Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μου φαίνεται περίεργο να ειναι τροφοδοτικό και οκ να δεχτώ οτι δεν φτάνουν τα watt , αλλα δεν φτάνουν να ανοίξει καν ο υπολογιστής κανονικά χωρίς να κάνεις τιποτα βαρύ που να απαιτεί μεγάλη ισχύ ?

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γι' αυτό πρότεινα και εγώ να δοκιμάσει την κάρτα και σε άλλο σύστημα (με μεγαλύτερο τροφοδοτικό). Αν παίξει εκεί τότε φταίει το τροφοδοτικό, αν όχι τότε η κάρτα

win-win situation

Δημοσ.

<p>Όντως ακούγεται λίγο περίεργο αυτό spank. Που θα πάει, κάποιο στοιχείο θα βρεθεί από τον ts.</p>

Πήγα να το δοκιμάσω στου αδερφού μου που έχει 750 Watt αλλά εκείνος δε έχει 8αρι πιν γιατί η κάρτα μου θέλει ένα καλώδιο με 6 τρύπες και ένα άλλο με 8....Αρχιζω και ξενερωνω... Στην αρχή όμως που έβαλα την κάρτα γραφικών είχε ανοίξει ο υπολογιστής... Μόλις έβαλα τους drivers έτρωγα μαύρη οθόνη όταν τα Windows πήγαιναν αν φορτώνουν την επιφάνεια εργασίας... Μετά ξαφνικά πέρασε τους drivers άνοιξε κανονικά. Μετά πήγα να εγκαταστήσω το gpu tweak και έλεγε κάτι για ενημέρωση του BIOS από το gpu tweak πάτησα να το κάνω αλλά επειδή είχε κολλήσει έκανα restart και από τότε όλη την ώρα No signal.... Λέτε να έκανα εγώ λαλακια

Δημοσ.

Πως γίνεται να ανοίγει χωρίς να έχεις συνδέσει τα απαραίτητα καλώδια μιας και το τροφοδοτικό του αδερφού σου δεν έχει 8πινο όπως λες.

Δημοσ.

<p>Πως γίνεται να ανοίγει χωρίς να έχεις συνδέσει τα απαραίτητα καλώδια μιας και το τροφοδοτικό του αδερφού σου δεν έχει 8πινο όπως λες.</p>

Δεν είπα ότι ανοίγει..... Με την δικιά του κάρτα ανοίγει είπα το pc μου....

Δημοσ.

Πήγα να το δοκιμάσω στου αδερφού μου που έχει 750 Watt αλλά εκείνος δε έχει 8αρι πιν γιατί η κάρτα μου θέλει ένα καλώδιο με 6 τρύπες και ένα άλλο με 8....Αρχιζω και ξενερωνω... Στην αρχή όμως που έβαλα την κάρτα γραφικών είχε ανοίξει ο υπολογιστής... Μόλις έβαλα τους drivers έτρωγα μαύρη οθόνη όταν τα Windows πήγαιναν αν φορτώνουν την επιφάνεια εργασίας... Μετά ξαφνικά πέρασε τους drivers άνοιξε κανονικά. Μετά πήγα να εγκαταστήσω το gpu tweak και έλεγε κάτι για ενημέρωση του BIOS από το gpu tweak πάτησα να το κάνω αλλά επειδή είχε κολλήσει έκανα restart και από τότε όλη την ώρα No signal.... Λέτε να έκανα εγώ λαλακια

Ωχ ωχ ωχ

Ελπίζω να μην έγινε μαλακία κατά το update του bios..

Δοκίμασε το bios switch (δες εδώ http://www.asus.com/Graphics_Cards/R9290XDC2OC4GD5/ στο σημείο που γράφει για το bios switcher) μήπως και παίξει.

Δημοσ.

Ωχ ωχ ωχ

Δοκίμασε το bios switch (δες εδώ http://www.asus.com/Graphics_Cards/R9290XDC2OC4GD5/ στο σημείο που γράφει για το bios switcher) μήπως και παίξει.

Torm μάλλον αυτό εγινε γιατί δεν είχε ολοκληρωθεί

Ωχ ωχ ωχ

Torm μάλλον αυτό εγινε γιατί δεν είχε ολοκληρωθεί
Είσαι μεγάλος Χίλια ευχαριστώ...... Τώρα πως μπορώ να επαναφέρω το παλιό... Τώρα τι σκατα γίνεται και δεν έχει ίντερνετ το pc
Δημοσ.

Δε γνωρίζω λεπτομέρειες για αυτό. Αλλά έχω την εντύπωση οτι τα 2 modes δεν έχουν σημαντικές διαφορές.

Δημοσ.

θα με τρελανει το pc ....δεν βρισκει το lan τωρα!!!! Και αν παω να το εγκαταστησω μου γραφει αυτο The realtek Network Controller was not found. If deep sleep mode is enabled

Δημοσ.

Στην ιστοσελίδα της Asus θα βρεις το BIOS της κάρτας σου.Θα πρέπει να το περάσεις ξανά στη θέση 1.

Πως να το περασω στην θεση 1??? Εγω τωρα  χρησημοποιω την καρτα απο την θεση 2,Επειδη εκανα γκαφα και στην θεση 1 δεν ανοιγει καν η οθονη!!! Αν γνωριζεις  help me please

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...