Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι αλλιως δε ξερω τι αλλο να σκεφτω απλα μουρθε οτι παιζει να κολλισα απο το steam αυτο αλλα ποιος ξερει τεσπα.

Δημοσ.

Πριν λιγο καιρο αρχισε και εμενα να μου πεταει κατι πλαισια στο chrome χωρις περιεχομενο γιατι εχω ad-block.Εκανα scan με avast και anti malware σε safe mode αλλα τιποτα.Εμφανιζοντουσαν παλι μεχρι που εκανα απεγκατασταση και καινουργια εγκατασταση τον chrome και εδω κι 2 βδομαδες δεν μου ξαναεβγαλε τιποτα.Υπαρχει περιπτωση να ειναι ακομα κατι μεσα στον υπολογιστη μου και να εχω παλι το ιδιο προβλημα;

Δημοσ.

Πριν λιγο καιρο αρχισε και εμενα να μου πεταει κατι πλαισια στο chrome χωρις περιεχομενο γιατι εχω ad-block.Εκανα scan με avast και anti malware σε safe mode αλλα τιποτα.Εμφανιζοντουσαν παλι μεχρι που εκανα απεγκατασταση και καινουργια εγκατασταση τον chrome και εδω κι 2 βδομαδες δεν μου ξαναεβγαλε τιποτα.Υπαρχει περιπτωση να ειναι ακομα κατι μεσα στον υπολογιστη μου και να εχω παλι το ιδιο προβλημα;

Only time will tell... αλλα κατα πασα πιθανοτητα την εχεις γλυτώσει!!

ναι αλλιως δε ξερω τι αλλο να σκεφτω απλα μουρθε οτι παιζει να κολλισα απο το steam αυτο αλλα ποιος ξερει τεσπα.

Αμα θες να παρατέινεις λιγο ακομη το φορματ δοκιμασε να κανεις reset ολους τους browser σου!

Δημοσ.

αυτο που λει ο φιλος απο πανω το ειχα κανει και εγω  με ρεσετ και απεγκαταστασεις και δε μου το ειχε ξαναβγαλει αλλα μετα απο καποιο καιρο το εμφανισε ξανα μεσα στο δυμηνο δηλαδη οταν πρωτοεμφανιστηκε και εξαφανιστηκε τσουκ νατο παλι. με νεα μορφη στην αρχη βεβαια γραφοντας στο εσετ σμαρτ σεκιουριτυ που ειχα  οτι εβρησκε ιο με το που εμπαινα  στο ιντερνετ  html frame b gen  ιος

τελος απεγκαταστω το  εσετ βαζω αβαστ και δε το εεδιχνε αρα λεω θαναι κατι σαν μπαγκια.. αλλα εμφανιζε παλι οτι  ελεγα και πριν τη περιεργη σπαμ σελιδα. αν εχεις προγραματα  που να τεσταρεις και γενικα ελενχεις τη βαζεις και εχεις αντο μπλοκερ δε παθενεις κατι το τρομακτικο.  ειναι να εισαι και γκαντεμης αλλιως μετα φορματ

Δημοσ.

αυτο που λει ο φιλος απο πανω το ειχα κανει και εγω  με ρεσετ και απεγκαταστασεις και δε μου το ειχε ξαναβγαλει αλλα μετα απο καποιο καιρο το εμφανισε ξανα μεσα στο δυμηνο δηλαδη οταν πρωτοεμφανιστηκε και εξαφανιστηκε τσουκ νατο παλι. με νεα μορφη στην αρχη βεβαια γραφοντας στο εσετ σμαρτ σεκιουριτυ που ειχα  οτι εβρησκε ιο με το που εμπαινα  στο ιντερνετ  html frame b gen  ιος

τελος απεγκαταστω το  εσετ βαζω αβαστ και δε το εεδιχνε αρα λεω θαναι κατι σαν μπαγκια.. αλλα εμφανιζε παλι οτι  ελεγα και πριν τη περιεργη σπαμ σελιδα. αν εχεις προγραματα  που να τεσταρεις και γενικα ελενχεις τη βαζεις και εχεις αντο μπλοκερ δε παθενεις κατι το τρομακτικο.  ειναι να εισαι και γκαντεμης αλλιως μετα φορματ

Κατι ήξερε το ESET

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω νεα και μαλιστα απιστευτα λυθικε περισσοτερο η περιεργια βασικα,, αυτο με τη περιεργη σελιδα το  udult com υπηρχε μεσα στο steam cache καθε φορα που φορτωνε τπ πεταγε εκει μεσα. γιαυτο μου εβγαζε περιργα και εκει κιολας με κατι ρωσικα διαφημηστικα.   αλλα το ξαναεμφανισε. αρα ειναι κατι πιο βαθυ θα απεγκαταστησω το steam  και θα το ξαναβαλω

τελος το καναμε εκκαθαρση εδω με ενα φιλο που  με βοηθησε και αυτο ηταν μαγκες. ακου εδω απο το steam, αλλα να μου πεις ο περιηγητης του steam  δεν εχει ασφαλεια απο τπτ παρα μονο σου προστατευει το λογαριασμο νομιζω.

μηπως ξερει κανεις  τι ειναι το error disc boot failure? τελικα δε πηγαμε σε φορματ αλλα βρηκαμε τουλαχιστον αυτο με τον ιο. φορματ ομ,ως δε καταφερα να κανω ουτε με στικακι γιατι δε το υποστιριζει και με cd δεν ξεκιναει απο αυτο σαν πρωτοboot, να ανοιξω και αλλου θεμα μηπως? αν  ξερεις τπτ κανεις στειλ΄τε

Επεξ/σία από 23Optimus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...