burb Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2003 ρε παιδιά, έχω ένα modem US Robotics 56k USB και λειτουργικό win 98. το πρόβλημα είναι ότι το εν λόγω μοντέλο είναι συμβατό μόνο με windows 98SE και μετέπειτα. υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να το διαβάσουν τα απλά 98άρια; Πως μπορώ να δω αν οι USB θύρες είναι ενεργοποιημένες, μπας και φταίει αυτό (που δεν το νομίζω). Αν αυτό βοηθάει πουθενά, στο device manager εμφανίζεται το μόντεμ αλλά με ένα κίτρινο ερωτηματικό. Όπως καταλαβαίνετε, δεν γνωρίζω και πολλά απο pc γι΄αυτό αν υπάρξει κανείς να απαντήσει, παρακαλώ να είστε όσο γίνεται πιο απλοί. Ευχαριστώ
madsc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Καταρχήν καλωσήρθες στο forum burb. Τα 98 first edition χρειάζονται πολλά updates (~60mb) για να δουλέψουν σωστά/ιδανικά είτε με περιφερειακά (usb modem) είτε για internet που ποστάρεις τώρα. H καλύτερη λύση για σένα θα ήταν να περάσεις από πάνω τα win98se (ίδια γλώσσα με την υπάρχουσα) με δισκάκι αναβάθμισης (ΔΕΝ θα χάσεις προγράμματα/ρυθμίσεις σου). Εναλλακτικά μπορείς να ξεκινήσεις ένα windows update (start=>windows update) από την ms με αρκετό κουράγιο/υπομονή. Όποια και από τις 2 λύσεις και αν ακολουθήσεις θα σου λύσουν πολλά προβλήματα/ασυμβατότητες τωρινές και μελλοντικές. Κατόπιν κατεβάζεις τους τελευταίους drivers για το modem σου & εφόσον είναι οκ θα σου δουλέψει μια χαρά. sc
dpolal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Νομίζω ότι τα πρώτα windows ΔΕΝ είχαν υποστήριξη για usb συσκευές γενικότερα. Καλυτερα να δοκιμάσεις μια αναβάθμηση σε windows 98 SE (second edition). Αυτό γίνετε είτε από το ίντερνετ αλλά δεν το συνιστώ είτε με ένα cdάκι update που μπορείς να βρείς παντού πλέον.
burb Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 ok ευχαριστώ παιδιά, βρέθηκε ένα cdάκι με τα ελληνικά (μάλλον) millenium. Να τα εγκαταστήσω πάνω στα αγγλικά 98 μου, ή θα πρέπει να έχω κάτι υπόψη μου πρώτα σχετικά με τη γλώσσα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.