Backpacker Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Θέλετε να μου πείτε ότι αν γίνει επιστράτευση θα καθόμαστε να περνάμε από επιτροπές?Πάτε καλά? Οσοι δεν παίρνουν αναπηρική σύνταξη και ειναι κάτω από το όριο ηλικίας θα πάνε πόλεμο... 1
xstreamgamer Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Και ο αδερφός μου δηλαδή που έπαθε έμφραγμα στα 32 και τώρα 10 χρόνια μετά δεν φαίνεται κάτι και αυτός στην πρώτη γραμμή;Δεν νομίζω.Στα φύλλα πορείας που στέλνουν αναφέρουν και το που θα παρουσιαστείς.Εκεί θα έχεις μαζί σου και το ιατρικό σου ιστορικό και η προχωράς για το μέτωπο ή πίσω σπίτι σαν βοηθητικός!
sargio01 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Θέλετε να μου πείτε ότι αν γίνει επιστράτευση θα καθόμαστε να περνάμε από επιτροπές?Πάτε καλά? Οσοι δεν παίρνουν αναπηρική σύνταξη και ειναι κάτω από το όριο ηλικίας θα πάνε πόλεμο...
funbreaker Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ξέρεις κάτι που δεν γνωρίζουμε TS?! Ένα θα πω κι όποιος καταλάβει, σε 3 τέρμηνα θα μεγάλο κακό θα συμβεί. Φωτιές απ τον ουρανό θα κάψουν τους πάντες και όσοι επιζήσουν θα πνιγούν από ποτάμια άιματος. Α θα πεθάνουν και 20 εκατ Τούρκοι και η Κωνσταντινούπολη θα γίνει ελληνική και θα τρώμε όλοι παστιτσιο. Θέλετε να μου πείτε ότι αν γίνει επιστράτευση θα καθόμαστε να περνάμε από επιτροπές?Πάτε καλά? Οσοι δεν παίρνουν αναπηρική σύνταξη και ειναι κάτω από το όριο ηλικίας θα πάνε πόλεμο... Μάλλον κάπως έτσι θα γίνει πιστεύω κι εγώ.
funbreaker Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Κανέναν στρατιωτικό εδώ δεν έχουμε να μας πει σίγουρα αντί να κάνουμε υποθέσεις?
ParhsG Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ξεκόλλα πάντως ... υπάρχουν πολλα http://www.ellinikos-stratos.com/forum/ http://forum.thiteia.org/ http://www.omhroi.gr/modules.php?op=modload&name=phpBB_14&file=index
GreyHorse Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ένα θα πω κι όποιος καταλάβει, σε 3 τέρμηνα θα μεγάλο κακό θα συμβεί. Φωτιές απ τον ουρανό θα κάψουν τους πάντες και όσοι επιζήσουν θα πνιγούν από ποτάμια άιματος. Α θα πεθάνουν και 20 εκατ Τούρκοι και η Κωνσταντινούπολη θα γίνει ελληνική και θα τρώμε όλοι παστιτσιο. Μάλλον κάπως έτσι θα γίνει πιστεύω κι εγώ. Αν η Κωνσταντινούπολη γίνει ελληνική εμείς είτε τούρκοι, είτε μουσουλμάνοι, είτε και τα δυο θα γίνουμε.
dacourt Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ναι είναι αστείο σαν σενάριο αλλά το σκέφτηκα και προβληματίστηκα. Πήγα στρατό κανονικά και απολύθηκα με Ι1 . Εδώ και 1-2 χρόνια έχω αποκτήσει μια αρθρίτιδα. Ζω κανονικά στην καθημερινότητα αλλά δεν θα μπορούσα να κάνω ακραία πράματα, τρέξιμο και τέτοια. Αν κάνω κάτι έντονο με πιάνει. Σκέφτηκα λοιπόν, αν γίνει πόλεμος, δεν θα μπορώ να πολεμήσω. Όμως αυτό δεν φαίνεται πουθενά σε χαρτιά. Τί προβλέπεται λοιπόν για ασθένειες που αποκτά κάποιος μετά την θητεία του, δεν τον καθιστούν ανάπηρο αλλά δεν είναι και για πόλεμο? Υπάρχει κάποια διαδικασία που πρέπει να κάνει κάποιος ή σε περίπτωση πολέμου σου λένε έλα και ότι κάνεις και απλά πας και πεθαίνεις επειδή δεν θα μπορείς να τρέξεις? Ακραίο και αστείο το σενάριο αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Θα προτιμούσα να αποφύγουμε τα τρολοposts και να απαντήσουν μόνο όσοι ξέρουν. Περνάς και πάλι επιτροπή.. όταν κηρυχτεί επιστράτευση και πάλι θα υπάρξει διαδικασία Ι1 και Ι2 απλά σε ποιο γρήγορους ρυθμούς. Μην ξεχνάς ότι στην επιστράτευση θα πάρει φύλλο πορείας και άρα στην μονάδα που θα πας περάσεις ξανά Ιατρικά... πέφτουν δεν πέφτουν βόμβες χαχα!! Μπορεί πχ όταν πήγες Στρατό να ήσουν Ι1 και αδύνατος και να παντρεύτηκες καμιά που φτιάχνει και γαμώ τα φαγητά.. και έχεις γίνει σαν τον Σχορτιανίτη.. ε τι λες; Θα πάρεις το Ι3 ή Ι4 και θα είσαι λεβεντιά.. και θα πας βοηθητικός όπως πήγαιναν και παλιότερα με την επιστράτευση για Κύπρο. 1
tritonas00 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 με ποιον θα κανει πολεμο η ελλαδα? Με την λογικη. 14
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 με ποιον θα κανει πολεμο η ελλαδα? Με τον εαυτό της.
TheAccountant Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Οτιδηποτε εχει 2 ποδια 2 χερια και ενα κεφάλι με εγκέφαλο μέσα... χρησιμοποιειται. Δικαιολογιές του τύπου "δεν βλεπω καλα", "εχω γαστριτιδα", "εχω εγκεφαλικο" κλπ κλπ... ειναι τοσο... ανοητες οταν οι αλλοι θα επιστρέφουν σε body bags... Ναι, θα περιμένετε να κάνετε ΤΑ ΠΑΝΤΑ, και ΤΑ ΚΟΑΛΑ. Αν πάντως δεν είστε μακρύα απο την χώρα, μην περιμένετε να γλυτώσετε με κάποιο τρόπο... Εκτός αν νομίζετε οτι οι αλλοι θα πεθαίνουν για τα σπίτια σας και την πάρτη σας και σεις θα την βγάλετε λάδι. Οι παρτακισμοι σε συνθηκές πολέμου να στε σίγουροι οτι τιμωρούνται επι τοπου απο την κοινωνια. 2
panos2171 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Καλά αν γίνει κάτι τέτοιο να δείτε τι χέρια και πόδια όλως τυχαίως θα αρχίσουν να σπάνε τόσο από πολίτες όσο και από στρατιωτικούς. Παλιό το κόλπο, έγινε και στα Ίμια...
mylo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 @panos2171 είχαμε επιστράτευση στα γεγονότα των ιμίων και δε το μάθαμε, ή μήπως τα παλικάρια που πήγαν εκεί το παίζαν γιωτάδες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα