Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω βάλει αγγελία για ενα iPad και το θέλει μια κοπέλα στην Κατερίνη. Εγω Αθήνα, μου λέει στείλε το μου με κούριερ δικά μου έξοδα με αντικαταβολή. Όλα καλα. Το θέμα είναι πως και η acs και η speedex δεν δέχονται την αντικαταβολή αν δεν υπάρχει παραστατικό/απόδειξη. Τους λέω είναι από αγγελία και απλά το πουλάω που να βρω παραστατικό;; Η acs αρνήθηκε και η speedex μου είπε ότι σε τυχόν έλεγχο του ΣΔΟΕ οι κυρώσεις θα είναι δικές μου. Τι να κάνω ;; Πείτε μου;;

Πως να το στείλω αλλιώς;Η κοπέλα δεν μου καταθέτει τα λεφτά στην τράπεζα γιατί δεν με ξέρει και είναι λογικό. Καμία ιδέα;

Εγω θέλω να στείλω το δέμα να εισπράξει ο κούριερ τα χρήματα να της δώσει το δέμα και να πληρώσει αυτή τα έξοδα αποστολής.

Δημοσ.

Γενική ταχυδρομική δεν ζητάει αν δεν κάνω λάθος και ΕΛΤΑ με αντικαταβολή επίσης (τα ΕΛΤΑ είναι και φτηνότερα, αργεί να πάει λίγο το δέμα αλλά τα λεφτά τα παίρνεις πιο γρήγορα)

Δημοσ.

Έχω βάλει αγγελία για ενα iPad και το θέλει μια κοπέλα στην Κατερίνη. Εγω Αθήνα, μου λέει στείλε το μου με κούριερ δικά μου έξοδα με αντικαταβολή. Όλα καλα. Το θέμα είναι πως και η acs και η speedex δεν δέχονται την αντικαταβολή αν δεν υπάρχει παραστατικό/απόδειξη. Τους λέω είναι από αγγελία και απλά το πουλάω που να βρω παραστατικό;; Η acs αρνήθηκε και η speedex μου είπε ότι σε τυχόν έλεγχο του ΣΔΟΕ οι κυρώσεις θα είναι δικές μου. Τι να κάνω ;; Πείτε μου;;

Πως να το στείλω αλλιώς;Η κοπέλα δεν μου καταθέτει τα λεφτά στην τράπεζα γιατί δεν με ξέρει και είναι λογικό. Καμία ιδέα;

Εγω θέλω να στείλω το δέμα να εισπράξει ο κούριερ τα χρήματα να της δώσει το δέμα και να πληρώσει αυτή τα έξοδα αποστολής.

Πρωτη φορα την ακουω αυτην την π@@...Σορρυ κιολας αλλα... Δηλαδη εαν εγω θελω να στειλω απο το αμαξι μου πχ αντικαταβολη τα φαναρια που μπορει να εβγαλα για να βαλω αλλα πρεπει να τους δειξω αποδειξη?..τι αποδειξη?  και τι τους νοιαζει αυτους η αποδειξη?.. Υπαρχει πουθενα τετοιος νομος?.. Ψαξτο καλυτερα γτ κατι μου βρωμαει.Παρε και κανενα τηλ στα κεντρικα της acs κτλ και ρωτα αθηνα.

Υ.γ επισης εκεινοι που ξερουν και τι τους ενδιαφερει τι εχει μεσα το δεμα?..ΚΑΠΟΤΕΣ εχω κυριοι...Αν ειμαι παρανομος και στελνω χασις εμενα θα πιασουν και ειμαι υπευθυνος..Ακου εκει θρασος.Βαλτο σε ενα πακετο πηγαινε το να το στειλεις και αν σου πουν τι εχεις μεσα πες τους τσιχλες

Δημοσ.

Πρωτη φορα την ακουω αυτην την π@@...Σορρυ κιολας αλλα... Δηλαδη εαν εγω θελω να στειλω απο το αμαξι μου πχ αντικαταβολη τα φαναρια που μπορει να εβγαλα για να βαλω αλλα πρεπει να τους δειξω αποδειξη?..τι αποδειξη?  και τι τους νοιαζει αυτους η αποδειξη?.. Υπαρχει πουθενα τετοιος νομος?.. Ψαξτο καλυτερα γτ κατι μου βρωμαει.Παρε και κανενα τηλ στα κεντρικα της acs κτλ και ρωτα αθηνα.

Υ.γ επισης εκεινοι που ξερουν και τι τους ενδιαφερει τι εχει μεσα το δεμα?..ΚΑΠΟΤΕΣ εχω κυριοι...Αν ειμαι παρανομος και στελνω χασις εμενα θα πιασουν και ειμαι υπευθυνος..Ακου εκει θρασος.Βαλτο σε ενα πακετο πηγαινε το να το στειλεις και αν σου πουν τι εχεις μεσα πες τους τσιχλες

Πριν λίγο καιρό το ξεκίνησαν όντως...πρώτη η acs. Αν και πρόσφατα που έστειλα κάτι δεν μου ζήτησαν τίποτα!

Δημοσ.

Το θέμα τους δεν είναι τι έχει το δέμα αλλά το να γίνει αντικαταβολή χωρίς παραστατικό.Αυτό δεν θέλουν. Μου είπαν ότι θέλουν να είναι καλυμένοι σε ελέγχους. Όποτε μάλλον έχει να κάνει με το ΣΔΟΕ.

Αύριο θα δοκιμάσω γενική ταχυδρομική και θα σας πω...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Το θέμα τους δεν είναι τι έχει το δέμα αλλά το να γίνει αντικαταβολή χωρίς παραστατικό.Αυτό δεν θέλουν. Μου είπαν ότι θέλουν να είναι καλυμένοι σε ελέγχους. Όποτε μάλλον έχει να κάνει με το ΣΔΟΕ.

Αλλιώς ελτά που στάνταρ δεν ζητάνε τίποτα

Δημοσ.

Γιατί δεν πας ΕΛ.ΤΑ απευθείας; Δεν θα κάνει πάνω από 10 μέρες η παράδοση και θα πάρεις τα χρήματα σου επίσης άμεσα. Στην ACS που την χρησιμοποίησα παλιότερα μια φορά βάζουν τα χρήματα μόνο μια φορά το μήνα και θέλουν λογαριασμό τράπεζας. Που σημαίνει ότι παίζει να περιμένεις και μήνα για να πάρεις τα λεφτά σου από την αντικαταβολή.

Επίσης, τα ΕΛΤΑ είναι πολύ φθηνότερα. Είναι αξιόπιστα. Έχω στείλει μουσικά όργανα με ΕΛΤΑ χωρίς κανενα θέμα. Και επίσης έχεις δυνατότητα να το ασφαλίσεις το αντικείμενό σου με ένα πολύ μικρό ποσό της τάξης των 2-3 ευρώ. Οπότε σε περίπτωση απώλειας ή φθοράς θα πάρεις κάποια χρήματα πίσω.

Δημοσ.

Παιδιά έχω σχετική εμπειρία με τα EΛΤΑ, για δέμα που έστειλα στο Σουφλί, πήρα τα

χρήματα μέσα σε πέντε-έξη μέρες.

Αντίστοιχα με την Γενική ταχυδρομική για δέμα που έστειλα στα Χανιά τα κατάθεσαν

στον τραπεζικό μου λογαριασμό νομίζω σε έξη εργάσιμες.

Ούτε παραστατικά, ούτε τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν λίγο καιρό το ξεκίνησαν όντως...πρώτη η acs. Αν και πρόσφατα που έστειλα κάτι δεν μου ζήτησαν τίποτα!

Αυτο με το σδοε δεν ισχυει.Σε μεταπωληση καποιου αντικειμενου σε ιδιωτη ποιος ειπε οτι εισαι αναγκασμενος να εχεις αποδειξη?..Εαν το αντικειμενο ειναι 5 ετων?..εαν το αντικειμενο αποτελει μερος ενος αλλου συνολου και η αποδειξη ειναι για ολα?.. πχ αυτοκινητο?..

Αρα κατι εδω δεν στεκει.

Δημοσ.

Το έστειλα με Γενική ταχυδρομική τελικά. Ήταν εξυπηρετικοτατοι και ούτε ερωτήσεις ούτε τίποτα. Και πιο φτηνοί από acs k speedex. Το ipad θα πάει Κατερινη με αντικαταβολή.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Eπρεπε να το κλεισεις μεσα σε ενα κουτι,τους το πηγαινεις μαζι με μια αποδειξη απο το περιπτερο που μολις εχεις αγορασει 2 σοκολατες,τους δινεις και την αποδειξη και εισαι κομπλε :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...