_chris_ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 θέλω να δείξω κανα δυο πραγματάκια σχετικά με υπολογιστές (ιντερνετ βασικά) σε ένα γνωστό. τα βασικα τα ξέρει (κουτσα στραβά), να στείλει μαιλ, να βρει καμια είδηση, να μπει στο φβ... τι άλλο μπορώ να του δείξω ώστε να του προσφέρει κάτι; σκέφτηκα: skroutz.gr (για τις αγορες του) ταινίες online popcorntime πως να κατεβάζει τραγούδια απο το youtube ΙΚΑ online υπηρεσίες πείτε ιδέες γιατί δε μπορώ να σκεφτώ κάτι χρήσιμο τώρα πήρε υπολογιστή και ψάχνεται..... μπορεί να μην έχει και τόση επαφή αλλά είναι άτομο που τα πιάνει σχετικά γρήγορα και κυρίως ενδιαφέρεται
Zein Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ξεκινα τον απο τα πολυ βασικα που πολλοι τα ξεχνανε: -Ταξινομηση αρχειων στον υπολογιστη. - Ασφαλεια κωδικων/ασφαλη πλοηγηση στο διαδικτυο - Πως να μπαινει σε φορουμς/ψαχνει στην google "Give a man a fish and you feed him for a day; teach a man to fish and you feed him for a lifetime" 4
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Πως να κάνει backup ή να χρησιμοποιεί πχ google drive, πως να σώζει και να οργανώνει σελίδες στα αγαπημένα 1
caution Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Πορνό με γυναίκες. Πορνό με άντρες. Πορνό με νάνους. Πορνό με... . . . όπου τον δεις και σκαλώνει, εκεί είναι η ευκαιρία σου να αρπάξεις το κινητό του και να σβήσεις το νούμερό σου. Αλλιώς θα φτύσεις αίμα και πάλι θα σου λέει "ΕΣΥ δεν μου το 'μαθες καλά!" on-topic: backups! Είναι noob και 3-4 format θα τα φάει μέχρι να καταλάβει που κάνουμε click και που δεν κάνουμε. Είναι κρίμα να χάσει δουλειά ως εκ τούτου. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2015 από caution 2
saxos55 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Πως να κατεβάζει torrents Πως να βλέπει live streaming σειρές/ταινίες που τον ενδιαφέρουν Ειδησεογραφικά portals Site με συνταγές μαγειρικής και φυσικά πως να βρίσκει φωτογραφίες/βίντεο με γατάκια/σκυλάκια κτλ Α, ναι! Μάθε του πως οπωσδήποτε πρέπει να προωθεί μηνύματα που τελειώνουν με τη φράση: "Αν (δε) θες κι εσύ να [εδώ του εξηγείς πως πρόκειται για σημαντικά πράγματα όπως έρευνα για καρκίνο, διαμαρτυρία στην κυβέρνηση, διάσωση ζώων, διαγραφή του λογαριασμού του], προώθησε αυτό το μήνυμα σε όλες τις επαφές σου"
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Πως να κάνει εγκατάσταση προγράμματα χωρίς την σαβούρα και πως να μην πατάει κλικ σε banner τύπου "κέρδισες ένα iPhone" ή "είμαστε κοντά, θέλεις να τα πούμε;" 1
thomasG4 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Πως να κάνει εγκατάσταση προγράμματα χωρίς την σαβούρα και πως να μην πατάει κλικ σε banner τύπου "κέρδισες ένα iPhone" ή "είμαστε κοντά, θέλεις να τα πούμε;" Πολύ σημαντικό το πρώτο. Για το δεύτερο βάλτου ένα adblock για να γλυτώσει απο λάθη. 1
David20 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 θέλω να δείξω κανα δυο πραγματάκια σχετικά με υπολογιστές (ιντερνετ βασικά) σε ένα γνωστό. τα βασικα τα ξέρει (κουτσα στραβά), να στείλει μαιλ, να βρει καμια είδηση, να μπει στο φβ... τι άλλο μπορώ να του δείξω ώστε να του προσφέρει κάτι; σκέφτηκα: skroutz.gr (για τις αγορες του) ταινίες online popcorntime πως να κατεβάζει τραγούδια απο το youtube ΙΚΑ online υπηρεσίες πείτε ιδέες γιατί δε μπορώ να σκεφτώ κάτι χρήσιμο τώρα πήρε υπολογιστή και ψάχνεται..... μπορεί να μην έχει και τόση επαφή αλλά είναι άτομο που τα πιάνει σχετικά γρήγορα και κυρίως ενδιαφέρεται Επελεξε και διαβασε απο δω : http://www.pcsteps.gr/ Εχει πολυ πραμα για ολα τα επιπεδα (απο αρχαριους εως φουλ προχωρημενους)και τα αναλυει ολα με πολυ ωραιο τροπο,και σε ολα εχει links για να κατεβαζει αβερτα τα παντα σχεδον... Και εξυπακουεται οτι απο εδω μεσα απ το Insomnia αν διαβασει θα μαθει πολλα.Προσωπικα ενα μεγαλο μερος των αποριων που εχω κατα καιρους τις διαβαζω απο αποριες αλλων του φορουμ ,οποτε για πολλες απο αυτες δεν χρειαστηκε να ανοιξω καν θεμα,διαβαζα απαντησεις και αποτυπωνα -εφαρμοζα λυσεις.Αν ο φιλος σου στροφαρει οπως λες ,θα μαθει αρκετα.
gamanos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Αναζήτηση στο google με όρους Αντί για spiderman2 > spiderman2 torrent για να του βγάζει συγκεκριμένα αρχεία Αντί για manual X > manual X ελληνικά για να του βγάζει αποτελέσματα μόνο στα ελληνιικά όπως και ο όρος filetype δυνατό για pdf's Επίσης , glosbe για μεταφράσεις Πρόγραμμα διασύνδεσης με το κινητό του, backup και ξαλάφρωμα, φόρτωμα αρχείων Youtube και κάνa downloader ίσως 1
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Αναζήτηση στο google με όρους Αντί για spiderman2 > spiderman2 torrent Αντί για manual X > manual X ελληνικά όπως και ο όρος filetype Επίσης , glosbe για μεταφράσεις Πρόγραμμα διασύνδεσης με το κινητό του, backup και ξαλάφρωμα, φόρτωμα αρχείων Youtube και κάνς downloader ίσως Σωστός! Επίσης αναζήτηση με τα εργαλεία αναζήτησης (χρονική περίοδος, γλώσσα κλπ)
tsakonas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Να του μαθεις να μην δει το 2 girls 1 cup, goatse, κ γενικα την εννοια του ορου "it can not be unseen" 2
Liverpool89 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Λες για μαθηματα στο ιντερνετ. Εγω λεω να του δειξεις πως κανει ασφαλη καταργηση μιας συσκευης, ενος usb, πως οταν βαζει ενα usb να το ελεγχει πρωτα, πως κλεινουμε το πισι, οτι ποτε οταν κανουν update τα win δεν το σβηνουμε ή κλεινουμε την οθονη απο το λαπτοπ γιατι βαριομαστε αλλα το αφηνουμε να κανει την δουλεια του. Δεν εμπιστευομαστε κανεναν τους κωδικους, να τους θυμαται.
eddie1996 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Εγώ προτείνω τα εξής όσο αφορά μέσω internet εάν τα ξέρεις και εσύ πως να του τα δείξεις. 1. Τραπεζικές συναλλαγές Δηλαδή να πληρώνει ηλεκτρονικά πχ δεη,ευδαπ κτλ αλλά εφορίες κτλ κτλ. Για να γλιτώνει τις απίστευτες ουρές που έχουν συνήθως οι τράπεζες. 2. Άνοιγμα λογαριασμού taxisnet( εφορία) για να πλήρης εικόνα και μαζεμένα το τι χρωστάει τι πρέπει να πληρώσει κτλ κτλ. 3. εκμάθηση skroutz για να τα αγοράζει φθηνότερα ότι θέλει. Αυτά που σου είπα είναι κάποια πολύ βασικά και πλέον απαραίτητα όταν έχουμε internet κατά την γνώμη μου.Εάν μου έρθει και κάτι ακόμη θα το προσθέσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα