Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια...Θα ηθελα πληροφοριες για το ευρωπαικο πασο InterRail...
Εχω ψαξει στο official site και σε αλλα forum αλλα ειναι ολα πολυ γενικευμενα..
Αν καποιος εχει γνωση επι του θεματος ή εχει καποια επειρια απο ενα τετοιο ταξιδι θα ηθελα να μου πει την αποψη του...

Επισης,

Πως θα κλεισω το πασο?
Πως θα χρησιμοποιησω το πασο?
Θα πρεπει να κλεισω δρομολογια για τρενα η απλα παω στο φλου και μπαινω σε ενα τρενο?
Ξεκιναει απο Ελλαδα καποιο τρενο αυτου του προγραμματος η θα πρεπει να παω σε αλλη χωρα (π.χ Μιλανο) για να ξεκινησω το ταξιδι
Υπαρχει καποιος αντιπροσωπος στην αθηνα για να παω να ρωτησω?

Ευχαριστω για τον χρονο σας!!!

Δημοσ.

πηγα πριν αρκετα χρονια οποτε πιστευω θα εχουν αλλαξει τα πραματα.αν δε σε βοηθησουν τα λινκ πες ...

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια!

Θα ήθελα την βοήθεια σας.

Έχει ταξιδέψει κανείς πρόσφατα με την κάρτα interrail?

Έχω τις έξεις απορίες

1. Η αγορά της κάρτας γίνεται μόνο online?

2. Προλαβενω να την έχω στα χέρια μου σε 10 με 15 ημέρες?

αρχικός θα ήθελα να ρωτήσω αυτά.

Ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είχα πάει το 10.Πήρα την κάρτα από τον ΟΣΕ. Απο ότι θυμάμαι την είχα πάρει αμέσως

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ φίλε μου για την άμεση απάντηση.

Θα πάρω τηλέφωνο και την trainOSE και θα ρωτήσω αν ισχύει ακόμη η αγορά από εκεί.

Ξέρεις πώς μπορώ να καταλάβω σε ποία τΡένα είναι δωρεάν με την κάρτα? Θα πρέπει να ρωτώ στο γκισέ?

Δημοσ.

Ναι,κάθε δρομολόγιο που θα κάνεις θα πρέπει να πηγαίνεις στο γκισέ με το πάσο του Interrail για δεις εάν είναι δωρεάν ή έχει πρόσθετο ποσό(5-10€)

Δημοσ.
Interrail Global Pass Adult

Travelers 1 Adult

Countries 30 countries

Travel days 05 days within 15 days

Seat class 2nd

Σε αυτο το πάσο. όταν λέει 5 ημέρες εννοει 5*24 ώρες, 120 ωρες σύνολο ταξίδι;

Δημοσ.

NikosFE αν βγάλεις άκρη, ρίξε μια ενημέρωση εδώ μέσα. Με ενδιαφέρει κι εμένα. Πρέπει να είναι γαμάτο experience :D

Δημοσ.

NikosFE αν βγάλεις άκρη, ρίξε μια ενημέρωση εδώ μέσα. Με ενδιαφέρει κι εμένα. Πρέπει να είναι γαμάτο experience :D

εννοείτε...!

Δημοσ.

Το είχα κάνει αρκετές φορές από το 2003 έως το 2009. Τρομερή εμπειρία. Από την Ελλάδα πλέον δεν υπάρχει τρένο που να πηγαίνει σε χώρα του εξωτερικού. Παλιά όταν πηγαινα εγώ ειχει μεχρι Βουδαπέστη..μετά το κόψανε μέχρι Βελιγράδι και μετά το κόψανε τελείως. Είχει και το τρένο της φιλίας για Κωνσταντινούπολη και τρένα για Σόφια-Βουκουρέστι. Κόπηκαν όλα.

Από Ιταλία λέει να πας μεσω καραβιού ή αεροπλάνου και να ξεκινησεις απο κει. Όταν ξεκίνησα ηταν ζώνες μετα έγινε για ολη την ευρώπη. Από την Ελλάδα το βγάζεις σε γραφεία του ΟΣΕ. Βγάλε και την κάρτα ISIC μαζί συμφέρει πολύ...όπως και η κάρτα για τα hostel.Εκτός αν έχεις σκοπό για couchsurfing που λέει άσχημα...καλή εμπειρία.

Δημοσ.

Interrail Global Pass Adult

Travelers 1 Adult

Countries 30 countries

Travel days 05 days within 15 days

Seat class 2nd

Σε αυτο το πάσο. όταν λέει 5 ημέρες εννοει 5*24 ώρες, 120 ωρες σύνολο ταξίδι;

Μέσα σε 15 μέρες μπορείς να ταξιδέψεις τις 5 από αυτές,οπότε σωστά 5*24 αλλά δεν νομίζω να μπορείς να εκμεταλλευτείς την πλειοψηφία των ωρών αυτών

Δημοσ.

Οπότε πάει με τις ημέρες και οχι με τις ώρες;

Αυτο που με ενδιαφέρει κυρίως είναι πως θα πάρω την κάρτα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...