Προς το περιεχόμενο

imac 5k 27'

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο πρωτος  μου imac !  27' 5k Retina  ,i5 3,5 ghz ,8gb ddr3 ram ,1TB fusion drive ,AMD radeon R9 M290X 2GB RAM GDDR5 .

Tον πηρα το Σαββατο και εχω ψιλοπελαγωσει .Να τα κανω τα σεμιναρια για αρχαριους σε imac η' δεν χρειαζεται λετε?

Εξωτερικο σκληρο λεω να  παρω τον lacie που ειναι σχεδιασμενος  για imac ,εχετε να προτεινεται κατι αλλο?Το keyboard δεν με βολευει λογω μεγεθους εχω συνηθισει σε μεγαλυτερα  με το extended einai καλυτερα ?

Φωτο  παρακατω  απο το πρωτο σεταρισμα :

post-237837-0-07609100-1425902145_thumb.jpg

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Καλησπέρα οι δίσκοι της Lacie είναι πραγματικά άψογοι. Τους δουλεύω χρόνια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ειδικά τώρα με τις τεχνολογίες Thunderbolt αξίζουν ακόμα πιο πολύ.

Για το Keyboard που λες μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό:

http://www.logicsolutions.gr/el/peripherals/input/magic-trackpad/lmp-bluetooth-keypad/

Ασύρματο μεγάλο της Apple δεν υπάρχει. Μόνο με καλώδιο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα οι δίσκοι της Lacie είναι πραγματικά άψογοι. Τους δουλεύω χρόνια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ειδικά τώρα με τις τεχνολογίες Thunderbolt αξίζουν ακόμα πιο πολύ.

Για το Keyboard που λες μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό:

http://www.logicsolutions.gr/el/peripherals/input/magic-trackpad/lmp-bluetooth-keypad/

Ασύρματο μεγάλο της Apple δεν υπάρχει. Μόνο με καλώδιο.

Eυχαριστω για την απαντηση.Θα προτιμουσα να μην  παω σε τριτο κατασκευαστη για το πληκτρολογιο  και για καλωδιο δεν το σκεφτομαι επομενως θα προσαρμοστω...

Κατι αλλο που ψαχνοντας  και δεν το εχω βρει  ειναι   με το magic mouse  δεν μπορω  με ενα κλικ να ανοιγω  tabs οπου δειχνει ο κερσορας  (οπως με ενα κουμπι που ειχαμε ορισει  σε αλλα mouse ) οπως εκανα στα windows  ,εκτος αν ειναι εφικτο και απλα λογω ασχετοσυνης δεν το εχω βρει ακομα .

Δημοσ.

αλλαξε ποντικι τυπε...

Kαλα προφανως ,απλα ελεγα μηπως υπηρχε αυτη η δυνατοτητα με καποιο τροπο και με το magic  mouse.

Δημοσ.

οτι σκληρο θελεις βαζεις στο μακ υποψιν.

απλα διαλεγεις τι τυπο συνδεσης θες. οταν λενε πως ειναι για μακ, απλα ειναι διαμορφωμενοι out of the box στο file system που χρησιμοποιουν. και ntfs/fat να βαλεις θα δουλευει ή θα μπορεις να το διαμορφωσεις σε ο,τι θες.

και οι lacie εναν seagate εχουν μεσα.

• Like 1
Δημοσ.

οτι σκληρο θελεις βαζεις στο μακ υποψιν.

απλα διαλεγεις τι τυπο συνδεσης θες. οταν λενε πως ειναι για μακ, απλα ειναι διαμορφωμενοι out of the box στο file system που χρησιμοποιουν. και ntfs/fat να βαλεις θα δουλευει ή θα μπορεις να το διαμορφωσεις σε ο,τι θες.

και οι lacie εναν seagate εχουν μεσα.

Nαι το γνωριζω αυτο , απλα  οι lacie  εχουν και ωραιο design :P

Δημοσ.

Κατι αλλο που ψαχνοντας  και δεν το εχω βρει  ειναι   με το magic mouse  δεν μπορω  με ενα κλικ να ανοιγω  tabs οπου δειχνει ο κερσορας  (οπως με ενα κουμπι που ειχαμε ορισει  σε αλλα mouse ) οπως εκανα στα windows  ,εκτος αν ειναι εφικτο και απλα λογω ασχετοσυνης δεν το εχω βρει ακομα .

To magic mouse ειναι τελειως αντιεργονομικο και δεν βολευει. Καλυτερα να παρεις καποιο αλλο για να μειωσεις και την καταπονηση του καρπιαιου σωληνα του χεριου σου.

Aν επιμενεις να το χρησιμοποιεις, δες το bettertouchtool για να το ρυθμιζεις .

• Like 2
Δημοσ.

Οντως και γω τον ποντικα, ουτε τον αγγιξα οταν τον πηρα....... :ph34r:

Καρφωσα κατευθειαν αλλο (Rat 9) και ηρθα στα ισα μου.... :-D

Απο externals βαλε οτι θελεις.....  (2 sammy εχω πανω του)

ΒΤW, welcome to 5k club..... :-D

• Like 1
Δημοσ.

Οντως και γω τον ποντικα, ουτε τον αγγιξα οταν τον πηρα....... :ph34r:

Καρφωσα κατευθειαν αλλο (Rat 9) και ηρθα στα ισα μου.... :-D

Απο externals βαλε οτι θελεις.....  (2 sammy εχω πανω του)

ΒΤW, welcome to 5k club..... :-D

τι οθόνη έχεις ρε στο κουβά; και λες για 5K?

Δημοσ.

Κατι αλλο που ψαχνοντας και δεν το εχω βρει ειναι με το magic mouse δεν μπορω με ενα κλικ να ανοιγω tabs οπου δειχνει ο κερσορας (οπως με ενα κουμπι που ειχαμε ορισει σε αλλα mouse ) οπως εκανα στα windows ,εκτος αν ειναι εφικτο και απλα λογω ασχετοσυνης δεν το εχω βρει ακομα .

To magic mouse ειναι τελειως αντιεργονομικο και δεν βολευει. Καλυτερα να παρεις καποιο αλλο για να μειωσεις και την καταπονηση του καρπιαιου σωληνα του χεριου σου.

Aν επιμενεις να το χρησιμοποιεις, δες το bettertouchtool για να το ρυθμιζεις .

κανω χρηση καθημερινη και αρκετες ωρες .θα το δοκιμασω για αρχη αν και μενα μου φαινεται μη πρακτικο και ισως με κουρασει . Το θεμα ειναι πως αν παω σε καποια αλλη επιλογη θα προτιμουσα να ταιριαζει αισθητικα με τον imac και χωρις να εχω ψαξει ιδιαιτερα δεν εχω δει κατι να μου κανει. Sent from my ipad4 using Insomnia
  • Like 1
Δημοσ.

κανω χρηση καθημερινη και αρκετες ωρες .θα το δοκιμασω για αρχη αν και μενα μου φαινεται μη πρακτικο και ισως με κουρασει . Το θεμα ειναι πως αν παω σε καποια αλλη επιλογη θα προτιμουσα να ταιριαζει αισθητικα με τον imac και χωρις να εχω ψαξει ιδιαιτερα δεν εχω δει κατι να μου κανει. Sent from my ipad4 using Insomnia

Τσεκαρε αυτο http://www.amazon.co.uk/Cyborg-R-A-T-Wireless-Gaming-Mouse/dp/B00A72ZRJU/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1426156919&sr=8-2&keywords=rat9

εχω 1 στον 5κ, 1 στον κουβα  και 1 στο windows pc. :-)

Δημοσ.

Τον εξωτερικό σκληρό πάντως καλύτερα να μην τον διαμορφώσεις σε HFS+ που είναι για OS X, αλλά σε κάτι πιο συμβατό (π.χ. exFAT). Μια φορά θα θέλεις να τον κουμπώσεις σε PC με Windows και θα βρεις το μπελά σου.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...