teokoul20 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Καλησπερα παιδια...Θα ηθελα πληροφοριες για το ευρωπαικο πασο InterRail...Εχω ψαξει στο official site και σε αλλα forum αλλα ειναι ολα πολυ γενικευμενα..Αν καποιος εχει γνωση επι του θεματος ή εχει καποια επειρια απο ενα τετοιο ταξιδι θα ηθελα να μου πει την αποψη του...Επισης,Πως θα κλεισω το πασο?Πως θα χρησιμοποιησω το πασο?Θα πρεπει να κλεισω δρομολογια για τρενα η απλα παω στο φλου και μπαινω σε ενα τρενο?Ξεκιναει απο Ελλαδα καποιο τρενο αυτου του προγραμματος η θα πρεπει να παω σε αλλη χωρα (π.χ Μιλανο) για να ξεκινησω το ταξιδιΥπαρχει καποιος αντιπροσωπος στην αθηνα για να παω να ρωτησω?Ευχαριστω για τον χρονο σας!!!
dacourt Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 https://gr.rail.cc/ και εδώ θα σου λυθούν οι απορίες http://www.interrail.eu/sites/interrail.eu/files/documents/ipg2014-greek.pdf 1
ask Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 πηγα πριν αρκετα χρονια οποτε πιστευω θα εχουν αλλαξει τα πραματα.αν δε σε βοηθησουν τα λινκ πες ... 1
NikosFE Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδια! Θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχει ταξιδέψει κανείς πρόσφατα με την κάρτα interrail? Έχω τις έξεις απορίες 1. Η αγορά της κάρτας γίνεται μόνο online? 2. Προλαβενω να την έχω στα χέρια μου σε 10 με 15 ημέρες? αρχικός θα ήθελα να ρωτήσω αυτά. Ευχαριστώ! 1
hlt Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Εγώ είχα πάει το 10.Πήρα την κάρτα από τον ΟΣΕ. Απο ότι θυμάμαι την είχα πάρει αμέσως
NikosFE Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Σ'ευχαριστώ φίλε μου για την άμεση απάντηση. Θα πάρω τηλέφωνο και την trainOSE και θα ρωτήσω αν ισχύει ακόμη η αγορά από εκεί. Ξέρεις πώς μπορώ να καταλάβω σε ποία τΡένα είναι δωρεάν με την κάρτα? Θα πρέπει να ρωτώ στο γκισέ?
hlt Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Ναι,κάθε δρομολόγιο που θα κάνεις θα πρέπει να πηγαίνεις στο γκισέ με το πάσο του Interrail για δεις εάν είναι δωρεάν ή έχει πρόσθετο ποσό(5-10€)
NikosFE Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Interrail Global Pass Adult Travelers 1 Adult Countries 30 countries Travel days 05 days within 15 days Seat class 2nd Σε αυτο το πάσο. όταν λέει 5 ημέρες εννοει 5*24 ώρες, 120 ωρες σύνολο ταξίδι;
Tigran Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 NikosFE αν βγάλεις άκρη, ρίξε μια ενημέρωση εδώ μέσα. Με ενδιαφέρει κι εμένα. Πρέπει να είναι γαμάτο experience
NikosFE Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 NikosFE αν βγάλεις άκρη, ρίξε μια ενημέρωση εδώ μέσα. Με ενδιαφέρει κι εμένα. Πρέπει να είναι γαμάτο experience εννοείτε...!
Backpacker Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Το είχα κάνει αρκετές φορές από το 2003 έως το 2009. Τρομερή εμπειρία. Από την Ελλάδα πλέον δεν υπάρχει τρένο που να πηγαίνει σε χώρα του εξωτερικού. Παλιά όταν πηγαινα εγώ ειχει μεχρι Βουδαπέστη..μετά το κόψανε μέχρι Βελιγράδι και μετά το κόψανε τελείως. Είχει και το τρένο της φιλίας για Κωνσταντινούπολη και τρένα για Σόφια-Βουκουρέστι. Κόπηκαν όλα. Από Ιταλία λέει να πας μεσω καραβιού ή αεροπλάνου και να ξεκινησεις απο κει. Όταν ξεκίνησα ηταν ζώνες μετα έγινε για ολη την ευρώπη. Από την Ελλάδα το βγάζεις σε γραφεία του ΟΣΕ. Βγάλε και την κάρτα ISIC μαζί συμφέρει πολύ...όπως και η κάρτα για τα hostel.Εκτός αν έχεις σκοπό για couchsurfing που λέει άσχημα...καλή εμπειρία.
hlt Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Interrail Global Pass Adult Travelers 1 Adult Countries 30 countries Travel days 05 days within 15 days Seat class 2nd Σε αυτο το πάσο. όταν λέει 5 ημέρες εννοει 5*24 ώρες, 120 ωρες σύνολο ταξίδι; Μέσα σε 15 μέρες μπορείς να ταξιδέψεις τις 5 από αυτές,οπότε σωστά 5*24 αλλά δεν νομίζω να μπορείς να εκμεταλλευτείς την πλειοψηφία των ωρών αυτών
NikosFE Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Οπότε πάει με τις ημέρες και οχι με τις ώρες; Αυτο που με ενδιαφέρει κυρίως είναι πως θα πάρω την κάρτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα