Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα μ ρθε μνμ απτν ελστατ πως εχω επιλεγει για την ερευνα εισοδηματος.

η ερωτηση μου ειναι τι παιζει εκει; ειναι καλα; καποιος που να ξερει;

ειχα κανει αιτηση τελη καλοκαιριου αν θυμαμαι καλα και τωρα μου εστειλαν

Δημοσ.

γκρίκ στατίστικς, φυσικά και αξίζει  :-D

ε βέβαια.. θα έρθει και ο Σημίτης εκεί και θα κάνετε ένα γλέντι χαχαχα να μην στα λέω, να πας να τα δεις μόνος σου.

*τι μισθό; (αν θες το γράφεις.. δεν σε πιέζουμε με το 45αρι στο κρόταφο :ph34r:  :mrgreen: )

Δημοσ.

Δουλειά και να την πετάς στις μέρες μας; Δεν νομίζω.

άμα σου βγάζουν το λάδι και σε πληρώνουν μετά από 6 μήνες ...

Δημοσ.

Αν τελικά απαντησες ναι στο μηνυμα και δεν εχεις παει ακόμα στο σεμινάριο, πήγαινε να δεις τι παίζει και αν δεν σαρεσει φεύγεις...μπορεις να ρωτήσεις εκεί περισσότερες πληροφορίες.

Αργουν να σε πληρώσουν και στα βάζουν στον λογαριασμό τράπεζας (το αργότερο δεκεμβριο σε πληρώνουν), συνεπώς αν παίρνεις κανα επίδομα ανεργίας μακρυά.

Όσοι ρωτάν παίρνεις περίπου 13ευρω ανα σπίτι ενώ παλιά ήταν κανα 40αρι...

Έχω συμμετέχει σε έρευνα, κατα τη γνώμη μου δεν αξίζει, αλλά από το τίποτα καλό είναι.

• Like 2
Δημοσ.

αρα ειναι με ''ποσοστα'' ας πουμε;

αν ειναι για 2μηνη εργασια δεν θα ηθελα γτ περιμενω και κατι αλλο πιο θαναι πιο μονιμο..

λευτα δν μ εχουν πει τπτ απλα περιμενουν απαντηση μεχρι 2 μερες ...

Δημοσ.

Αν τελικά απαντησες ναι στο μηνυμα και δεν εχεις παει ακόμα στο σεμινάριο, πήγαινε να δεις τι παίζει και αν δεν σαρεσει φεύγεις...μπορεις να ρωτήσεις εκεί περισσότερες πληροφορίες.

Αργουν να σε πληρώσουν και στα βάζουν στον λογαριασμό τράπεζας (το αργότερο δεκεμβριο σε πληρώνουν), συνεπώς αν παίρνεις κανα επίδομα ανεργίας μακρυά.

Όσοι ρωτάν παίρνεις περίπου 13ευρω ανα σπίτι ενώ παλιά ήταν κανα 40αρι...

Έχω συμμετέχει σε έρευνα, κατα τη γνώμη μου δεν αξίζει, αλλά από το τίποτα καλό είναι.

α μπούρδες τότε, δεν αξίζει... 

Δημοσ.

Είναι όσα σπίτια καταφέρεις να βγάλεις....θα σου δώσουν πχ 50 σπίτια και θα πας να χτυπήσεις εσύ και στα 50 ή στα 10 ή σε όσα θες... έχεις ένα χρονικό περιθώριο... όσα βγάλεις τόσα θα πάρεις 13 επι σπίτια... δεν προσλαμβάνεσαι μόνιμος στην ελστατ. μια έρευνα πας και κάνεις. Δεν είναι εύκολο και θέλει λίγο θράσος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...