sea-marine Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Παιδιά Καλησπέρα Έχω Windows 7 και θέλω να μάθω πως παίζουμε παιχνίδια στο Skype. Έχω δει αρκετά βιντεο στο youtube με ποικίλους τρόπους... Ο πιο εύκολος ήταν να πάω στο μενού Tools και μετά Extras... Δεν μου έχει όμως την επιλογή Extras στο Tools. Οι άλλοι τρόποι που προτείνουν διάφοροι χρήστες στο youtube, είναι να ενσωματώνουμε παιχνίδια από εξωτερικούς ιστότοπους στο skype για παράδειγμα www.mad4flash.com Αλλά τίποτα δεν κατάφερα να κάνω... Πώς μπορώ τέλος πάντων να βάλω και παιχνίδια στο Skype για να παίζω με τους φίλους μου?
k_skidrow Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 τα παιχνιδια απο οτι ξερω τα εχουνε βγαλει απο το skype εδω και πολλα χρονια.
jim_p Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Τι μου θυμησες! Ο αδερφος μου κοντεψε να σπασει το pc οταν ειδε οτι πλεον δεν υπαρχει το extras manager, αρα και τα παιχνιδια, στο skype. Ειχα κρατημενη και την ανακοινωση να του τη δειξω! http://blogs.skype.com/2011/06/16/skype-53-for-windows-update/ 1
sea-marine Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Κρίμα!!! Σας ευχαριστώ πολύ!!! Ξέρετε τουλάχιστον αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το skype που να έχει και παιχνίδια?
k_skidrow Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 miniclip,kongregate,facebook τσεκαρε απο εδω εχει διαφορα μινι παιχνιδια για να παιξεις με κανα φιλο. επισης τσεκαρε στο facebook,dod games,εχει πολλα και διαφορα παιζω κανα ταβλακι μερικες φορες
sea-marine Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Και αυτά με ικανοποιούν Αν όμως υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το skype να είναι μόνο chat και παιχνίδια, καλά θα είναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα