fotodv7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Παρατήρησα τυχαία μια εκπομπή στο Mega με τίτλο "Εεεε". Εντάξει ξέρω πως η ελληνική tv πάει κατά διαόλου αλλά αυτή η εκπομπή έχει ξεφύγει. Ο τύπος που την παρουσιάζει είναι ίσως ο πιο αντιπαθητικός παρουσιαστής με μηδενικό χιούμορ. Φτύνει, βρίζει και λέει συνεχώς κρύα αστεία. Θέλω να μπω μέσα στην τηλεόραση και να του κόψω τα πόδια. Εντάξει τα είπα και ηρέμησα. Εσάς σας αρέσει;
vsl Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Προπαγάνδα κάνεις. Φοβάσαι να βάλεις το τρέιλερ, επειδή δείχνει ότι το "εεεε" το λένε πολλοί διάσημοι σε όλο τον κόσμο.
Backpacker Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Είδα το επεισόδιο τις προάλλες μόνο και μόνο για την συνέντευξη του Διαμαντιδη και πραγματικά αηδίασα...και καλά λίγο απ'το χιούμορ με προσβολές και υφάκι στυλ Γαλιφιανάκη πάει να κάνει όπως και ο άλλος ο Φάνης στον ΑΝΤ1 αλλά πραγματικά ΤΡΑΓΙΚΟΣ!! Αν πάλι τον πληρώνουν κιόλας τότε τι να πω...πρώτος μάγκας!!!
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Θέλω να μπω μέσα στην τηλεόραση και να του κόψω τα πόδια. Κι εγώ όταν ήμουν μπέμπης και έβλεπα την τηλεόραση ανοιχτή πήγαινα από δίπλα και από το πίσω μέρος της και ήθελα να μπω μέσα στο σκηνικό που έδειχναν.
Kenny McCormick Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μη βλέπετε τηλεόραση - σώστε τα εγκεφαλικά κύτταρα σας. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα