manostz Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Ελπιζω καποιος εδω να μπορει να με βοηθησει... Εχω ενα server win 2000 με sql και θελω να μπορουν να συνδεονται 2 χρηστες μεσω ras με dial-up. Το θεμα ειναι οτι θελω αυτοι οι δυο χρηστες να μπορουν να συνδεονται και ταυτοχρονα. οι γραμμες του server και των χρηστων ειναι ISDN 64K. Η ερωτηση μου ειναι... θα μπορεσει το netmod του server να δεχθει τις 2 κλησεις ταυτοχρονα ή θα πρεπει να βαλω και μια επιπλεον ISDN καρτα στον server? Παρακαλω οποιος ξερει ας απαντησει. Ευχαριστω
Passworld Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 diladi kaneis ton provider? mpenoun se esena kai esy tous dinis prosvasi?? an nai, pes mou merika pragmata giati endiaferomai gia kati tetio, (eimai psilo asxetos me to thema)
chfilis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 xreiazesai kai deuteri karta.....giati afou 8a ginetai i proti klisi apo ton xristi A o deuteros dne 8a mporei na kleidwsei ston server....prospa8w na vrw ena site me sxetiko 8ema pou eixa petuxei prosfata...
billpeppas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Νομίζω πως το νεότερο revision του netmod μπορεί να διαχειριστεί 2 "modem" κλήσεις ταυτόχρονα. Δοκιμάστε το πρωτού κάνεις κάτι άλλο.
trantas1 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Έγκαιρες οι απαντήσεις. Ο άνθρωπος πόσταρε το πρόβλημά του στις 21-10-03, 12:14. Προφανώς δεν περίμενε μέχρι τώρα για να το λύσει. Πάντως πιθανόν να βοηθήσει κάποιους άλλους με το ίδιο πρόβλημα. Keep good working !
billpeppas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 ROFL. Κάποιος το ανέστησε, και βρεθήκαμε και εμείς να το συνεχίσουμε... LOCK IT
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.