k2009a Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα δυστυχώς έφερα ένα τεχνικό στο μαγαζί μου για να μου βάλει κάμερες καταγραφικό για να μπορώ να έλεγχο από το κινητό μου . Οκ μου έβαλε κάμερες και καταγραφικό κι όταν ήρθε η ώρα τις συνδέσεις μου είπε οτι η δωρεάν προβολή από διαδίκτυο έκλεισε και δεν μπορεί να κάνει κάτι του είπα ένταξη να πληρώσω και μου είπε δεν ξέρω . Τη μπορώ να κάνω για να βλέπω μέσω κινητού μου ζωντανά καταγραφή; Υπάρχει λύση; Ο άνθρωπος με εξαπάτησε δύστυχος κι έχω μείνει με τις τρεις κάμερες και το καταγραφικό
frenzy Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Συμβόλαιο δεν έκανες με τον τεχνικό; Κάνε αναφορά στο ποστ σου και ζήτα να μεταφερθεί στην ενότητα Internet για να σου πουν ποιά πλατφόρμα θα σε εξυπηρετήσει για κάτι τέτοιο. 1
k2009a Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δυστυχώς όχι δεν γνωρίζω από αυτα ; Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Τη σημαίνει ποστ;
frenzy Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δυστυχώς όχι δεν γνωρίζω από αυτα ; Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Τη σημαίνει ποστ; Το μήνυμά σου. Εντάξει, έκανα εγώ αναφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα