Mixalis.Kerpesis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Είμαι 20 ετών και θα ήθελα να αρχίσω το online poker στο pokepokerstars. Εχω Έχω 2 ερωτήσεις. Ουσιαστικα μπορώ να παιξω μιας και δεν εχω κλείσει το 21 ετως. Αν καποιος εχει την εμπειρία βαζουν γρήγορα τα χρηματα που κερδίζεις; ευχαριστώ
newtech Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Είμαι 20 ετών και θα ήθελα να αρχίσω το online poker στο pokepokerstars. Εχω Έχω 2 ερωτήσεις. Ουσιαστικα μπορώ να παιξω μιας και δεν εχω κλείσει το 21 ετως. Αν καποιος εχει την εμπειρία βαζουν γρήγορα τα χρηματα που κερδίζεις; ευχαριστώ Δεν ξερω αν μπορεις να παιξεις αν δεν εχεις κλείσει το 21 ετος. Κανε μια εγγραφη και θα το δεις αυτο (Αναφερουν 18 αλλα ειναι απλα translated απο το αγγλικο σιτε. Ο νομος μας λεει 21) Τα χρηματα τα στελνουν μεσα σε 5 λεπτα. Μετα εξαρταται απο την μέθοδο που τα λαμβανεις Τράπεζα 2-4 εργάσιμες Skrill (Moneybookers) αμεσα
Mixalis.Kerpesis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ειδα σε και διαβασα 18 άλλα ειναι και στην χώρα. Πχ ο οπαπ που ειναι τυχερα παιχνιδια είναι ανω των 18. Τι ειναι το skrill?
maniac89 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 μια συμβουλή φιλικά πάντα, καλύτερα κρατήσου μακριά από αυτό το λογισμικό! Θα χάσεις αρκετά φράγκα!
Mixalis.Kerpesis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Πρωταθληματακια θα παίζω.. δεν ειμαι άνθρωπος που εθιζεται εύκολα. Ετσι κι αλλιως για χαβαλέ είναι η ολη η υποθεση.
maniac89 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 σε ένα τρίμηνο ξαναγράψε εδώ πέρα (υπολογίζω θα έχεις χάσει κοντά 300ευρω!)
newtech Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ειδα σε και διαβασα 18 άλλα ειναι και στην χώρα. Πχ ο οπαπ που ειναι τυχερα παιχνιδια είναι ανω των 18. Τι ειναι το skrill? Εγω ξερω ο οπαπ ειναι 21. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει η νομοθεσια. Κατα την εγγραφη σου και την αποστολη ταυτοτητας για επιβεβεωση όπως και να έχουν θα σου πουν. Skrill ειναι ουσιαστικα η PAYPAL του στοιχηματος http://123pame.net/mb.htm μια συμβουλή φιλικά πάντα, καλύτερα κρατήσου μακριά από αυτό το λογισμικό! Θα χάσεις αρκετά φράγκα! Δεν ειχα ποτε προβλημα με την pokerstars. Αν μιλας να χασει γιατι θα τον κλεψουν αυτο δεν παιζει. Αν μιλας οτι απλα χανει καποιος χρηματα... σε ολα τα παιχνιδια τζογου υπαρχει αυτο το ρισκο. Αν μιλας καθαρα για το ποκερ σε ολα τα σιτε εχει Bad Beats. Απλα επιλεγουμε να θυμόμαστε αυτα που έγιναν εις βάρος μας Υπολογισες οτι θα χασει 300€ σε 3 μηνες χωρις καν να ξερεις το BANKROLL του. Δεν εχουν ολοι την ιδια banka δεν παιζουν ολοι τα ιδια ποσα. Τελος ξερω αρκετους φιλους που παιζουν pokerstars και εχουν βγαλει (omaha κ texas). Εγω οσο επαιζα εβγαζα και μαλιστα εχω παει και σε 4 τουρνουα μεσω sattelite αξιας 3-4$ (Το ticket που ελαβα ηταν 900$-1500$) 1
Papakaliati Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Πρωταθληματακια θα παίζω.. δεν ειμαι άνθρωπος που εθιζεται εύκολα. Ετσι κι αλλιως για χαβαλέ είναι η ολη η υποθεση. Ετσι ακριβως, εισαι ο πρωτος που το λεει αυτο να ξερεις. Θα παιξεις. Και θα χασεις μερικα, δεν εγινε και τιποτα. Και μετα θα σταματησεις. Αμα δεν ειναι λεφτα που θα σου λειψουνε δεν εγινε και τιποτα εν τελη. Και για αυτους που λενε οτι εχουνε αρκετους φιλους που εχουνε βγαλει, ειναι στανταρ οτι εχετε πολλαπλασιους που εχουνε χασει. Ακομα και αυτοι που ξερω που βγαζουνε, παιζουνε απειρες ωρες (στανταρ πανω απο 8ωρο την μερα) και τα συνολικα τους κερδη ειναι στην καλυτερη συγκρισημα με δουλεια. Επειδη ΕΙΝΑΙ δουλεια, αλλα με ρισκο να χασεις κιολας..
newtech Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ετσι ακριβως, εισαι ο πρωτος που το λεει αυτο να ξερεις. Θα παιξεις. Και θα χασεις μερικα, δεν εγινε και τιποτα. Και μετα θα σταματησεις. Αμα δεν ειναι λεφτα που θα σου λειψουνε δεν εγινε και τιποτα εν τελη. Και για αυτους που λενε οτι εχουνε αρκετους φιλους που εχουνε βγαλει, ειναι στανταρ οτι εχετε πολλαπλασιους που εχουνε χασει. Ακομα και αυτοι που ξερω που βγαζουνε, παιζουνε απειρες ωρες (στανταρ πανω απο 8ωρο την μερα) και τα συνολικα τους κερδη ειναι στην καλυτερη συγκρισημα με δουλεια. Επειδη ΕΙΝΑΙ δουλεια, αλλα με ρισκο να χασεις κιολας.. Κανεις δεν ειπε φιλε μου οτι δεν εχω φιλους.. αλλα αλλο ΧΑΝΩ και αλλο τα ριχνω στο λογισμικο. Οταν χασεις φταις εσυ και κανεις αλλος.. αν κερδισεις το ιδιο. Τζογος ειναι και εχει ρισκο. Αν στο River εχεις NUTS και χασεις ναι εκει ειναι απατη το λογισμικο.
Papakaliati Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Κανεις δεν ειπε φιλε μου οτι δεν εχω φιλους.. αλλα αλλο ΧΑΝΩ και αλλο τα ριχνω στο λογισμικο. Οταν χασεις φταις εσυ και κανεις αλλος.. αν κερδισεις το ιδιο. Τζογος ειναι και εχει ρισκο. Αν στο River εχεις NUTS και χασεις ναι εκει ειναι απατη το λογισμικο. Γιατι μιλησα εγω ποτε για απατη στο λογισμικο ; Απλα ανεφερα οτι αμα ξεκινησεις να παιζεις ποκερ σταρς κατα 90% οταν σταματησεις θα εισαι χαμενος. Οχι λογο απατης, απλα επειδη θα κερδιζει το 10% που ειναι καλυτεροι παιχτες.
steliosntelos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ναι υπαρχουν τουρνουα με δωρεαν εισοδο τα οποια δινουν μικρο επαθο ή εισιτηριο για αλλο τουρνουα . Aka freerols , μερικα θελουν καποιο password που βρισκεις ευκολα απο σελιδα στ φβ ή site . Αποστολή από το GT-S6310 με τη χρήση Insomnia App
d_gkal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 καθε ποτε εχει; που μπορω να βλεπω ποτε ξεκιναν και τα επαθλα;
steliosntelos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ναι ολα τα βλεπεις . Καθε 4 ωρες απο την pokerstars . 12-4-8 Μετα απο αλλα site οπως bankrollmobs κλπ. τα οποια εχουν password που μπορεις να τα βρεις αμα κανεις λογαριασμο στο site. Επισης μην ξεχασεις το bonus της πρωτης καταθεσης . Πριν βαλεις χρηματα κατεβασε το λογισμικο , παιξε καποιες μερες να εξοικειωθεις . Για να βγαλεις λεφτα εκτος απο ικανοτητα , χρειαζεσαι και πολυ υπομονη . Ακομα και στα δωρεαν τουρνουα πρεπει να αφιερωσεις 3-4 ωρες για καποιο ελαχιστο κερδος . 1
win10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Είμαι 20 ετών και θα ήθελα να αρχίσω το online poker στο pokepokerstars. Εχω Έχω 2 ερωτήσεις. Ουσιαστικα μπορώ να παιξω μιας και δεν εχω κλείσει το 21 ετως. Αν καποιος εχει την εμπειρία βαζουν γρήγορα τα χρηματα που κερδίζεις; ευχαριστώ Τα όνειρα της σημερινής νεολαίας. Εύγε νέε μου. !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα