zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Όσοι έχουν επισκεφτεί το άγιος όρος ( μέχρι και το όνομα είναι αστείο ) είναι ήδη πυροβολημένοι θρησκόληπτοι. Είναι σαν να λες εμένα όσοι φίλοι μου παίρνουν χρόνια πρέζα, λένε τα καλύτερα για την πρέζα. Σεβαστή η άποψη, αλλά δεν το λες και υγείες δείγμα για να βγάλουμε συμπέρασμα... Σίγουρα όχι, απλά αναφέρθηκε και το είπα (και όπως είπα δεν ήταν ιδιαιτέρως θρήσκοι)
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 εγω αν ήμουν ΕΣ δεν θα καλούσα εφεδρους σε περιπτωση πολέμου, ειναι τοσο ανεκπαιδευτοι που ειναι επικινδυνοι τοσο για τον εαυτο τους όσο και για τους άλλους.
bilya Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Θα κανει θαυμα η παναγια(€€€€€) παλι κ θα ξανα τρομαξουν να μπουν στο ορος οπως τοτε....παντα μου αρεσαν δυο ρητα για τον πολεμο When the rich wage war, it's the poor who die. ~Jean-Paul Sartre & The military don't start wars. Politicians start wars. ~William C. Westmoreland
frenzy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 To I5 μου θα ισχύει στον πόλεμο ή θα ξαναπερνάω επιτροπή; Εγώ προτιμώ Rothchild: Buy when there's blood on the streets, even if it's your own.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα