Tsino Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Panda antivirus labels itself as malware, then borks EVERYTHING http://www.theregister.co.uk/2015/03/11/panda_antivirus_update_self_pwn/ Προσοχή παιδιά... συνέβη σε laptop φίλου... Εχτές έβγαζε μήνυμα ξαφνικά ότι λείπει ένα dll αρχείο και δεν έτρεχε κανένα πρόγραμμα... Είχε βάλει το εν λόγο AV και τελικά από ότι αποδείχτηκε έφταιγε το AV definition που τα έκανε σαλάτα... Τώρα πάμε για format
.::NikoS::. Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Συζητήθηκε και λίγο εδώ. http://www.insomnia.gr/topic/562472-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-update-%CF%83%CF%84%CE%B1-windows-81-m%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%82-2015/ Από ότι είδα νομίζω βγήκε λύση για να μη πας για φορματ.
Nord_Chaos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Η οποία λύση σε πάρα πολλούς δεν έκανε δουλειά, εξού και τα δεκάδες post διαμαρτυρίας στο forum της panda: http://support.pandasecurity.com/forum/viewforum.php?f=83&sid=7c44f339148e843af95c1ad5d4e01eb8 ... ακόμη και όταν το τρέξεις το recovery tool πάλι βγαίνει μήνυμα περί αρχείων .dll που λείπουν από το σύστημα.. ορισμένοι δεν μπορούν ούτε σε safe mode να μπούνε.. στο δικό μου μηχάνημα ούτε η επανεκκίνηση ούτε ο τερματισμός λειτουργούσαν... τώρα συνιστούνε στους χρήστες να εγκαταστήσουν το teamviewer για να προσπαθήσουν εκείνοι μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης να διορθώσουν το πρόβλημα.. για τόσο χαμό μιλάμε... είχα καλή άποψη για το συγκεκριμένο antivirus επειδή ήταν ελαφρύ, δωρεάν και μέχρι χθές δε μου είχε παρουσιάσει κάποιο θέμα... μετά το χθεσινό δεν πρόκειται να το ξαναχρησιμοποιήσω, ήδη έχασα αρκετές ώρες δουλειάς περιμένοντας να βγάλουν οδηγίες για να λυθεί το πρόβλημα (οι οποίες στη δικιά μου περίπτωση δεν δούλεψαν όπως ανέφερα και παραπάνω)..
Gtr34 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Επειδή κανένας δεν ξέρει πως θα συμπεριφερθεί το επόμενο antivirus. Δημιουργία, εικόνας συστήματος! Οι περισσότεροι κατασκευαστες σκληρών δίσκων, παρέχουν δωρεάν το σχετικό εργαλείο.
rfc Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Εγω το ελυσα σε οσα πισια το παθανε με repair και επαιξαν καλα μετα.
Beerloah Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Ρε παιδιά το έβαλα (το Panda Cloud) σε ένα λαπτοπ και δεν έπιανε ούτε τοn Eicar... είναι δυνατόν; τι γνώμη έχετε; Το Avast έλεγα και εγώ ότι έπεσε, αλλά ως τώρα τόσα χρόνια, δεν έχω κολλήσει τίποτα και συνεχώς κάνει και τα block του σε ιούς.
flik Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Καλά το eicar test δεν λέει κάτι. Είναι για να δοκιμάζεις αν λειτουργεί σωστά, όχι καλά. Οτι δηλαδή είναι ανοιχτό, κτλ κτλ. Πλέον μπορεί να μην το βάζουν στη βάση δεδομένων τους ειδικά αν μιλάμε για cloud. Είναι ασταθές το panda cloud, το avast δεν είναι υποδεέστερο κατά τη γνώμη μου. Ειδικά τα τεστ που δίνουν τόσο καλή βαθμολογία στο panda free, πιο πάνω απο πόσα άλλα, πραγματικά δεν το έχω δει ποτέ να είανι τοοοσο καλό. Αλλά είναι καλό και ελαφρύ. Αλλά έχει ΚΑΙ αυτό τα θεματάκια του. 1
Beerloah Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Καλά το eicar test δεν λέει κάτι. Είναι για να δοκιμάζεις αν λειτουργεί σωστά, όχι καλά. Οτι δηλαδή είναι ανοιχτό, κτλ κτλ. Πλέον μπορεί να μην το βάζουν στη βάση δεδομένων τους ειδικά αν μιλάμε για cloud. Είναι ασταθές το panda cloud, το avast δεν είναι υποδεέστερο κατά τη γνώμη μου. Ειδικά τα τεστ που δίνουν τόσο καλή βαθμολογία στο panda free, πιο πάνω απο πόσα άλλα, πραγματικά δεν το έχω δει ποτέ να είανι τοοοσο καλό. Αλλά είναι καλό και ελαφρύ. Αλλά έχει ΚΑΙ αυτό τα θεματάκια του. Ναι το σκέφτηκα και εγώ το ενδεχόμενο να αφαίρεσαν τον eicar από τη βάση απειλών τους. Φίλε Flik, πιστεύεις ότι θα δούμε το παλιό καλό Avast; Πως βλέπεις να αντιδρά η εταιρεία; Το λέω γιατί σαν εταιρεία, έδειξε πολύ ζήλο τα τελευταία χρόνια, αλλά και αξιοπιστία στη δωρεάν βασική προστασία.
flik Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δε ξέρω, έπεσε πολύ απο τότε που έβαλε το deepscreen ενώ πριν λειτουργούσε καλύτερα το autosandbox αν θυμάμαι καλά. Αλλά νομίζω ξαναβελτιώθηκε, προσωπικά τη διαφορά σε προστασία που δείχνουν τα τεστ έναντι του panda δεν τη βλέπω εγώ. Εντάξει σε hardened mode παρέχει πολύ μεγάλη ασφάλεια, αλλά με αρκετά false positives. 1
CloudConnected Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 To Panda είναι τραγικό. Δυστυχώς το χρησιμοποιώ στο εργασιακό περιβάλλον χωρίς να το θέλω και δεν φαντάζεστε τι προβλήματα δημιουργεί ακόμα και στους διαχειριστές. Δεν έχει κόψει κανέναν σοβαρό ιό (πχ cryptolocker, αστυνομία κλπ) και μια περίοδο δεν μας άφηνε να ανοίξουμε ούτε το Outlook. Μαύρο χωρίς σκέψη...
rfc Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 To Panda είναι τραγικό. Δυστυχώς το χρησιμοποιώ στο εργασιακό περιβάλλον χωρίς να το θέλω και δεν φαντάζεστε τι προβλήματα δημιουργεί ακόμα και στους διαχειριστές. Δεν έχει κόψει κανέναν σοβαρό ιό (πχ cryptolocker, αστυνομία κλπ) και μια περίοδο δεν μας άφηνε να ανοίξουμε ούτε το Outlook. Μαύρο χωρίς σκέψη Μονο σε σενα τα κανει αυτα φιλε............
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα