Dare-Devil Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 και εγω το ιδιο φιλε εχω 20% απωλια απο το ενα ματι, η μυωπία μου ειναι πιο μεγαλη απο εσενα δεν θελω να πω γιατι ντρεπομαι . Για ενα φακο λεω οτι πιο απλο υπαρχει αλλα θελω μονο να ειναι λεπτο μην ειναι σαν πατος απο μπουκαλι, ε τοσο μου ειχαν πει περιπου πριν 2 χρονια. Εχω πιο μεγαλη μυωπία απο 10 που λεω αλλα αυτα ειναι τα γυαλια που εχω εδω και χρονια δεν ειχα φταιξει αλλα γιατι δεν ειχα την ανεση οποτε θελω κατι απλα για να βλεπω πρις το παρων. Σκεφτομαι να παρω φακους ισα ισα να κανω την δουλεια μου το θεμα ειναι οτι εκτος τους φακους αν βρω ποσο θα παει για καθαριστικο+ορο το πακετο, επισης με τοσο μεγαλη μυωπία θα βλεπω να τους βαλω ? οταν εχεις δεν παιζεις οταν δεν εχεις κοιταζεις να βολευτεις με οτι μπορεις κοιταζοντας απλα να μην ειναι το χειροτερο Κακώς που δεν φοράς φακούς με τόση μεγάλη μυωπία. Τα γυαλιά δεν μπορούν να διορθώσουν πλήρως την όραση πόσο μάλλον αν έχεις μεγάλη μυωπία κουράζουν. Με φακούς αντίθετα βλέπεις άριστα και δεν κουράζουν το μάτι . Το πακέτο με το καθαριστικό κτλ κάνει 10 ευρώ και μπορεί να σου φτάσει για 2 μήνες . Μην ντρέπεσαι για την μυωπία σου . Καμία γκόμενα δεν θα σε απορρίψει για κάτι τετοιο trust me Για μένα ενα απλο σετ γυαλιά για να κάνεις την δουλειά σου στο σπίτι και φακούς για έξω hello με τι λεφτα ρε τρελε ανεργος και ανασφαλιστος ειμαι. Επισης σε μεγαλη μυωπια σαν την δικια μου δεν κανεις λειζερ σου βαζουν κατι σαν φακο μεσα στο ματι. Ενδοφακό λες. Το χω ψάξει . ΜΟΝΟ ως έσχατη λύση κάτι τέτοιο. Εγω είμαι έτοιμος για laser απλά το αναβάλω. Λόγω φύσης του κερατοειδούς μου θα μυο αφήσουν 2 βαθμούς μυωπία στο μάτι που έχω 11 και στο αλλο θα μηδενιστεί . 1200 ευρώ είναι το χειρουργείο και για τα 2 μάτια .
Zein Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Να χεις τις δυσκολιες σου - να σου σπανε και τα γυαλια απιστευτη γκατεμια φΙλε μου λυπαμε ! εγω ριχνω μια ιδεα .. αν μαζευτουμε μερικα ατομα απο εδω μεσα που εχουμε την δυνατοτητα να βαλουμε απο ενα μικρο ποσο να μαζευτουν τα χρηματα να κανεις την δουλεια σου εγω ειμαι μεσα ! τιμια και φανερα ! οσοι περισσοτεροι τοσο μικροτερο το ποσο που θα βαλουμε ! αν συνενοηθειτε στειλτε μου πμ ! οπως και να χει σου ευχομαι να βρεις την λυση γρηγορα .. και εγω μεσα ειμαι!βρες το τελικο κοστος ,δωσε αριθμο λογαριαςμου/paypal κατι και βοηθαμε ο καθενας οτι μπορει (σοβαρολογω) 4
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μπορω να φοραω μονο τον εναν φακο και το αλλο ματι να μην εχει ή πιο καλο ειναι να ειμαι χωρις καθολου γυαλια ? Δεν είναι καλό να μην έχεις φακό από το άλλο μάτι, βλέπεις διαφορετικά από μάτι σε μάτι και μπορεί να έχεις πονοκεφάλους, πέρα από αυτό αν σε βλέπει ο άλλος να έχεις φακό από το ένα μέρος και κενό από το άλλο είτε θα του φανεί παράξενο είτε θα σε κοροϊδεύει. Επίσης επειδή λες για 10 βαθμούς μυωπία, το θεωρώ και επικίνδυνο για εσένα να μην έχεις φακό από το άλλο μάτι, εγώ έχω 16 βαθμούς μαζί με μια άλλη πάθηση και χωρις γυαλιά είμαι σαν τυφλός αν περπατάω έξω. Υπαρχουν φακοι επαφης για μεγαλες μυοπιες 10+ δηλαδη και ποσο κανουν ? Υπάρχουν φακοί επαφής για όσο θέλεις, το κακό είναι πως για μεγάλες μυωπίες ίσως δεν βρεις σε καταστήματα και πρέπει να γίνουν παραγγελία που συνεπάγεται αυξημένο κόστος. Για τιμές να ρωτήσεις καταστήματα οπτικών. Για γυαλια λεπτα για μεγαλη μυωπια μου ειχαν πει παλιοτερα που ηθελα δευτερο ζευγαρι οτι κανει 120-130 ευρω ο φακος , τοσο ειναι η τιμη η μπορω να βρω και ποιο κατω ? Υπάρχουν αποκλίσεις στις τιμές, να ρωτήσεις αρκετά καταστήματα και να πάρεις προσφορές. Στα δικά μου 16-16.5 βαθμοί με λέπτυνση 1.8 (προτελευταία), είχα τιμές για τους δυο φακούς από 380 ευρώ ως 650 ευρώ. Αν θες την τελευταία λέπτυνση η τιμή είναι πάντοτε ακριβότερη αναλόγως και της μυωπίας. Επίσης επιπλέον στρώσεις π.χ απορροφητικά για ακτίνες ή λίγο πιο σκούρο χρώμα έχουν πρόσθετο κόστος. Μην βασίζεσαι μόνο στην μυωπία για το κόστος, παίζουν ρόλο και η μορφή του σκελετού που θα τοποθετηθούν οι φακοί καθώς και κάποια άλλα στοιχεία για το μάτι σου που αναγράφονται στην συνταγή. Και τελος αθραυστα για μεγαλη μυωπια υπαρχουν και ποσο πανε θημαμε ηταν πανακριβα καποτε. Υπάρχουν άθραυστα για όσο μυωπία θέλεις. Ουσιαστικά αντι για φακό από γυαλί σου φτιάχνουν φακό από άλλο υλικό κάτι σαν πλαστικό, το κόστος πρέπει να είναι 15 - 30% μεγαλύτερο από το κλασσικό γυαλί.
Anorymous Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Anorymous μη το παίρνεις έτσι, ούτε άσχημο είναι ούτε τίποτα. Κάθε μέρα μιλάμε εδώ μέσα, αν μπορούμε να βοηθήσουμε και σε κάτι ουσιαστικό γιατί να μην το κάνουμε; Μέχρι το τέλος του μήνα δεν είναι και λίγες οι μέρες! Δεν το παιρνω ασχημα ρε αλλα δεν μου καθετε καλα απλα, ενταξει μωρε υπομονη θα το παιξω λιγες μερες solid snake Κακώς που δεν φοράς φακούς με τόση μεγάλη μυωπία. Τα γυαλιά δεν μπορούν να διορθώσουν πλήρως την όραση πόσο μάλλον αν έχεις μεγάλη μυωπία κουράζουν. Με φακούς αντίθετα βλέπεις άριστα και δεν κουράζουν το μάτι . Το πακέτο με το καθαριστικό κτλ κάνει 10 ευρώ και μπορεί να σου φτάσει για 2 μήνες . Μην ντρέπεσαι για την μυωπία σου . Καμία γκόμενα δεν θα σε απορρίψει για κάτι τετοιο trust me Για μένα ενα απλο σετ γυαλιά για να κάνεις την δουλειά σου στο σπίτι και φακούς για έξω Ενδοφακό λες. Το χω ψάξει . ΜΟΝΟ ως έσχατη λύση κάτι τέτοιο. Εγω είμαι έτοιμος για laser απλά το αναβάλω. Λόγω φύσης του κερατοειδούς μου θα μυο αφήσουν 2 βαθμούς μυωπία στο μάτι που έχω 11 και στο αλλο θα μηδενιστεί . 1200 ευρώ είναι το χειρουργείο και για τα 2 μάτια . Αν μου πουν τιποτα 50-60 ευρω για φακους τοτε μαλλον θα παω για φακους, ξερω οτι ο φακος κουραζει το ματι βεβαια τωρα εχουν βγει νεοι υδρογελης που δεν εχω δοκιμασει ποτε απο την αλλη δεν εχεις καθολου αποσταση απο το ματι οποτε αυτο ειναι πολυ θετικο. Δεν ειναι θεμα γκομενας ειναι καταλοιπα απο το σχολειο ξερεις απο καζουρα και ετσι και οταν τους λες την μυωπια εχεις νομιζουν τους κανεις πλακα. Εγω ειχα ρωτησει μου ειχαν πει οτι θελει λειζερ μαζι με εγχειρηση και μου ειχαν πει οτι μετα θα πρεπει να προσεχω πολυ δηλαδη να μην νευριαζω, να μην σηκώνω βαρος και πολλα αλλα γιατι παιζει αποκόλληση. Δεν είναι καλό να μην έχεις φακό από το άλλο μάτι, βλέπεις διαφορετικά από μάτι σε μάτι και μπορεί να έχεις πονοκεφάλους, πέρα από αυτό αν σε βλέπει ο άλλος να έχεις φακό από το ένα μέρος και κενό από το άλλο είτε θα του φανεί παράξενο είτε θα σε κοροϊδεύει. Επίσης επειδή λες για 10 βαθμούς μυωπία, το θεωρώ και επικίνδυνο για εσένα να μην έχεις φακό από το άλλο μάτι, εγώ έχω 16 βαθμούς μαζί με μια άλλη πάθηση και χωρις γυαλιά είμαι σαν τυφλός αν περπατάω έξω. Υπάρχουν φακοί επαφής για όσο θέλεις, το κακό είναι πως για μεγάλες μυωπίες ίσως δεν βρεις σε καταστήματα και πρέπει να γίνουν παραγγελία που συνεπάγεται αυξημένο κόστος. Για τιμές να ρωτήσεις καταστήματα οπτικών. Υπάρχουν αποκλίσεις στις τιμές, να ρωτήσεις αρκετά καταστήματα και να πάρεις προσφορές. Στα δικά μου 16-16.5 βαθμοί με λέπτυνση 1.8 (προτελευταία), είχα τιμές για τους δυο φακούς από 380 ευρώ ως 650 ευρώ. Αν θες την τελευταία λέπτυνση η τιμή είναι πάντοτε ακριβότερη αναλόγως και της μυωπίας. Επίσης επιπλέον στρώσεις π.χ απορροφητικά για ακτίνες ή λίγο πιο σκούρο χρώμα έχουν πρόσθετο κόστος. Μην βασίζεσαι μόνο στην μυωπία για το κόστος, παίζουν ρόλο και η μορφή του σκελετού που θα τοποθετηθούν οι φακοί καθώς και κάποια άλλα στοιχεία για το μάτι σου που αναγράφονται στην συνταγή. Υπάρχουν άθραυστα για όσο μυωπία θέλεις. Ουσιαστικά αντι για φακό από γυαλί σου φτιάχνουν φακό από άλλο υλικό κάτι σαν πλαστικό, το κόστος πρέπει να είναι 15 - 30% μεγαλύτερο από το κλασσικό γυαλί. Και εγω σαν τυφλος ειμαι ρε και δεν λεω για εξω για μεσα στο σπιτι εξω δεν βγαινω αν δεν εχω γυαλια μονο μερα χωρις γυαλια και εδω κοντα, αν χρειασθει να παω καπου αναγκαστικα ταξι. Ναι το ξερω αλλα παλι ποιο φθηνη θα ειναι απο γυαλια, λεω να παω σε γιατρο αργοτερα να βγαλω κανονικα άθραυστα στα μετρα μου αλλα αυτη την στιγμη τοσα φραγκα δεν μου περισσεύουν οποτε λεω να βολευτω με το πιο φθηνο-κανει δουλεια βρω, αν βρω μεχρι εκατο ευρω για ενα φακο γιατι σκελετο και φακο στο αριστερο εχω θα ειμαι οκ.
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δεν το παιρνω ασχημα ρε αλλα δεν μου καθετε καλα απλα, ενταξει μωρε υπομονη θα το παιξω λιγες μερες solid snake Αν μου πουν τιποτα 50-60 ευρω για φακους τοτε μαλλον θα παω για φακους, ξερω οτι ο φακος κουραζει το ματι βεβαια τωρα εχουν βγει νεοι υδρογελης που δεν εχω δοκιμασει ποτε απο την αλλη δεν εχεις καθολου αποσταση απο το ματι οποτε αυτο ειναι πολυ θετικο. Δεν ειναι θεμα γκομενας ειναι καταλοιπα απο το σχολειο ξερεις απο καζουρα και ετσι και οταν τους λες την μυωπια εχεις νομιζουν τους κανεις πλακα. Εγω ειχα ρωτησει μου ειχαν πει οτι θελει λειζερ μαζι με εγχειρηση και μου ειχαν πει οτι μετα θα πρεπει να προσεχω πολυ δηλαδη να μην νευριαζω, να μην σηκώνω βαρος και πολλα αλλα γιατι παιζει αποκόλληση. Και εγω σαν τυφλος ειμαι ρε και δεν λεω για εξω για μεσα στο σπιτι εξω δεν βγαινω αν δεν εχω γυαλια μονο μερα χωρις γυαλια και εδω κοντα, αν χρειασθει να παω καπου αναγκαστικα ταξι. Ναι το ξερω αλλα παλι ποιο φθηνη θα ειναι απο γυαλια, λεω να παω σε γιατρο αργοτερα να βγαλω κανονικα άθραυστα στα μετρα μου αλλα αυτη την στιγμη τοσα φραγκα δεν μου περισσεύουν οποτε λεω να βολευτω με το πιο φθηνο-κανει δουλεια βρω, αν βρω μεχρι εκατο ευρω για ενα φακο γιατι σκελετο και φακο στο αριστερο εχω θα ειμαι οκ. Εγώ και στο σπίτι έχω θέμα χωρίς γυαλιά. Τεσπα, ψάξε να δεις αν έχεις παλαιότερους σκελετούς με φακούς χαμηλότερης μυωπίας, μήπως βοηθήσουν περισσότερο από το να έχεις μόνο έναν φακό στο ένα μάτι, εγω τώρα φοράω έναν εφεδρικό παλαιότερο μέχρι να παραλάβω από εβδομάδα τα καινούργια μου γυαλιά. Οι φακοί επαφής θα είναι φθηνότεροι.
Anorymous Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Εγώ και στο σπίτι έχω θέμα χωρίς γυαλιά. Τεσπα, ψάξε να δεις αν έχεις παλαιότερους σκελετούς με φακούς χαμηλότερης μυωπίας, μήπως βοηθήσουν περισσότερο από το να έχεις μόνο έναν φακό στο ένα μάτι, εγω τώρα φοράω έναν εφεδρικό παλαιότερο μέχρι να παραλάβω από εβδομάδα τα καινούργια μου γυαλιά. Οι φακοί επαφής θα είναι φθηνότεροι. νταξει δεν κανω και τιποτα στο σπιτι μονο τιβι και το φορητο , τωρα που και που κλεινω το ενα ματι. δυστηχως δεν παιζουν αλλοι φακοι. Το πιο αστειο-σουρεαλ ειναι οταν παω στην θαλασσα για μπανιο και βγαζω τα γυαλια μετα κανω δεκα ωρες να βρω ξανα που εχω αφησει τα πραγματα μου Ε ναι ρε για αυτο λεω να παρω φακους για δοκιμη κιολας επειδη εχω χρονια να βαλω μικρος δεν τους μπορουσα τωρα αν τους ανεχτω θα μεινω με τους φακους.
Dare-Devil Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δεν το παιρνω ασχημα ρε αλλα δεν μου καθετε καλα απλα, ενταξει μωρε υπομονη θα το παιξω λιγες μερες solid snake Αν μου πουν τιποτα 50-60 ευρω για φακους τοτε μαλλον θα παω για φακους, ξερω οτι ο φακος κουραζει το ματι βεβαια τωρα εχουν βγει νεοι υδρογελης που δεν εχω δοκιμασει ποτε απο την αλλη δεν εχεις καθολου αποσταση απο το ματι οποτε αυτο ειναι πολυ θετικο. Δεν ειναι θεμα γκομενας ειναι καταλοιπα απο το σχολειο ξερεις απο καζουρα και ετσι και οταν τους λες την μυωπια εχεις νομιζουν τους κανεις πλακα. Εγω ειχα ρωτησει μου ειχαν πει οτι θελει λειζερ μαζι με εγχειρηση και μου ειχαν πει οτι μετα θα πρεπει να προσεχω πολυ δηλαδη να μην νευριαζω, να μην σηκώνω βαρος και πολλα αλλα γιατι παιζει αποκόλληση. Και εγω σαν τυφλος ειμαι ρε και δεν λεω για εξω για μεσα στο σπιτι εξω δεν βγαινω αν δεν εχω γυαλια μονο μερα χωρις γυαλια και εδω κοντα, αν χρειασθει να παω καπου αναγκαστικα ταξι. Ναι το ξερω αλλα παλι ποιο φθηνη θα ειναι απο γυαλια, λεω να παω σε γιατρο αργοτερα να βγαλω κανονικα άθραυστα στα μετρα μου αλλα αυτη την στιγμη τοσα φραγκα δεν μου περισσεύουν οποτε λεω να βολευτω με το πιο φθηνο-κανει δουλεια βρω, αν βρω μεχρι εκατο ευρω για ενα φακο γιατι σκελετο και φακο στο αριστερο εχω θα ειμαι οκ. Όταν μιλούσα για 20 ευρώ το μηνιαιο ζευγάρι και 13 αν πάρεις εξάδα μιλούσα για υδρογέλης Τι 60 ευρώ ; Ο ενδοφακός ; Λολ φίλε ούτε καν είναι ακριβό (δεν θυμάμαι τιμή) και ο φακός προσκολάτια μόνιμα στο μάτι και έχει ένα μικρό κίνδυνο αποτυχίας και αν θυμάμαι καλα δεν μπορείς να κάνεις laser αν βάλεις ενδοφακό .Ποτέ . Πρόσεχε τι σου λένε για τα laser. Οι μισοί γιατροί μου παν πλήρως χειρουργείο στο αριστερό μάτι. Μηδενισμό μυωπίας και οι αλλοι μισοι ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ μηδενισμός . Μου είπαν θα μου αφήσουν 2 βαθμούς και δεν παίρνουν το ρίσκο γιατί αν μηδνειστεί πλήρως έχω 60 % πιθανότητα για σοβαρή επιπλοκή όσο μεγαλώνω . Ψαξ το όσο δε πάει . Εχω πάει σε άπειρους γιατρούς και επέλεξα χειρούργο. Το μόνο που μου μένει είναι να το πάρω απόφαση . Τι στο καλό ; ΌΛΟΙ οι τυφλοί εδώ μαζευτήκαμε ; Τελικα δεν είμαι μόνος . Xxaxaxa Φίλε μην μασάς. Και μένα τρελή καζούρα μου κάναν και άσχημη όταν ήμουν μικρός. Ξεπέρασε το 2
Anorymous Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Όταν μιλούσα για 20 ευρώ το μηνιαιο ζευγάρι και 13 αν πάρεις εξάδα μιλούσα για υδρογέλης Τι 60 ευρώ ; Ο ενδοφακός ; Λολ φίλε ούτε καν είναι ακριβό (δεν θυμάμαι τιμή) και ο φακός προσκολάτια μόνιμα στο μάτι και έχει ένα μικρό κίνδυνο αποτυχίας και αν θυμάμαι καλα δεν μπορείς να κάνεις laser αν βάλεις ενδοφακό .Ποτέ . Πρόσεχε τι σου λένε για τα laser. Οι μισοί γιατροί μου παν πλήρως χειρουργείο στο αριστερό μάτι. Μηδενισμό μυωπίας και οι αλλοι μισοι ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ μηδενισμός . Μου είπαν θα μου αφήσουν 2 βαθμούς και δεν παίρνουν το ρίσκο γιατί αν μηδνειστεί πλήρως έχω 60 % πιθανότητα για σοβαρή επιπλοκή όσο μεγαλώνω . Ψαξ το όσο δε πάει . Εχω πάει σε άπειρους γιατρούς και επέλεξα χειρούργο. Το μόνο που μου μένει είναι να το πάρω απόφαση . Τι στο καλό ; ΌΛΟΙ οι τυφλοί εδώ μαζευτήκαμε ; Τελικα δεν είμαι μόνος . Xxaxaxa Φίλε μην μασάς. Και μένα τρελή καζούρα μου κάναν και άσχημη όταν ήμουν μικρός. Ξεπέρασε το O αδερφος μου ρε ειχε παρει ενα φακο 6 ευρω με μικροτερη μυωπια γιατι ειχε στοκ αν δεν εχει πρεπει να κανει παραγγελια 6αδα δηλαδη 36 ευρω , το θεμα δεν ειναι η μυωπια ειναι οτι ειναι ακριβη γιατι μπορει να θελει και αστιγματισμο. και εγω το εχω ακουσει οτι καλο ειναι να εχει λιγη μυωπια νομιζω κατι παιζει αργοτερα με τον καταρράκτη. Επισης μπορει ο οπτικος να μου μετρησει την μυωπια λογικα θα εχει μηχάνημα ε ? Εμενα ρε νομιζαν οι δικοι μου οτι ηταν απο τα videogames και μου πρηζαν τα φρυδια μετα εμαθαν οτι εχω παθολογικη μυωπια και σταματησαν να με πριζουν. Δεν ηξερα οτι υπηρχαν και αλλοι γκαβοι εδω μεσα χαχα, στρατο πηγες ? εγω στο τσακ να επερνα ι5 και για τα ματια .
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Επισης μπορει ο οπτικος να μου μετρησει την μυωπια λογικα θα εχει μηχάνημα ε ? Δεν χρησιμοποιείται μηχάνημα για την μέτρηση της μυωπίας, χρησιμεύει για άλλα πράγματα. Κανονικά μπορεί να στην μετρήσει οπτομέτρης, τώρα δεν γνωρίζω αν οπτικός και οπτομέτρης είναι το ίδιο πράγμα.
whodatinsomniaK Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 http://www.zennioptical.com/ με ευχαριστείς, παρακαλώ.
MT60RS Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 To ποσο ειναι αστειο που δινουν αλλα οχι δεν ειμαι , ειχα παει να ρωτησω για βιβλιαριο προνοιας μου ειχαν πει οτι λογω ηλικιας δεν μου βγαζουν. τι σου ειπαν; http://www.dikaiologitika.gr/dikaiologitika/epidomata-pronoia/17883/dikaiologitika-gia-vivliario-aporias-se-anasfalistous
evabb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Λοιπον οπως ειπα στο στατους που εσπασε ο ενας φακος απο τα γυαλια οποτε ειμαι μονο με ενα φακο οποτε θελω να ρωτησω τα εξης. Μπορω να φοραω μονο τον εναν φακο και το αλλο ματι να μην εχει ή πιο καλο ειναι να ειμαι χωρις καθολου γυαλια ? Υπαρχουν φακοι επαφης για μεγαλες μυοπιες 10+ δηλαδη και ποσο κανουν ? Για γυαλια λεπτα για μεγαλη μυωπια μου ειχαν πει παλιοτερα που ηθελα δευτερο ζευγαρι οτι κανει 120-130 ευρω ο φακος , τοσο ειναι η τιμη η μπορω να βρω και ποιο κατω ? Και τελος αθραυστα για μεγαλη μυωπια υπαρχουν και ποσο πανε θημαμε ηταν πανακριβα καποτε. με 10 μυωπια φακο μονο στο ενα ματι; πας καλα; φακοι επαφης φυσικα και υπαρχουν για μυωπιες της ταξης του 10 και με αστιγματισμο απλα ειναι λιγες μαρκες. εμενα δεν με πολυβολευουν οι φακοι λογο της μεγαλης μυωπιας οποτε τους εχω για συγκεκριμενες περιστασεις. εξαρταται βεβαια και απο τον ανθρωπο. γυαλια αθραυστα και με λεπτυνση φυσικα και βγαινουν απλα θα εχεις περιορισμενες επιλογες στους σκελετους γτ η λεπτυνση γινεται στο κεντρο. οποτε γυαλια τυπου χιπστερ τα ξεχνας γτ στις ακρες οι φακοι θα ειναι σαν πατοι μπουκαλιου. εγω που αγορασα γυαλια πριν δυο χρονια και σκελετο μαζι μου πηγαν 500-600 ευρω περιπου αλλα δεν ειμαι στην ελλαδα 2
Dare-Devil Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 O αδερφος μου ρε ειχε παρει ενα φακο 6 ευρω με μικροτερη μυωπια γιατι ειχε στοκ αν δεν εχει πρεπει να κανει παραγγελια 6αδα δηλαδη 36 ευρω , το θεμα δεν ειναι η μυωπια ειναι οτι ειναι ακριβη γιατι μπορει να θελει και αστιγματισμο. και εγω το εχω ακουσει οτι καλο ειναι να εχει λιγη μυωπια νομιζω κατι παιζει αργοτερα με τον καταρράκτη. Επισης μπορει ο οπτικος να μου μετρησει την μυωπια λογικα θα εχει μηχάνημα ε ? Εμενα ρε νομιζαν οι δικοι μου οτι ηταν απο τα videogames και μου πρηζαν τα φρυδια μετα εμαθαν οτι εχω παθολογικη μυωπια και σταματησαν να με πριζουν. Δεν ηξερα οτι υπηρχαν και αλλοι γκαβοι εδω μεσα χαχα, στρατο πηγες ? εγω στο τσακ να επερνα ι5 και για τα ματια . Φευγω σε κανα 10 μηνο για στρατό . Εχω πάρει την μέγιστη αναβολή. Θα χειρουργηθώ πρώτα γιατί θέλω να πάω ΥΕΑ . Το καλό με την μυωπία που θα μυο αφήσουν έχει να κάνει με την πρεσβυωπία . Δεν θα έχω στο αριστερό μάτι και θα βλέπω καλα. Δηλαδή όσο θα μεγαλώνω η μυωπία σε μεγάλη ηλικία θα έχει μηδενιστεί. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα