Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποτε μου δεν ειχα το προβλημα αυτο.

ειναι λογικο καποια στιγμη τα πραγματα να σπανε καπως,ο καθενας τραβαει τον δρομο του και φυσικα επιλεγει αυτο που χαροποιει τον καθεναν.

καταλαβαινω οτι εισαι κλειστος χαρακτηρας,ομως τιποτα δεν χανεται αν δεν το θελουμε οι ιδιοι.ανθρωποι πολλοι στον δρομο μας και σιγα σιγα θα κανεις νεα παρεα.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έτσι ειναι η ζωή...φίλοι φεύγουν και έρχονται...είσαι 22 χρονών ακομα φυσικά και θα κανεις φιλους πολλούς στο μέλλον αρκεί να είσαι ευχάριστος και ανοιχτός χαρακτήρας. Στον στρατό στην δουλειά σε καποιο μεταπτυχιακο...σε καποιο χομπυ (χορος,αθλημα,συλλογος).

Τώρα με τον φίλο σου λόγω απόστασης αλλα και λόγω διαφοράς ώρας η επικοινωνία θα ειναι αρκετά δύσκολη...όταν εσύ θα πέφτεις για ύπνο αυτός θα γυρνάει απ'την δουλειά του αλλά στο χέρι σας είναι να μην χαθείτε.

Επίσης ακόμα είσαι πολύ μικρός...όταν κάνεις σοβαρή σχέση ο χρόνος σου θα είναι περιορισμένος...δουλειά,σχέση και ούτως ή αλλως ψιλοχάνεσαι από τους φίλους σου και δεν έχεις και όρεξη/δυνάμεις για ξενύχτια και τέτοια. Αυτά αργότερα όμως...ακόμα όπως είπα είσαι πολύ νέος.

• Like 1
Δημοσ.

Θα τραβήξει αυτός τη ζωή του κι εσύ τη δικιά σου! Θα τα λέτε και μέσω νετ και 1-2 φορές το χρόνο ίσως από κοντά. Ξέρεις πόσοι κολλητοί έχουν χαθεί;

Μην τον λες αυτό. Και εγώ έφυγα από την Ελλάδα πριν 5 μιση χρόνια και με την κολλητή μου μιλάμε σχεδόν καθημερινά, πηγαίνουμε διακοπές κάθε καλοκαίρι στην Ελλάδα, έρχεται και εκείνη Ολλανδία και πιστεύω όταν επιστρέψω θα είμαστε πάλι τόσο κοντά όσο ήμασταν πριν φύγω.

R.Roger εννοείται οτι ο φίλος θα έχει καινούρια θέματα στη ζωή του στα οποία δεν θα καταφέρεις να εμπλακείς φυσικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι 'θα τον χάσεις'. Εάν η επικοινωνία σας είναι ειλικρινής και σημαντική και για τις δυο πλευρές μπορεί να μείνει για χρόνια.

Επίσης δεν είναι υποχρεωτικό να τον αντικαταστήσεις αμέσως με άλλες παρέες. Οι 'γνωστοί' είναι κατά τη γνώμη μου υπερτιμημένοι, το μεγαλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου όταν έφυγα από τις παρέες μου στην Ελλάδα ήταν να περάσω χρόνο μόνη μου, και να κάνω πράγματα που με ενδιαφέρουν. Δοκίμασε το και μπορεί να εκπλαγείς! :)

• Like 1
Δημοσ.

Μην τον λες αυτό. Και εγώ έφυγα από την Ελλάδα πριν 5 μιση χρόνια και με την κολλητή μου μιλάμε σχεδόν καθημερινά, πηγαίνουμε διακοπές κάθε καλοκαίρι στην Ελλάδα, έρχεται και εκείνη Ολλανδία και πιστεύω όταν επιστρέψω θα είμαστε πάλι τόσο κοντά όσο ήμασταν πριν φύγω.

R.Roger εννοείται οτι ο φίλος θα έχει καινούρια θέματα στη ζωή του στα οποία δεν θα καταφέρεις να εμπλακείς φυσικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι 'θα τον χάσεις'. Εάν η επικοινωνία σας είναι ειλικρινής και σημαντική και για τις δυο πλευρές μπορεί να μείνει για χρόνια.

Επίσης δεν είναι υποχρεωτικό να τον αντικαταστήσεις αμέσως με άλλες παρέες. Οι 'γνωστοί' είναι κατά τη γνώμη μου υπερτιμημένοι, το μεγαλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου όταν έφυγα από της παρέες μου στην Ελλάδα ήταν να περάσω χρόνο μόνη μου, και να κάνω πράγματα που με ενδιαφέρουν. Δοκίμασε το και μπορεί να εκπλαγείς! :)

Εννοώ ότι θα χάσουν αυτή την καθημερινή επαφή που είχαν από το σχολείο έως τα φοιτητικά τους χρόνια

Δημοσ.

Και εγω δεν κανω ευκολα φιλους μοιαζω με τον πατερα μου και η συμβουλη μου ειναι οσο δυσκολο και να ειναι ψαξε να βρεις φιλους η/και κοπελα γιατι καλη η μοναξια αλλα οι ανθρωποι ειμαστε κοινωνικα οντα.Δεν χρειαζεται να ειναι κολλητος αρκει να περνας χρονο .Ιδανικο ειναι να κανεις κανενα αθλημα μπορεις να γνωρισεις πολλα ατομα.

Στο λεω γιατι βλεπω τον πατερα μου ολο γκρινια ειναι δεν εχει φιλους και ολη την ημερα μπροστα απο την τηλεοραση πρηζει και την μανα μου οταν αυτη θελει να βγει να δει την αδερφη της η καμια φιλη της.

Δημοσ.

Μετά πας για δουλειά και κάνεις νέους φίλους κλπ

Μετά παντρεύεσαι και χάνεσαι με όλους τους προηγούμενους! :P

Μετα χωριζεις και εχεις την δυνατοτητα να κανεις νεες φιλες .Κυκλος ειναι η ζωη  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Εμενα ο δικος μου κολλητος ηταν να παει γερμανια αλλα τελικα βρηκε εδω δουλια, βασικα θα ξενερωνα αν εφευγε γιατι ειναι ο μονος αληθινος φιλος μου.

Το βλεπω μια φορα το καλοκαιρι οταν με φιλοξενει για διακοπες οποτε αν την εκανε και δεν ερχοταν τα καλοκαιρια θα ηταν μεγαλη ξενερα.

Τον ξερω 13 χρονια , 3 χρονια ειμασταν συγκατικοι σαν φοιτητες μαζι με τον ξαδερφο του, και τα 4 τελευταια χρονια παω εκει τα καλοκαιρια, τους γονεις του τους βλεπω σαν δικους μου και μπορω να πω οτι τον εχω σαν αδερφο μην πω καλητερα.

• Like 2
Δημοσ.

Είναι μεγάλη νίλα σίγουρα να φεύγουν απ΄την καθημερινότητα μας και την ζωή μας φίλοι. Και γω εδώ στην ξενιτιά τα μόνα που μου λείπουν είναι φίλοι μου και η οικογένεια απ'την Ελλάδα (και το φαγητό να είμαι ειλικρινής)...γιατί πατρίδα δεν είναι μέρος..είναι άνθρωποι.

ΥΓ Κάτι ομοφοβικά σχόλια που είδα για τον TS είναι απλά τρισάθλια.

• Like 2
Δημοσ.

Που έχει πολύ προϋπηρεσία ο φίλος σου; Και αν πούμε ότι τα δύο τελευταία χρόνια ήταν άνεργος.. Στα 20 του χρόνια έχει ικανή προϋπηρεσία ώστε να του ανοίξουν πόρτες;

Είστε στην ίδια ηλικία; Έχει σημασία.

Δημοσ.

Είναι μεγάλη νίλα σίγουρα να φεύγουν απ΄την καθημερινότητα μας και την ζωή μας φίλοι. Και γω εδώ στην ξενιτιά τα μόνα που μου λείπουν είναι φίλοι μου και η οικογένεια απ'την Ελλάδα (και το φαγητό να είμαι ειλικρινής)...γιατί πατρίδα δεν είναι μέρος..είναι άνθρωποι.

ΥΓ Κάτι ομοφοβικά σχόλια που είδα για τον TS είναι απλά τρισάθλια.

που εισαι ? ερχεσαι καθολου ελλαδα ?

Δημοσ.

Eνταξει δεν ειναι και τραγικο, ενας φιλος σου εφυγε και πηγε σε αλλη χωρα….. για ενα καλυτερο δικο του μελλον…..

Τι να πουμε και μεις και ποσοι αλλοι , που παρατησαμε οικογενειες, φιλους, σπιτια, και πηγαμε εξω….

Ας ειναι καλα το skype….  :-D

Δημοσ.

που εισαι ? ερχεσαι καθολου ελλαδα ?

Ισπανία...όποτε μπορώ ναι...πλέον που έχει σύνδεση η Ryanair από Βαρκελώνη για Σαλονίκη πιο συχνά.

Eνταξει δεν ειναι και τραγικο, ενας φιλος σου εφυγε και πηγε σε αλλη χωρα….. για ενα καλυτερο δικο του μελλον…..

Τι να πουμε και μεις και ποσοι αλλοι , που παρατησαμε οικογενειες, φιλους, σπιτια, και πηγαμε εξω….

Ας ειναι καλα το skype….  :-D

Ε από αμερική θα είναι λίγο δύσκολο με την διαφορά ώρα να συγχρονιστούν..τώρα φοιτητής ειναι ακόμα αλλά με τα χρόνια που οι υποχρεώσεις αυξάνονται και τα ξενύχτια εξαφανίζονται θα γίνεται πιο δύσκολο να είμαστε ρεαλιστές. Και δεν είναι Ευρώπη που μπορούν να βλέπονται 2-3 φορές τον χρόνο. Στις ΗΠΑ ειδικά αν βολευτεί καλά και μόνιμα ο φίλος του στην Ελλάδα θα έρχεται μια φορά στα 5 χρόνια ΚΑΙ ΑΝ.

• Like 1
Δημοσ.

3 χρονια που ημουν εκει πριν μετακομισω κανονικα στο LDN ουτε μια φορα δεν πατησα Ελλαδα….  :ph34r:

Οπως το λες αμα βολευτεις στο US ολο και πιο αραιες θα ειναι οι επισκεψεις στο Greece.  B)

Αλλα και παλι μια επαφη, τα ΣΚ κυριως μπορουν να την διατηρησουν…. 

Life goes on in fast forward speed……  :-)

• Like 2
Δημοσ.

3 χρονια που ημουν εκει πριν μετακομισω κανονικα στο LDN ουτε μια φορα δεν πατησα Ελλαδα….  :ph34r:

Οπως το λες αμα βολευτεις στο US ολο και πιο αραιες θα ειναι οι επισκεψεις στο Greece.  B)

Αλλα και παλι μια επαφη, τα ΣΚ κυριως μπορουν να την διατηρησουν…. 

Αυτό που λες φίλε μου..στο χέρι τους είναι να μην χαθούν τελείως.

Ευρώπη πλέον για μένα δεν έχει διαφορά σε θέμα απώλειας φίλων και οικογένειας από το να φύγεις για να δουλέψεις σε μια μακρινή πόλη μέσα στην Ελλάδα. Δλδ Ένας καβαλιώτης για μένα είτε πάει να δουλέψει στην Πάτρα ή ένας Γιαννώτης στην Κρήτη είναι το ίδιο με το να πάει στο Λονδίνο ή το Μάντσεστερ όσον αφορά σε σχέση με την επαφή που θα έχει με την πόλη του και τους δικούς του ανθρώπους.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...