Runner25 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 να κανω μια ερωτηση ποσο θα εχει το apple watch 42mm με το μπρασελε το μεταλικο οχι σαν δυχτι το αλλο,499? και επισης το apple watch θα εχει αισθητηρες βιομετρικους παλμους και τετοια?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 από τις photo, μου κάθεται καλά στο μάτι μόνο το μαύρο, από το video ευτυχώς υπάρχουν παραπάνω ενδιαφέρουσες επιλογές... τώρα για το αν θα έπαιρνα, δύσκολά, προτιμώ ακόμα τα "old school" 3
pcos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 άπατα ο ιπποτης της ασφαλτου ειχε ηδη απο το '80 ενα τετοιο και φωναζε τον ΚΙΤ 8
Runner25 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 εγω σαν ρολοι ρολοι θα κρατησω φυσικα το casio μου δεν νομιζω οτι μπορει να το αντικαταστησει σε μια εξωτερικη δραστηριοτητα οπως καμπινκ η βουνο 2
paparovic Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Αν φορούσα ρολόι, είχα iphone και ήθελα να πουλήσω μούρη σε πτωχούς τω πνεύματι, θα το αγόραζα, εξαιρετικό. 2
Anastazio Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Πάλι καλά που έφτιαξε ρολόι η απλ!αιντε μπράβο!τρεμε vacheron constantin μπιλοζιρη! P.s δίπλα σε ένα πραγματικό ρολόι παιζει να ναι αόρατο. 3
Dr.Richard Axel Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μάλιστα, άσχημο και το βίντεο προωθεί (για άλλη μια φορά) την ποζεριά. Παρόλα αυτά, το βλέπω να είναι πολύ ποιοτικά κατασκευασμένο και για πρώτο προϊόν τέτοιου τύπου, αξίζει τα λεφτά του. Κατά τα άλλα η χρήση του ως hards free για μένα είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του.
Runner25 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 περιμενα πολυ περισσότερα απο την apple απο το απλα να βαλει υψηλης ποιότητας εξαρτήματα (ζαφείρι, συνθετικό διαμάντι κλπ) μονο το crown ειναι ωραιο αλλα παράλληλα στο ματι μου δεν ταιριαζει.απο την μια θυμίζει κλασικό ρολοι απο την αλλη το υπολοιπο σωμα οχι. φυσικα δεν μηλαω ως υποψήφιος αγοραστής, περα του οτι ειναι μονο για iphone, το budget για μενα ειναι υπερβολικό. ήλπιζα να βγάλει κατι wow επαναστατικό για να έπαιρναν ιδέες και αλλοι.. το ειχε κανει καποτε με το iphone το ζιργκον εχω την εντυπωση οτι ειναι αρκετα ακριβο και μαλιστα διαπιστωνω μια πρακτικη εφαρμογη του εδω, περα απο τη αισθητικη σαν κοσμημα
coffeex Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Βγήκε και το iOS 8.2 και όσον αφορά το Watch "Διατίθεται σε iPhone 5 και μεταγενέστερα μοντέλα"
georgetsl Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 να τους πει καποιος οτι με 10 grand ....χτυπας ρολεξ για χαβαλε.....οχι aplle watch edition...... 1
Runner25 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 ωχ,τωρα ειδα τις τιμες στο site της apple οπως το κοβω πρεπει να πουλησω το iphone για να παρω το ρολοι
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 να τους πει καποιος οτι με 10 grand ....χτυπας ρολεξ για χαβαλε.....οχι aplle watch edition...... Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος πως σε αυτή την τιμή πληρώνεις τον χρυσό και όχι την τεχνολογία του watch... Αν πάρεις ένα casio των 50 ευρώ και το ντύσεις όλο με χρυσό κλπ, πάλι 10.000 θα σου βγει! 6
paparovic Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος πως σε αυτή την τιμή πληρώνεις τον χρυσό και όχι την τεχνολογία του watch... Αν πάρεις ένα casio των 50 ευρώ και το ντύσεις όλο με χρυσό κλπ, πάλι 10.000 θα σου βγει! Ένας λόγος παραπάνω να προτιμήσεις το Rolex! 2
HALF EVIL Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Scheiβe Μόλις μου δημιούργησαν μιά νέα ανάγκη. Apple watch edition. !!!! Τι κάνουμε τώρα; 1
georgetsl Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος πως σε αυτή την τιμή πληρώνεις τον χρυσό και όχι την τεχνολογία του watch... Αν πάρεις ένα casio των 50 ευρώ και το ντύσεις όλο με χρυσό κλπ, πάλι 10.000 θα σου βγει! δηλαδη μας λες οτι με 10 χιλιαρικα θα χτυπαγες aplle και οχι ρολεξ ......και στο ρολεξ πληρωνεις το χρυσο αλλα πληρωνεις και μηχανισμο και prestige, εγγυηση και οτι αλλο βαλει ο νους σου ...... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα