teopanta1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα. Εδώ και 2 μέρες κάτοχος ps4 μετά από όλες της κονσόλες της Microsoft. Λοιπόν από ότι φαίνεται η εμπειρία μου στον κόσμο της Sony δεν ξεκίνησε καλά. Εξηγουμε.<br /> Μεγάλη απογοήτευση από το psn και γενικά από το online κομμάτι. Όποιος έχει κάποια λύση για το θέμα να το αναφέρει. Με signal strength στο 48% download speed 25-150 max σε kbps upload 300-450 kbps τραγικά νούμερα. Το αποτέλεσμα είναι ότι σερνονται τα πάντα το psstore ακόμη δεν το είδα. Έχω ανοίξει του κόσμου της πόρτες με port forward, καμία βελτίωση. 2 μέρες ασχολούμαι με αυτό το θέμα δεν έχω παίξει ούτε ένα παιχνίδι. Πραγματικά οποίος έχει κάποια λύση για αυτό το θέμα ας βοηθήσει παιδιά επειδή έχουν σπασει τα νεύρα μου. Μετά από την εμπειρία μου από το online κομμάτι της Microsoft πραγματικά προσπαθώ να μην μετανιωσο την αγορά. Βοηθήστε.
Gtr34 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 48% signal strength, δεν είναι και ότι καλύτερο.Θα δοκίμαζα να φέρω το router πιο κοντά στην κονσόλα η αν γίνεται, σύνδεση με καλώδιο.
basilis5 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 εχεις σε ολες τις συσκευες σου πιο γρηγορο upload απο download; μηπως παιζει τπτ με την συνδεση σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα