Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να κανω μια ερωτηση ποσο θα εχει το apple watch 42mm με το μπρασελε το μεταλικο οχι σαν δυχτι το αλλο,499?

και επισης το apple watch θα εχει αισθητηρες βιομετρικους παλμους και τετοια?

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

από τις photo, μου κάθεται καλά στο μάτι μόνο το μαύρο, από το video ευτυχώς υπάρχουν παραπάνω ενδιαφέρουσες επιλογές...

τώρα για το αν θα έπαιρνα, δύσκολά, προτιμώ ακόμα τα "old school" :P

• Like 3
Δημοσ.

εγω σαν ρολοι ρολοι θα κρατησω φυσικα το casio μου δεν νομιζω οτι μπορει να το αντικαταστησει σε μια εξωτερικη δραστηριοτητα οπως καμπινκ η βουνο

• Like 2
Δημοσ.

Πάλι καλά που έφτιαξε ρολόι η απλ!αιντε μπράβο!τρεμε vacheron constantin μπιλοζιρη!

P.s δίπλα σε ένα πραγματικό ρολόι παιζει να ναι αόρατο.

• Like 3
Δημοσ.

Μάλιστα, άσχημο και το βίντεο προωθεί (για άλλη μια φορά) την ποζεριά. Παρόλα αυτά, το βλέπω να είναι πολύ ποιοτικά κατασκευασμένο και για πρώτο προϊόν τέτοιου τύπου, αξίζει τα λεφτά του.  Κατά τα άλλα η χρήση του ως hards free  για μένα είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του.

Δημοσ.

περιμενα πολυ περισσότερα απο την apple απο το απλα να βαλει υψηλης ποιότητας εξαρτήματα (ζαφείρι, συνθετικό διαμάντι κλπ)

μονο το crown ειναι ωραιο αλλα παράλληλα στο ματι μου δεν ταιριαζει.απο την μια θυμίζει κλασικό ρολοι απο την αλλη το υπολοιπο σωμα οχι.

φυσικα δεν μηλαω ως υποψήφιος αγοραστής, περα του οτι ειναι μονο για iphone, το budget για μενα ειναι υπερβολικό.

ήλπιζα να βγάλει κατι wow επαναστατικό για να έπαιρναν ιδέες και αλλοι.. το ειχε κανει καποτε με το iphone :fear:

το ζιργκον εχω την εντυπωση οτι ειναι αρκετα ακριβο και μαλιστα διαπιστωνω μια πρακτικη εφαρμογη του εδω, περα απο τη αισθητικη σαν κοσμημα

Δημοσ.

ωχ,τωρα ειδα τις τιμες στο site της apple οπως το κοβω πρεπει να πουλησω το iphone για να παρω το ρολοι :P

• Super Moderators
Δημοσ.

να τους πει καποιος οτι με 10 grand ....χτυπας ρολεξ για χαβαλε.....οχι aplle watch edition......

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος πως σε αυτή την τιμή πληρώνεις τον χρυσό και όχι την τεχνολογία του watch... Αν πάρεις ένα casio των 50 ευρώ και το ντύσεις όλο με χρυσό κλπ, πάλι 10.000 θα σου βγει! 

• Like 6
Δημοσ.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος πως σε αυτή την τιμή πληρώνεις τον χρυσό και όχι την τεχνολογία του watch... Αν πάρεις ένα casio των 50 ευρώ και το ντύσεις όλο με χρυσό κλπ, πάλι 10.000 θα σου βγει! 

Ένας λόγος παραπάνω να προτιμήσεις το Rolex!

• Like 2
Δημοσ.

δηλαδη μας λες οτι με 10 χιλιαρικα θα χτυπαγες aplle και οχι ρολεξ ......και στο ρολεξ πληρωνεις το χρυσο αλλα πληρωνεις και μηχανισμο και prestige, εγγυηση και οτι αλλο βαλει ο νους σου ......

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...