mixalis30 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Για σας σημερα το λαπτοπ μου εκανε 3 φορες ενημερωση windows εχω τα 8.1 μετα την τριτηφορα εκανε επανεκκινηση κ εχει κολλησει πανω απο τρεις ωρες εκει που λεει προετοιμασια τωνwindows πριν ξεκινησει εβγαλε ενα μηνυμα σφαλματις το οποιο περναει πιλυ γρηγορα και δεν προλαβαινω να διαβασω. Πατησα shift f8 αλλα δεν μπαινει σε σειφ μοντ
mixalis30 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Το ανοιγοκλεισα τρεις φορες μου εβγαλε ενα μενου επιλογων εκανα ρεστορ σε προηγουμενη ημερομηνια...απετυχε να ολοκληρωθει γιατι καποιο αντιβαιρους λεει προκαλεσε προβλημα. Μπηκα με τα χιλια ζορια πηγα να κανω απεγκατασταση το panda μου λεει ειναι κατεστραμμενο. Με το cclraner εβγαλα οτι ελεγε οτι ανηκει στο panda. Τωρα τρεχω malwarebytes, ετρεξα hitman pro ολα καλα. Δεν εχω κανει ρεσταρτ το λαπτοπ φοβαμαι θα κολλησει χαχα . αν καταλαβα καλα το panda κολλησε την τελευταια αναβαθμιση για καποιο λογο. Πιατευετε οτι μολις κανω μπακ απ τι; φωτογραφιες μου που χρειαζομαι για εοαγγελματικο σκοπο να του κανω ενα φορματ?
SPANK Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Αναφέρθηκαν και αλλα παρόμοια περιστατικά με τα χτεσινά / πρόσφατα updates με τα windows οποτε ειναι γενικό το πρόβλημα μαλλον , καλού κακού πάρε backup οχι τώρα αλλα γενικότερα τώρα για format με το παραμικρό δεν χρειάζεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα