d4mage Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Υπάρχει κάποια αξιόπιστη εφαρμογή για έλεγχο των email ( τύπου msn ) όσο κι αν έψαξα δεν έχω βρει κάτι καλό σε κάτι υστερεί και το διαγράφω μετά.
basilis5 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Υπάρχει κάποια αξιόπιστη εφαρμογή για έλεγχο των email ( τύπου msn ) όσο κι αν έψαξα δεν έχω βρει κάτι καλό σε κάτι υστερεί και το διαγράφω μετά. εχει καποια plugin το chrome που σε ενημερωνουν για εισερχομενη αλληλογραφια σε πραγματικο χρονο, ψαξε το αν χρησιμοποιεις.
d4mage Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 email client θέλω να βρω άλλα να είναι αξιόπιστος, χωρίς διαφημίσεις κ.λ.π
SPANK Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον πολύ καλό και ελαφρύ Thunderbird
newtech Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 email client θέλω να βρω άλλα να είναι αξιόπιστος, χωρίς διαφημίσεις κ.λ.π Αλλαξε και τον τιτλο καθος ενα GMAIL δεν λεει κατι. Αν θελεις να σου πουν την γνωμη τους γραψε.. "Email Client για GMAIL" +1 για mozilla thunderbird
d4mage Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Αλλαξε και τον τιτλο καθος ενα GMAIL δεν λεει κατι. Αν θελεις να σου πουν την γνωμη τους γραψε.. "Email Client για GMAIL" Για να λέω πως ψάχνω email client και για να έχω τίτλο gmail;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα