jimbets Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σας. Έχω ένα LG G2. Πριν καιρό είχε πέσει και έσπασε η οθόνη μου. Την είχα αλλάξει και ενώ δεν έφτανε που την είχα χρυσοπληρώσει δεν έφτανε που δεν με είχαν ενημερώσει ότι θα ήταν ημιτασιόν και το κατάλαβα μετά αλλά η οθόνη δυσλειτουργούσε. Τώρα έχει σπάσει και η οθόνη και το touch όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία αν διακρίνεται καλά και πάλι και σκεφτόμουν να την αλλάξω. Έχω βρει στο e-bay μία και ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να καταλάβω αν είναι γνήσια ή όχι και αν είναι όντως αυτό που χρειάζομαι ή να ψάξω για κάτι άλλο. http://www.ebay.com/itm/151399183911?var=450583009898
Menelaos83 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δεν το πηγες στην lg οταν ηταν να την αλλαξεις? Αν ναι τοτε αποκλειεται να ηταν ημιτασιον και αν δυσλειτουργουσε γτ δεν το πηγες παλι πισω?
jimbets Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δεν το πηγες στην lg οταν ηταν να την αλλαξεις? Αν ναι τοτε αποκλειεται να ηταν ημιτασιον και αν δυσλειτουργουσε γτ δεν το πηγες παλι πισω Όχι δεν το πήγα στην LG αλλά σε μαγαζί που επισκευάζει κινητά.
Gigamestin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Όχι δεν το πήγα στην LG αλλά σε μαγαζί που επισκευάζει κινητά. Δεν σου έδωσε εγγυηση το κατάστημα που στην άλλαξε?συνηθως δίνουν ενα 6μηνο.Πες μας αν θες και πιο καταστημα ειναι για να μην το διαλεξουμε
Menelaos83 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Όχι δεν το πήγα στην LG αλλά σε μαγαζί που επισκευάζει κινητά. Κακως.Και παλι οπου το πηγες δεν σ εδωσαν εγγυηση καλης λειτουργιας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα