AlienTechGR Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παίδες,βρήκα το Xperia Z σε άριστη κατάσταση στα ~150 ευρώ και πριν προχωρήσω σε αγορά θα ήθελα να μάθω αν αξίζει.Γενικά η κάμερα πως είναι;;Έχει βγάλει προβλήματα όπως dead pixels κτλ;;
Donalhioy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 κινητο των 300 ευρο αν το βρηκες μιση τιμη και φυσικα αξιζει.. αλλα σχεδον παντα.. too good to be true!
AlienTechGR Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 κινητο των 300 ευρο αν το βρηκες μιση τιμη και φυσικα αξιζει.. αλλα σχεδον παντα.. too good to be true! Μα ναι,δεν περιμένω τρομερά πράγματα.Να μην έχει κουσούρια δεν θέλω (βαριέμαι να τρέχω σε service) και να μου κρατήσει λίγο καιρό.
StigmaX Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μα ναι,δεν περιμένω τρομερά πράγματα.Να μην έχει κουσούρια δεν θέλω (βαριέμαι να τρέχω σε service) και να μου κρατήσει λίγο καιρό. Αν δεν έχει βγάλει κουσούρια 2 χρόνια, αμφίβολο να βγάλει τώρα. Σε καλή τιμή το παίρνεις. Καλύτερο από οτιδήποτε μπορείς να πάρεις καινούργιο στα λεφτά αυτά, είτε από Ελλάδα, είτε από Κίνα.
AlienTechGR Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Είναι γρήγορο ή ισχύει ότι κολλάει γενικά;;Κάτι τέτοια διαβάζω στο XDA.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα