siracos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 γεια σας ,υπαρχει καποια σελιδα οπου οι λογιστεσ αντλουν πληροφοριες για τ τι προυποθεσεις πρεπει ν κανει καποιος για να ανοιξει μια οποιαδηποτε επιχειρηση?εγω θελω να ανοιξω ια για να εμορευομε φρουτα,θελει δηλαδη να εχω και ψυγειο και να πληρω κανονες υγιηνης? Από ποια περιοχή είσαι; Ρωτάς σε φόρουμ για άδειες και διαδικασίες για την δουλειά που θέλεις να κάνεις και περιμένεις να σε εμπιστευτούν παραγωγοί για να τους πουλάς τα προϊόντα;
frenzy Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Εγώ ξαναρωτάω: Στις λαχαναγορές δεν γίνεται αυτό το εμπόριο; Χωρίς να έχω σχέση με το αντικείμενο, μου φάινεται απίθανο να μπορείς να βγάλεις άδεια που να μην έχει σχέση με κάποια λαχαναγορά και τους ελέγχους -διοικητικούς ή υγειονομικούς στους οποίους υπόκεινται τα καταστήματα εκεί). Σα να λέμε θα ανοίξω ιχθυόσκαλα στην Πεντέλη. Ποιός θα έρθει να πουλήσει, ποιός θα αγοράσει και πως θα σε ελέγξει το λιμενικό... Πεντέλης. 1
siracos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Εγώ ξαναρωτάω: Στις λαχαναγορές δεν γίνεται αυτό το εμπόριο; Χωρίς να έχω σχέση με το αντικείμενο, μου φάινεται απίθανο να μπορείς να βγάλεις άδεια που να μην έχει σχέση με κάποια λαχαναγορά και τους ελέγχους -διοικητικούς ή υγειονομικούς στους οποίους υπόκεινται τα καταστήματα εκεί). Σα να λέμε θα ανοίξω ιχθυόσκαλα στην Πεντέλη. Ποιός θα έρθει να πουλήσει, ποιός θα αγοράσει και πως θα σε ελέγξει το λιμενικό... Πεντέλης. Όχι δεν γίνετε μόνο στις λαχαναγορές αυτό. Στην πραγματικότητα στις λαχαναγορές διακινούνται πολύ λίγα προϊόντα. Σε όλες τις αγροτικές περιοχές μετά το κωλοχανίο και τις αρπαχτές που έγιναν στους συνεταιρισμούς υπάρχουν μεσίτες που αναλαμβάνουν την πώληση των προϊόντων των αγροτών και κρατάνε ένα ποσοστό 10-12% για λογαριασμό τους. Βέβαια καταλαβαίνετε ποιανού το συμφέρον κοιτάνε . 1
frenzy Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Τι μπουρδέλο. Τσακώθηκαν στους συνεταιρισμούς για να τα δίνουν στους μεσίτες. Χαμένοι οι αγρότες, χαμένοι κι οι καταναλωτές, χαμένη κι η πολιτεία (που είχε έναν χ έλεγχο στις λαχαναγορές).
dacourt Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 γεια σας ,υπαρχει καποια σελιδα οπου οι λογιστεσ αντλουν πληροφοριες για τ τι προυποθεσεις πρεπει ν κανει καποιος για να ανοιξει μια οποιαδηποτε επιχειρηση?εγω θελω να ανοιξω ια για να εμορευομε φρουτα,θελει δηλαδη να εχω και ψυγειο και να πληρω κανονες υγιηνης? Ναι αλλά με πάγο ψυγείο... χαχα Κανόνες υγιεινής φυσικά και υπάρχουν.. Τωρα σοβαρα κανεις αυτη την ερωτηση ? ναι χαχαχαχαχα
luffyole Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Εγώ ξαναρωτάω: Στις λαχαναγορές δεν γίνεται αυτό το εμπόριο; Χωρίς να έχω σχέση με το αντικείμενο, μου φάινεται απίθανο να μπορείς να βγάλεις άδεια που να μην έχει σχέση με κάποια λαχαναγορά και τους ελέγχους -διοικητικούς ή υγειονομικούς στους οποίους υπόκεινται τα καταστήματα εκεί). Σα να λέμε θα ανοίξω ιχθυόσκαλα στην Πεντέλη. Ποιός θα έρθει να πουλήσει, ποιός θα αγοράσει και πως θα σε ελέγξει το λιμενικό... Πεντέλης. οχι φιλε δεν γινετε μονο εκει,επισης δεν γινετε μεσω των συνετερισμων,γτ ολα ερχονται απο κρητη,παιζουν τον ρολο του διαμοιραστη οι λαχαναγοριτες σε ολουσ (μαναβικα,σουπερ μαρκετ,λαικες)μιλαμε για πολλα λεφτα.
Unabomber Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 οχι φιλε δεν γινετε μονο εκει,επισης δεν γινετε μεσω των συνετερισμων,γτ ολα ερχονται απο κρητη,παιζουν τον ρολο του διαμοιραστη οι λαχαναγοριτες σε ολουσ (μαναβικα,σουπερ μαρκετ,λαικες)μιλαμε για πολλα λεφτα. Δηλαδη ποσα περιπου το χρονο ? εννοω αξιζει η ταλαιπωρια ?
luffyole Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 και να ρωτησω εγω γιατι καποιος ο οποιος θα τα πουλησει σε μαναβικο ή λαικη να μην τα παρεις απευθειας απο τον παραγωγο και να επιλεξει να τα παρει απο σενα που θα πρεπει να τα πληρωσει πιο ακριβα? αν αναφερεσαι σεμαρουλια που μπορει ν φυτρωσουν παντου τοτε μονο εχει υποσταση αυτη η ερωτηση και τοτε θα ηταν παραλογο,αλλα υπαρχουν και αλλα προιοντα που φυτρωνουν και σε αλλες περιοχες που δεν ευδοκιμουν σε αλλες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα