villasg Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Καλημερα . Ειμαι σε αναζητηση για την αγορα ενος καταψυκτη ( τυπου μπαουλο ) 150 - 200 λιτρα . Αυτο που δεν ξερω ειναι τι brand να επιλεξω . Εχω ακουσει οτι ολοι χρησημοποιουν 2-3 μαρκες συμπιεστη και απλα διαφερουν σε υλοποιηση ( ηλεκτρονικα - μονοση - εμφανιση κλπ ) . Απλα να ειναι καλη κατασκευη και να μην βγαζει βλαβες .... Εαν μπορει να βοηθηση καποιος οχι με μοντελο αλλα με μαρκα θα ηταν πολυ χρησιμο .
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Zanussi εχω εγω στα 500lt και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Πολυ καλη αποδοση και παντελως αθορυβος. Συν οτι ειναι κατα πολυ φτηνοτερος απο αλλες μαρκες
villasg Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Αποθηκη θα μπει δεν με ενδιαφερει ο χωρος που πιανει
leftermann Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ άβολοι οι καταψύκτες-μπαούλο. Για να βγάλεις αυτά που έχει κάτω πρέπει να αδειάσεις όλα τα πάνω. Από την άλλη, οι όρθιοι με τα συρτάρια χάνουν πολύ ωφέλιμο όγκο. Προσωπικά έχω έναν μπαούλο candy καμιά δεκαετία τώρα, χωρίς πρόβλημα. Αν έπαιρνα τώρα, θα επέλεγα οπωσδήποτε έναν με alarm ανόδου θερμοκρασίας. Την πάτησε ο πατέρας πρόσφατα, του χάλασε ο καταψύκτης, δεν μπορείς να φανταστείς το επίπεδο της αηδίας όταν το ανακάλυψε.
Highlander Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Το 2008 πήρα Miele γιατί ήταν το μόνο που ήταν κλάσης Α. Τώρα δεν ξέρω τι έχει βγει.
villasg Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Τελικα απο παροτρυνση φιλου τεχνικου και σε συνδιασμο με την τιμη του αποφασισα και κλινω στον Inventor Ice Pop INVMCF198A .
villasg Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Υποψην κατι που ανακαλυψα για αυτη την μαρκα καταψυκτη Η εγγύηση ειναι ως εξης : οι πρωτοι 6 μηνες για ανταλλακτικα και εργασια και για τους υπολοιπους 18 υπαρχει εγγυηση ΜΟΝΟ ανταλλακτικων και χρεωση για την εργασια , οπως αναφερει στους ορους " http://www.inventoraircondition.gr/wp-content/uploads/2014/06/syskeues-inventor-egiisi-duo-xronia.pdf "
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα