμμα πιθανον αλλα πιο πολυ πιθανον   να ειναι ιος απο διαφημιση  ιος malware spam  pop up κατιτ ετοιο απο σελιδες
δεν θυμαμαι κιολας καπου θα το πηρε μπορει να ηταν και απο σελιδα πορνο αν κρινεις και  απο το περιεχομενο. το θεμα οτι δε καταλαβαινω πως να κολλισε και δεν βγαινει με τπτ το ατιμο  αν οχι συνεχεια  το εμφανιζει που και που. αν δεν ειχα δηλαδη και  adblock θα ειχε μουρλαθει δηλαδη απο αυτα. :huh:
παντως τωρα  που το ξανασκεφτομαι μπορει  η πολυ πιθανον να το κολλισα απο το steam επισης αυτο
γιατι εκει τωρα στην αρχικη σελιδα του steam καταστημα  μου πεταει κατι που δεν ειχα αλλη φορα ποτε,
ρωσικες διαφημισεις σε παραθυρακι μεσα εκει. τα οποια καποιες φορες οπως τα κλεινω πεταγεται αυτη η περιεργη σελιδα που εχω στην εικονα που ανεβασα.
και λεω τωρα ναναι απο εκει τπτ? επειδη  o steam περιηγητης δεν εχει ασφαλεια νομιζω.  ειναι κατι σαν τον explorer οταν πρωτοπαρατηρησα αυτη τη περιεργη σελιδα που πεταγεται τωρα το εβγαλε εκει. οταν μπηκα ενωρα παιχνιδιου στο ιντερνετ σε απλο site ομαδας.  ολα πιθανα

Δημοσ.

ναι υσχιει βεβαια το προβλημα το δικο μου δε νομιζω να ειναι σιγουρα  απο κανενα προγραμμα πιθανον αλλα πιο πολυ πιθανον   να ειναι ιος απο διαφημιση  ιος malware spam  pop up κατιτ ετοιο απο σελιδες

δεν θυμαμαι κιολας καπου θα το πηρε μπορει να ηταν και απο σελιδα πορνο αν κρινεις και  απο το περιεχομενο. το θεμα οτι δε καταλαβαινω πως να κολλισε και δεν βγαινει με τπτ το ατιμο  αν οχι συνεχεια  το εμφανιζει που και που. αν δεν ειχα δηλαδη και  adblock θα ειχε μουρλαθει δηλαδη απο αυτα. :huh:

παντως τωρα  που το ξανασκεφτομαι μπορει  η πολυ πιθανον να το κολλισα απο το steam επισης αυτο

γιατι εκει τωρα στην αρχικη σελιδα του steam καταστημα  μου πεταει κατι που δεν ειχα αλλη φορα ποτε,

ρωσικες διαφημισεις σε παραθυρακι μεσα εκει. τα οποια καποιες φορες οπως τα κλεινω πεταγεται αυτη η περιεργη σελιδα που εχω στην εικονα που ανεβασα.

και λεω τωρα ναναι απο εκει τπτ? επειδη  o steam περιηγητης δεν εχει ασφαλεια νομιζω.  ειναι κατι σαν τον explorer οταν πρωτοπαρατηρησα αυτη τη περιεργη σελιδα που πεταγεται τωρα το εβγαλε εκει. οταν μπηκα ενωρα παιχνιδιου στο ιντερνετ σε απλο site ομαδας.  ολα πιθανα

Αυτα που σου πετάει στο steam ειναι επειδή κατι έχει κολλησει και έχει επιρεασει όλους τους browser...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...