Aemulus Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Και τι δεν θα έδινα να έμπαινα για μια ημέρα στο μυαλό ενός άνδρα. Μόνο για να δω τι θέλουν πραγματικά........... Αλήθεια πείτε μου τώρα δεν μιλάω για αγάπη,αλλα για απλές σχέσεις. Γιατί τόση πίεση αλλα οι άντρες πρέπει να είναι ελεύθεροι;
Mau-Maus Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Και τι δεν θα έδινα να έμπαινα για μια ημέρα στο μυαλό ενός άνδρα. Μόνο για να δω τι θέλουν πραγματικά........... Αλήθεια πείτε μου τώρα δεν μιλάω για αγάπη,αλλα για απλές σχέσεις. Γιατί τόση πίεση αλλα οι άντρες πρέπει να είναι ελεύθεροι; Αφου σου ειπα ρε συ Aemulus θελω να μεινω λιγο μονος ... μην με κυνηγας και εδω ελεος δηλαδη .. θα σου στειλω μνμ εγω οταν νιωσω ετοιμος ... δωσε μου λιγο χρονο ... ηρεμησε .. 3
gatokoritso Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Αφου σου ειπα ρε συ Aemulus θελω να μεινω λιγο μονος ... μην με κυνηγας και εδω ελεος δηλαδη .. θα σου στειλω μνμ εγω οταν νιωσω ετοιμος ... δωσε μου λιγο χρονο ... ηρεμησε .. 2
Unabomber Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Και τι δεν θα έδινα να έμπαινα για μια ημέρα στο μυαλό ενός άνδρα. Μόνο για να δω τι θέλουν πραγματικά........... Αλήθεια πείτε μου τώρα δεν μιλάω για αγάπη,αλλα για απλές σχέσεις. Γιατί τόση πίεση αλλα οι άντρες πρέπει να είναι ελεύθεροι; 1
Backpacker Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Αχ αυτά τα παρασκευόβραδα στο ινσομνια.... 5
arc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Όντως ειναι φρίκη ... ο τίτλος, το περιεχόμενο αλλά η χειρότερη φρίκη οτι κάποιος εχεις τόσο ελευθερο χρόνο που αντι να σκεφτεί να κάνει χρήσιμο, σκεφτεται τρόπους να ανοιξεις τρολοθεμα παρασκευής. 2
Unabomber Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Όντως ειναι φρίκη ... ο τίτλος, το περιεχόμενο αλλά η χειρότερη φρίκη οτι κάποιος εχεις τόσο ελευθερο χρόνο που αντι να σκεφτεί να κάνει χρήσιμο, σκεφτεται τρόπους να ανοιξεις τρολοθεμα παρασκευής. Λαθος...... εχει τοσο ελευθερο χρονο, για να δημιουργησει καινουργιο account, και επειτα να ανοιξει το τρολοθεμα..... :-D 1
tritonas00 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 και μετα φταιει η τροικα, ξεχασα, BG και η Γερμανια... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις