Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα είμαι λίγο άσχετος από τις αγορές εξωτερικού και ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα sony xperia z  που αν δεν κάνω λάθος είναι αδιάβροχο και είδα τον συγκεκριμένο πωλητή σε αυτό το site(alixpress) αξίζει να τους εμπιστευτώ η θα χάσω τα λευτά μου αυτό ειναι το λινκ http://www.aliexpress.com/item/Sony-Xperia-Z-L36h-Original-Unlocked-Mobile-phone-3G-4G-Wifi-GPS-13-1MP-Camera-Quad/2018311974.htmlδεν με ενοχλει αλλα γιατι τα εχουν τοσο οικονομικά?

Δημοσ.

Τα κινητά αυτα ειναι refubist δηλ.κινητα που εχουν βγει ελλατωματικα ,εχουν ανοιχθει και επισκευαστει και πολλες φορες οχι απο γνησια ανταλλακτικα.

Εννοειτε αν παθει κατι δςν μπορεις να βγαλεις ακρη εδω με την αντιπροσωπεία και πρέπςι να τα βρεις μετά με τον κινέζο.

Προσωπικά ειχα παρει ένα sole,ετυχε να παθει κατι,το πήγα σε τεχνικο της γειτονιας,το άνοιξε και ουτε η πλακέτα αλλα και η μπαταρια δεν ήταν οπως στο γνησιο.Αυτα απο προσωπικη εμπειρια

Ο συγκεκριμένος δεν ξερω τι πουλάει,καλα ειναι να επικοινωνήσεις μαζί του.

Δημοσ.

απο θεμα χρηματων μην μου τα φανε υπαρχει θεμα επεισης λεει οτι εχει 1 χρονο εγγυηση η δεν ισχυουν αυτα

Δημοσ.

απο θεμα χρηματων μην μου τα φανε υπαρχει θεμα επεισης λεει οτι εχει 1 χρονο εγγυηση η δεν ισχυουν αυτα

Να σου φάνε τα λεφτα λίγο δύσκολο,το σάιτ είναι σαν μεσάζοντας.Το κινητο θα στο στείλουν δέν υπάρχει θέμα.

Πολλοι κάνουν το εξης,ανοιγουν ένα store πουλάνε κάποια κομμάτια και μετα το κλείνουν και άντε βρές τον.

Να προτιμήσεις πωλητές με αρκετά feedback και όσο παλιά είανι τόσο το καλύτερο.

Εγγύηση 1 χρόνο οκ?

40 μέρες περ'ιπου να έρθει ,πές παθαίνει κάτι άντε στειλτο πίσω να πάρει κανα μήνα,άν δεν χαθεί που πάιζει και αυτό να στο ξαναστειλουν πίσω άλλες πόσες μέρες,δηλ μισο χρόνο περίπου θα είσαι χωρίς κινητό.

Μπορει να το πάρεις και να δουλέυει μια χαρά,άλλωστε όλες οι αγορες απο το ίντερνετ έχουν το ρίσκο τους.

Η επιλογή δική σου :-)

Δημοσ.

οκ σας ευχριστω επεισης κατι αλλο το συγκεκριμενο μοντελο ειναι αδιαβροχο ετσι?και μηπως ξερεται αν η τιμη που γραφει επιβαρινεται με τελωνεια κτλπ

Δημοσ.

Το αν ειναι αδιαβροχο δεν το γνωριζω φιλε.μου μια σχετικη ερευνα στο ίντερνετ θα μάθεις.

Για τελωνειο μην φοβασαι δεν περναει αν και το γνωριζουν και αυτοι αλλα καλα θα ηταν να.επικοινωνησεις με.τον πωλητη ή να του αφησεις μυνημα να γραψει οτι στο στελνει σαν δωρο και να.βαλει πιο χαμηλη τιμη πχ.30 δολάρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...