IgnaKing Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα στους insomniacs, σήμερα μου μίλησε ένας φίλος για το deep web αν και επιγραμματικά γιατί δεν είχαμε και χρόνο αλλα επειδή είμαι περίεργος είπα να το ψάξω μονος και για να μην φλυαρώ θα ήθελα να μου πείτε την διαδικασία πάντα με ασφάλεια (να επισημάνω επίσης ότι δεν με ενδιαφέρει σε καμια μα καμια περίπτωση η πορνογραφία ναρκωτικά και οι υπόλοιπες μαλακίες) μονο από περιέργεια θα ήθελα να δω πως είναι η φάση p.x wikileaks και λοιπές πληροφορίες μου είπαν για linux,tor ktlp είναι παράνομο στην χωρα μας? το απλό σερφάρισμα όχι οι παρανομίες που προανέφερα αν μπορείς κάποιος να εξηγήσει τι και πως θα ηταν χρησιμο Ευχαριστώ πολύ
k_skidrow Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 ωραιο θεμα ειχα απορια και εγω να μαθω τοσο καιρο αλλα δεν ηξερα αν μπορεις να εχεις καν προσβαση σε αυτο.
IgnaKing Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 http://goo.gl/XQTYUd Επισης μηπως ξερεις ποια εκδοση λινουξ ειναι η καλυτερη για web deep? ωραιο θεμα ειχα απορια και εγω να μαθω τοσο καιρο αλλα δεν ηξερα αν μπορεις να εχεις καν προσβαση σε αυτο. ναι μπορεις πολυ ευκολα να εχεις προσβαση αλλα δεν πρεπει να την πατησεις ενω ισως και να μην φταις θελει προσοχη αν και ειναι πολυ ενδιαφερος μπορεινα μαθεις διαφορες πληροφοριες..
k_skidrow Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 ναι μπορεις πολυ ευκολα να εχεις προσβαση αλλα δεν πρεπει να την πατησεις ενω ισως και να μην φταις θελει προσοχη αν και ειναι πολυ ενδιαφερος μπορεινα μαθεις διαφορες πληροφοριες.. γενικα παντως δεν ξερω τι μπορει να παιζει εκει μεσα. θα κανω μια δοκιμη με απιστευτη προσοχη. αν καποιος εχει εμπειρια απο deep web ακομα και για μια φορα στο παρελθον ας την μοιραστει για το τι ειδε,καποιες παγιδες κτλπ κτλπ
IgnaKing Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 γενικα παντως δεν ξερω τι μπορει να παιζει εκει μεσα. θα κανω μια δοκιμη με απιστευτη προσοχη. αν καποιος εχει εμπειρια απο deep web ακομα και για μια φορα στο παρελθον ας την μοιραστει για το τι ειδε,καποιες παγιδες κτλπ κτλπ αυτο θελω να μαθω και γω, τι εμπειριες εχει καποιος παγιδες τροποι κτλπ
k_skidrow Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 διαβασα ολο το αρθρο υπερβολικα ενδιαφερον. δινω εργασια 5,000λεξεων την κυριακη γιατι να μην ηταν για το deep web?
IgnaKing Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 διαβασα ολο το αρθρο υπερβολικα ενδιαφερον. δινω εργασια 5,000λεξεων την κυριακη γιατι να μην ηταν για το deep web? Οντως γιατι οχι..καλη ιδεα!! πολυ ενδιαφερον αν και επικίνδυνο αλλα ελκυστικο
IgnaKing Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Σαν καποιος που εχει μελετησει το deep web εδω και καποια χρονια... και εχει παρασυρθει... θα σας ελεγα να το αφησετε.... μην το σκαλιζετε παραπανω.... και εγω στην αρχη ελεγα θα μπω απλα να τσεκαρω τι ειναι.... και τωρα τα προβληματα μου διαδεχονται το ενα το αλλο.... ΔΕΝ ειναι παιχνιδι και ΔΕΝ μπορεις απλα "να δεις τι παιζει".... παρακαλω ακουστε την προειδοποιηση. ενας φιλος ( ; ) Τι ειδους προβληματα μπορει να εχει καποιος; απο περιεργια ηθελα να ριξω μια ματια π.χ στο hidden wiki
IgnaKing Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 καταρχας με το νομο... κατα δευτερον με την προσωπικη του ζωη...με τα χρηματα του, με τις φιλιες του.... με τα παντα..... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ το "μια ματια".... ειναι ναρκωτικο χειροτερο και απο την ηρωινη.... προσοχη Στο οτι ειναι επικυνδινο θα συμφωνησω αλλα μου φενετε τα παρα λες καπως :/ 1
IgnaKing Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Θα μπορουσες να μας πεις καποιες εμπειριες ή επιπτωσεις;δεν εχω σκοπο να ασχολειθω με πορνο guns &drugs ..
Unabomber Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Xαλαρωστε ρε guys.... δεν ειναι και τιποτα τραγικο..... Σε στιγμες βαρεμαρας, κανω βολτουλες απο κει......
IgnaKing Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Xαλαρωστε ρε guys.... δεν ειναι και τιποτα τραγικο..... Σε στιγμες βαρεμαρας, κανω βολτουλες απο κει...... Ημασταν καμια 10-15 ατομα τα οποια ειπαμε να το ψαξουμε το θεμα μιας και ολοι μαζι ακουσαμε για το deep web οποτε μας εχει πιασει μαι περιεργια ενω και απο φιλους που εχουν μπει ειπαν διαφορα (απο πληρωμένους δολοφουνους,drugs,guns κτλπ) δεν θελω να προχωρησω σε καποια αγορα απλα θελω να δω πως ειναι (δεν θελω να δω πορνο ειδικα παιδοφιλιες και μαλακι***)
Unabomber Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 το 50% των σελιδων που υπηρχαν, πλεον εχουν κλεισει...... Για κανα στημενο ματσακι ειναι οτι πρεπει...... Δεν πιστευω να νομιζεται οτι υπαρχει αυτη η ανωνυμια που λενε εκει μεσα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα