Erosa Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παιδιά φέτος μπήκα στην 3η λυκείου και δυστηχώς ακόμα είμαι ανάμεσα σε δύο επιλογες για τις σχολές που θέλω να πάω. Η' τεχνικός υπολογιστών ή μάρκετινγκ. Τώρα θα ήθελα την βοηθεια σας σχετικά με το μαρκετινγκ και μονο. Θα ήθελα να μου πειτε σε τι πεδιο βρησκεται καθώς και πόσα μόρια χρειάζεται. Παρακαλώ ας απαντήσει καποιος στα σιγουρα γιατι έψαξα και εγω στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα κατι σιγκεκριμενο. Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας περιμενο απαντηση φιλικα] \
Unabomber Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Εδω κοιταξες ? http://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/mhxanografiko/715-mhchanografiko-deltio-scholes-pedio-5-oikonomias-dioikhshs.html Tα μορια λογικα σε πιο μερος θα περασεις ειναι.... Αλλα μορια εχει Αθηνα , αλλα η Πατρα, η Θεσσαλονικη και παει λεγοντας.
mylo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 αν έψαξες στο ιντερνετ και δε βρήκες τίποτα για τις βάσεις καλύτερα να ξανασκεφτείς τις ειδικότητες που θες και ποιο συγκεκριμένα τεχνικος υπολογιστων 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα