nikos-thess Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 εγώ πάντως βάζω παραδοσιακό χωριάτικο. Bαρυ ωρε το ελαιολαδο δεν ειναι; Δεν αφηνει λαδιλα μετα;
Vapir Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 παιδιά το άφησα δυο εβδομάδες μετά απο ξύρισμα κ έφτασε τόσο κ είναι πολύ άγριες οι τρίχες σαν σύρμα όταν στεγνώσουν , τι λάδι να τους βάλω ? λέτε αν γίνουν διπλάσιες σε μάκρος να μαλακώσουν ? θα το αφήσω κανα δίμηνο τουλάχιστον να μεγαλώσει πριν το πειράξω
Vapir Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 up! στο reddit μου είπαν να μην λούζω το μούσι μου με σαμπουαν τόσο συχνά γιατι χαλάει η φυσική λιπαρότητα και γιαυτό ξεραίνεται και σκληραίνει. Μου είπαν επίσης να πάρω λάδι , οπότε ρίξτε καμια ιδέα , εκτός αν είναι όλα το ίδιο... πάντως απο εξωτερικό δεν μπορώ να πάρω.
nikos-thess Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Από Ελλάδα είναι λίγες οι επιλογές σου. Ρώτα σε κομμωτήρια που κάνουνε και περιποίηση σε μούσια όλο και κάτι έχουνε πλέον γύρω από μούσια αλλά ψάχτο λίγο για την ελληνική αγορά. http://www.huffingtonpost.gr/2015/07/24/life-barbatus-ladi-peripoihshs-mousi_n_7857074.html 1
saxos55 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 up! στο reddit μου είπαν να μην λούζω το μούσι μου με σαμπουαν τόσο συχνά γιατι χαλάει η φυσική λιπαρότητα και γιαυτό ξεραίνεται και σκληραίνει. Μου είπαν επίσης να πάρω λάδι , οπότε ρίξτε καμια ιδέα , εκτός αν είναι όλα το ίδιο... πάντως απο εξωτερικό δεν μπορώ να πάρω. http://www.insomnia.gr/topic/509795-απορια-για-γενια-μουσια/?p=54375842 EDIT: Υπάρχει και αυτή η μάσκα (στην ουσία ένα conditioner για μούσια είναι) που θα στα μαλακώσει που τη βρίσκεις σε κομμωτήρια (ή την παραγγέλνεις απ'το link που σου έδωσα). Πολύ καλή. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 up! στο reddit μου είπαν να μην λούζω το μούσι μου με σαμπουαν τόσο συχνά γιατι χαλάει η φυσική λιπαρότητα και γιαυτό ξεραίνεται και σκληραίνει. Μου είπαν επίσης να πάρω λάδι , οπότε ρίξτε καμια ιδέα , εκτός αν είναι όλα το ίδιο... πάντως απο εξωτερικό δεν μπορώ να πάρω. Λοιπον εχω δοκιμασει το Site: Proraso και το Site: Apothecary87 . To πρωτο εχει ησυχο αρωμα, οχι τιποτα ιδιαιτερο, αρκετα neutral, αλλα δεν το προτιμω να σου πω την αληθεια γιατι αφηνει μια περιεργη γυαλαδα στο μουσι που μου τη σπαει. Οι αλλοι μου εχουν πει πως δε φαινεται ιδιαιτερα αλλα εμενα με χαλαει.. Το apothecary87 εχει πολυ καλυτερη συμπεριφορα, δεν αλλαζει καθολου την οψη της τριχας αλλα εχει λιγο πιο εντονο και ιδιαιτερο αρωμα που εμενα προσωπικα μου αρεσει, αλλα και αλλοι μου εχουν πει πως ειναι ωραιο. Ομως ειναι υποκειμενικο αυτο. Απλα η βλακεια ειναι πως αν δε σου αρεσει το αρωμα δε θα το βαζεις γιατι θα ειναι εκει και θα το μυριζεις. Παρεμπιπτοντως εχω παρει ενα κερι που ειναι γαματο. Κατατα σου προτεινω ανεπιφυλακτα και το site, οσες φορες εχω παρει ηταν αψογοι. 1
nikos-thess Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Το proraso το έχω δοκιμάσει και εγώ. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν άσχημο λάδι αλλά νταξει δεν το λες και θαυματουργό, για τα λεφτά του όμως είναι οκ νομίζω. Γιαλάδα πάντως δεν μ αφηνε ίσα ίσα 10 λεπτά μετά την εφαρμογή δεν έβλεπα τπτ από λάδι πάνω στο μούσι. Ωραίο αντρικό άρωμα ευκαλύπτου και κέδρου. Σε σύγκριση δλδ proraso με το αλλο που έδειξες είναι μόνο η γυαλάδα που αφήνει το πρώτο; Και πες και το κερί αν θες... Μήπως λες το amish balm?
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Το proraso το έχω δοκιμάσει και εγώ. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν άσχημο λάδι αλλά νταξει δεν το λες και θαυματουργό, για τα λεφτά του όμως είναι οκ νομίζω. Γιαλάδα πάντως δεν μ αφηνε ίσα ίσα 10 λεπτά μετά την εφαρμογή δεν έβλεπα τπτ από λάδι πάνω στο μούσι. Ωραίο αντρικό άρωμα ευκαλύπτου και κέδρου. Σε σύγκριση δλδ proraso με το αλλο που μας έδειξες είναι μόνο η γυαλάδα που αφήνει το πρώτο; Και πες και το κερί αν θες... Μήπως λες το amish balm? Η γυαλαδα ειναι καπως εντονη σε μενα και σιγουρα οταν το συγκρινω με το apothecary87 ειναι η μερα με τη νυχτα σε αυτο το κομματι. Εκτος αν εχει να κανει με καναν παραγοντα τυπου ποιοτητα τριχας ξερωγω. Το Apothecary εχει και καλυτερο αρωμα, αλλα αυτο κι αν ειναι υποκειμενικο. Ειναι σιγουρα πιο εντονο. Αλλα περα απο αυτο μαλακωνει καλυτερα τα γενια. Το κερι ειναι αυτο https://hairmaker.gr/en/mustache/2437-fellows-moustache-wax-autumn-warmth-15gr-744890915982.htmlτο οποιο ειναι moustache wax αλλα απ'ο,τι εχω διαβασει ειναι το ιδιο πραγμα με τα beard waxes. Απλα να ενημερωσω πως εχει πολυ εντονο αρωμα (για αυτον που το φοραει, δεν εχει κανα τρελο projection) τουλαχιστον στην αρχη. 3
Glikos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Κανα προϊόν να βάζω στο μούσι που σκοπεύω να αφησω με σκοπό να ειναι ίσιες όσο το δυνατόν οι τρίχες? Κρέμα, λοσιόν οτιδήποτε. Το λάδι τις ισιώνει κάπως αν ειναι λίγο κατσαρωτές?
demless Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Κανα προϊόν να βάζω στο μούσι που σκοπεύω να αφησω με σκοπό να ειναι ίσιες όσο το δυνατόν οι τρίχες? Κρέμα, λοσιόν οτιδήποτε. Το λάδι τις ισιώνει κάπως αν ειναι λίγο κατσαρωτές? Εγω man δοκιμασα το Beard builder που ειχε αναφέρει ενας συνάδελφος παλιοτερα και εχω εκπλαγεί. Περασε η φαγουρα και το μουσι μετά απο τρεις μέρες εφαρμογής, πουπουλο. Το χα πάρει απο το lovebeard.gr αν θυμάμαι καλά ή κάπως έτσι. 1
Dinos_12345 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν αν σκρολαρετε λίγο αυτός είμαι εγώ. http://www.insomnia.gr/topic/564701-τα-μέλη-του-insomnia-μέσα-από-φωτογραφίες/page-131? Το μούσι μου έχει και αναποδες ρίζες σε μερικά σημεία που το κάνουν πιο παχύ από δεξιά αν δεν κάνεις το σωστό χτένισμα, θέλω να πάρω ένα λάδι να μου το κάνει πιο μαλακό και να δείχνει πιο ωραίο. Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει στο χτένισμα και να έχει πιο ωραίο σχήμα. Μεχρι 20 ευρώ το πολύ γιατί δεν παίζει και πολύ χρήμα. Θενκ γιου
Glikos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Εγω man δοκιμασα το Beard builder που ειχε αναφέρει ενας συνάδελφος παλιοτερα και εχω εκπλαγεί. Περασε η φαγουρα και το μουσι μετά απο τρεις μέρες εφαρμογής, πουπουλο. Το χα πάρει απο το lovebeard.gr αν θυμάμαι καλά ή κάπως έτσι. Θενκς θα το τσεκάρω
thanasis00 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Αν είναι ξερά και σκληρά τα γένια σου, χρειάζεσαι conditioner για να μαλακώσουν. Το λάδι κυρίως είναι για να γυαλίζουν, όχι για να μαλακώνουν. Σου προτείνω να πας σε κάποιο αντρικό κομμωτήριο που να ειδικεύεται στα μούσια, να κάνεις μια περιποίηση εκεί για να έρθει σε καλό σχήμα και να ρωτήσεις εκεί για conditioner/λάδι. 3
Laurelien Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Το λάδι καρύδας ίσως σας βοηθήσει. Κάνει θαύματα σε μαλλιά και επιδερμίδα οπότε ίσως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στα γένια. Όπως επίσης και το υγρό μετάξι μαλακώνει τις τρίχες. 1
Glikos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Θα τσεκάρω αυτές τις επιλογές θενκς. Αν και πρέπει να ξυριστώ αύριο. Φακ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα