Anorymous Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Kατ αρχην ευχαριστω ολους σας για αλληλεγγύη που μου διχνετε. Λοιπον πηγα σημερα στον οπτικο και εκλεισα ραντεβου δευτερα για οπτομετρηση, τα γυαλια μου ειπε 2 φακοι και σκελετος 270 ευρω , αθραυστα 500+ οποτε παω δευτερα να μου βγαλει βαθμους καιμεσα στο πασχα που θα εχω λεφτα τα παιρνω. Πηρα προσορινα φακους επαφης να μην ειναι γκαβος αλλα να δω αν τους αντεχω μετα απο χρονια μηπως τελικα τα βγαλω τα γυαλια, 14 ευρω για 9.5 βαθμους 2 φακους νομιζω τσιμπησε λιγο αλλα τι να κανεις, μαζι με υγρο 22. Πριν λιγα λεπτα εβαλα τους φακους γιατι παω στο σουπερ τωρα πρωτη εντυπωση ειναι αριστη
Silverage Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μια χαρά τιμή τα 14. Εγω 3 βαθμούς που πήρα, 13 ευρώ.
whodatinsomniaK Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Ρε συ δες το λινκ που έβαλα. Με ούτε 100 ευρά θα έχεις καινούριο ζευγάρι.
Anorymous Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μια χαρά τιμή τα 14. Εγω 3 βαθμούς που πήρα, 13 ευρώ. δεν παιζουν ρολο οι βαθμοι απο οτι καταλαβα, ρολο παιζει αν εχει στοκ ή ειναι παραγγελια και αν εχεις αστιγματισμο. Ρε συ δες το λινκ που έβαλα. Με ούτε 100 ευρά θα έχεις καινούριο ζευγάρι. δευτερα θα παω για οπτομετρηση ρε οποτε θα κανω μια δοκιμη, απλα φοβαμαι λιγο να παρω γυαλια απο το εξωτερικο
Pa0ki Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 'Ο,τι είπε ο Mau-Maus και εγω το ιδιο φιλε εχω 20% απωλια απο το ενα ματι, η μυωπία μου ειναι πιο μεγαλη απο εσενα δεν θελω να πω γιατι ντρεπομαι . Εδώ δε ντρέπεσαι να πεις τι ομάδα είσαι ρε, η μυωπία σε μάρανε
Anorymous Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 'Ο,τι είπε ο Mau-Maus Εδώ δε ντρέπεσαι να πεις τι ομάδα είσαι ρε, η μυωπία σε μάρανε Για αυτο την διαλεξα ως γνωστον το ψαρι κανει καλο στην οραση 2
Anorymous Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Πηγα σημερα στον οπτικο 14.5 μυωπια παρακαλω και στα δυο ματια στο ενα 0.75 αστιγματισμο στο αλλο 1.5 αστιγματισμο. Τιμη για την πρωτελευταια λέπτυνση που βγαινει μεχρι 14 ομως 280 γυαλια μαζι με σκελετο, αν παω στο κανονικο νουμερο παμε στην τελευταια λεπτυνση 390, για αθραυστα δεν ρωτησα καν αλλα στο περιπου 700+ Θα τα παρω τελος του μηνα μαλλον αλλα θα παρω 100 ευρω απο το βιβλιαριο του αδερφου οκ ξερω δεν ειναι σωστο αλλα τι να κανω που ειμαι ανασφαλιστος, ρωτησα για αποριας μου ειπε δεν καλυπτουν γυαλια αρα τι σκατα καλυπτουν ???? Υ.Γ Φακοι μονο παραγγελια θα παω στους 12.5 βαθμους 40 ευρω η 6αδα δηλαδη 3 μηνες , αν την παλεψω θα βγαλω μονο φακους αν και ο οπτικος μου ειπε καλητερα γυαλια .
evabb Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Πηγα σημερα στον οπτικο 14.5 μυωπια παρακαλω και στα δυο ματια στο ενα 0.75 αστιγματισμο στο αλλο 1.5 αστιγματισμο. Τιμη για την πρωτελευταια λέπτυνση που βγαινει μεχρι 14 ομως 280 γυαλια μαζι με σκελετο, αν παω στο κανονικο νουμερο παμε στην τελευταια λεπτυνση 390, για αθραυστα δεν ρωτησα καν αλλα στο περιπου 700+ Θα τα παρω τελος του μηνα μαλλον αλλα θα παρω 100 ευρω απο το βιβλιαριο του αδερφου οκ ξερω δεν ειναι σωστο αλλα τι να κανω που ειμαι ανασφαλιστος, ρωτησα για αποριας μου ειπε δεν καλυπτουν γυαλια αρα τι σκατα καλυπτουν ???? Υ.Γ Φακοι μονο παραγγελια θα παω στους 12.5 βαθμους 40 ευρω η 6αδα δηλαδη 3 μηνες , αν την παλεψω θα βγαλω μονο φακους αν και ο οπτικος μου ειπε καλητερα γυαλια . 14,5 βαθμοι μυωπια;;;;;; ζιζας και νομιζα οτι ειχα τερματισει το κοντερι με 10,5 βαθμους εγω συν αστιγματισμο. ειναι πολλα τα λεφτα φιλε με τετοια μυωπια. μονο οι φακοι επαφης θα σου βγουν σχετικα φτηνα. το 700αρι που λες μου ακουγεται λογικο. γενικως καλυτερα παρεις αθραυστα γτ ειναι και πιο ελαφρα. η λεπτυνση δεν το συζητω, ειναι μονοδρομος καλα ποσο χρονων εισαι; ειχες κανα ατυχημα και εφτασε εκει η μυωπια σου;
Anorymous Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 14,5 βαθμοι μυωπια;;;;;; ζιζας και νομιζα οτι ειχα τερματισει το κοντερι με 10,5 βαθμους εγω συν αστιγματισμο. ειναι πολλα τα λεφτα φιλε με τετοια μυωπια. μονο οι φακοι επαφης θα σου βγουν σχετικα φτηνα. το 700αρι που λες μου ακουγεται λογικο. γενικως καλυτερα παρεις αθραυστα γτ ειναι και πιο ελαφρα. η λεπτυνση δεν το συζητω, ειναι μονοδρομος καλα ποσο χρονων εισαι; ειχες κανα ατυχημα και εφτασε εκει η μυωπια σου; Ναι το τερματισα για να με παρηγορησει ο οπτικος μου ειπε οτι υπαρχει και πιο πολυ μυωπια 20+ Το ξερω αλλα 700 ευρω δεν εχω εβακι 290 με το ζορι θα τα βρω, ναι αυτη η λεπτυνση ειναι ολα τα λεφτα απο 1.9 σε 1.8 η διαφορα παει στα 110 ευρω αυτο στην ουσια πληρωνεις. Ειμαι 31 οχι δεν ειχα ατυχημα εχω παθολογικη μυωπια τωρα απο οτι ακομα δεν ξερω τα σεναρια που παιζουν ειναι 2 ειτε λογω μεγαλου βαρους σαν μωρο τοτε δεν το κοιταγαν τωρα λενε οτι μετα απο μερικα κιλα το μωρο βγαζει προβλημα υγειας ή επειδη πηρα αποτομα υψος στην εφηβεια και με χτυπησε στα ματια. 1
evabb Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Ναι το τερματισα για να με παρηγορησει ο οπτικος μου ειπε οτι υπαρχει και πιο πολυ μυωπια 20+ Το ξερω αλλα 700 ευρω δεν εχω εβακι 290 με το ζορι θα τα βρω, ναι αυτη η λεπτυνση ειναι ολα τα λεφτα απο 1.9 σε 1.8 η διαφορα παει στα 110 ευρω αυτο στην ουσια πληρωνεις. Ειμαι 31 οχι δεν ειχα ατυχημα εχω παθολογικη μυωπια τωρα απο οτι ακομα δεν ξερω τα σεναρια που παιζουν ειναι 2 ειτε λογω μεγαλου βαρους σαν μωρο τοτε δεν το κοιταγαν τωρα λενε οτι μετα απο μερικα κιλα το μωρο βγαζει προβλημα υγειας ή επειδη πηρα αποτομα υψος στην εφηβεια και με χτυπησε στα ματια. ναι εχω ακουσει για 24. υπαρχει και το laser παντα αλλα εγω το φοβαμαι. ασε που με τους βαθμους μας δεν θα τα βγαλουμε εντελως τα γυαλια απλα θα εχουμε πολυ λιγοτερους βαθμους. σε νιωθω για το οικονομικο, εμεινα πολλα χρονια με φθαρμενα γυαλια μεχρι να εχω λεφτα να αγορασω κατι της προκοπης. οταν πηρα καινουργια γυαλια με ειδα και τρομαξα (δεν εβλεπα οτι ειχα σημαδια σε μερικα σημεια στο προσωπο μου). ψαξου με φακους. νομιζω ειναι το πιο συμφερον. εγω εχω κληρονομικη μυωπια, ολοι σχεδον απο την μερια της μανας μου ειμαστε γκαβουλιακες αλλα εγω κραταω τα πρωτεια. απο 6-7 χρονων που αρχισα να φοραω γυαλια και μεχρι τα 12-14 ανεβαινε με τρομακτικη ταχυτητα και μετα σταματησε σε εκεινη την ηλικια, μετα μου ανεβηκε λιγο ο αστιγματισμος και στρογγυλοκαθισα στο 10 χροντρικα. 2
Anorymous Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 ναι εχω ακουσει για 24. υπαρχει και το laser παντα αλλα εγω το φοβαμαι. ασε που με τους βαθμους μας δεν θα τα βγαλουμε εντελως τα γυαλια απλα θα εχουμε πολυ λιγοτερους βαθμους. σε νιωθω για το οικονομικο, εμεινα πολλα χρονια με φθαρμενα γυαλια μεχρι να εχω λεφτα να αγορασω κατι της προκοπης. οταν πηρα καινουργια γυαλια με ειδα και τρομαξα (δεν εβλεπα οτι ειχα σημαδια σε μερικα σημεια στο προσωπο μου). ψαξου με φακους. νομιζω ειναι το πιο συμφερον. εγω εχω κληρονομικη μυωπια, ολοι σχεδον απο την μερια της μανας μου ειμαστε γκαβουλιακες αλλα εγω κραταω τα πρωτεια. απο 6-7 χρονων που αρχισα να φοραω γυαλια και μεχρι τα 12-14 ανεβαινε με τρομακτικη ταχυτητα και μετα σταματησε σε εκεινη την ηλικια, μετα μου ανεβηκε λιγο ο αστιγματισμος και στρογγυλοκαθισα στο 10 χροντρικα. To λειζερ στην περιπτωση μου και γενικα σε μεγαλες μυωπιες δεν ειναι οτι πιο καλο γιατι σου λεπτενει παρα πολυ τον κερατοειδή οποτε μετα θ εχεις τον φοβο για αποκολληση + οτι μπορει να σου ανεβει ξανα, τωρα τελευταια εχουν βρει μια μεθοδο που σου εμφυτευουν ειδικο φακο μεσα στο ματι. Δυστηχως και εγω με παλια γυαλια ειμαι απο το 2009 περιπου και αν δεν μου εσπαγαν με αυτα θα εμενα, καλα τρελη διαφορα δεν λες τιποτα πχ οταν καθαριζα μου ελεγε ο αδερφος οτι δεν καθαριζω καλα τωρα με τους φακους μονο ειδα τρελη διαφορα και λεπτομεριες που δεν εβλεπα και οτι ο αδερφος μου μαλλον εχει δικιο Περιττο να σου πως ενωσα στον οπτικο οταν ειδα και την τελευταια σειρα μετα απο πολλα πολλα χρονια win win Και εγω απο μικρος την ειχα πρωτη φορα πηγα στο γιατρο τεταρτη δημοτικου και μου ειπε τοτε στις αρχες που εμφανίστηκε 5 βαθμοι !!!
evabb Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 To λειζερ στην περιπτωση μου και γενικα σε μεγαλες μυωπιες δεν ειναι οτι πιο καλο γιατι σου λεπτενει παρα πολυ τον κερατοειδή οποτε μετα θ εχεις τον φοβο για αποκολληση + οτι μπορει να σου ανεβει ξανα, τωρα τελευταια εχουν βρει μια μεθοδο που σου εμφυτευουν ειδικο φακο μεσα στο ματι. Δυστηχως και εγω με παλια γυαλια ειμαι απο το 2009 περιπου και αν δεν μου εσπαγαν με αυτα θα εμενα, καλα τρελη διαφορα δεν λες τιποτα πχ οταν καθαριζα μου ελεγε ο αδερφος οτι δεν καθαριζω καλα τωρα με τους φακους μονο ειδα τρελη διαφορα και λεπτομεριες που δεν εβλεπα και οτι ο αδερφος μου μαλλον εχει δικιο Περιττο να σου πως ενωσα στον οπτικο οταν ειδα και την τελευταια σειρα μετα απο πολλα πολλα χρονια win win Και εγω απο μικρος την ειχα πρωτη φορα πηγα στο γιατρο τεταρτη δημοτικου και μου ειπε τοτε στις αρχες που εμφανίστηκε 5 βαθμοι !!! με τετοια μυωπια ουτως η αλλως εχεις τον φοβο για αποκολληση, αλλα οκ ο γιατρος ξερει καλυτερα οποτε δεν επιμενω. 5 βαθμους με το καλημερα παντως ειναι παρα πολλοι. προφανως δεν το πηραν χαμπαρι νωρις οι δικοι σου και εφτασες στους 5 μεχρι να καταλαβουν οτι εχεις προβλημα. εγω ξεκινησα απο πολυ χαμηλα (απονη ζωη και καλα) του στυλ 1-1,5 βαθμο. τελευταια φορα που ειχες παει στον γιατρο ποτε ηταν και ποσο ειχες; 1
Anorymous Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 με τετοια μυωπια ουτως η αλλως εχεις τον φοβο για αποκολληση, αλλα οκ ο γιατρος ξερει καλυτερα οποτε δεν επιμενω. 5 βαθμους με το καλημερα παντως ειναι παρα πολλοι. προφανως δεν το πηραν χαμπαρι νωρις οι δικοι σου και εφτασες στους 5 μεχρι να καταλαβουν οτι εχεις προβλημα. εγω ξεκινησα απο πολυ χαμηλα (απονη ζωη και καλα) του στυλ 1-1,5 βαθμο. τελευταια φορα που ειχες παει στον γιατρο ποτε ηταν και ποσο ειχες; Παιζει αλλα δεν φταινε οι δικοι μου ειχα παει σε γιατρο του ικα...ειχε πει οτι δεν εχω θεμα μετα ξααπηγα σε 5-6 μηνες σε ιδιωτη και μου ειπε 5 βαθμους τωρα ειτε ο γιατρος του ικα ηταν μαπας ειτε ανεβηκε πολυ αποτομα. Μεχρι την τριτη γυμνασιου νομιζω ειχα καπου 8 μετα στο πρωτο ετος της σχολης μετρηθηκα στο 10 και απο το 2004 στην ουσια δεν ειχα ξαναμετρηθει .
evabb Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 μεχρι τα 24 περιπου ανεβαινει η μυωπια (γτ ακομα μεγαλωνουμε μεχρι τα 24, εγω προσωπικα μονο σε περιμετρο μεγαλωνω). μηπως να παρεις και μια δευτερη γνωμη; 1
Anorymous Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 μεχρι τα 24 περιπου ανεβαινει η μυωπια (γτ ακομα μεγαλωνουμε μεχρι τα 24, εγω προσωπικα μονο σε περιμετρο μεγαλωνω). μηπως να παρεις και μια δευτερη γνωμη; Εγω μεγαλωσα και σε υψος και σε φαρδος αν ηταν αληθεια οτι θα παρει την κοιλια σε υψος τωρα επρεπε να ειμαι 3 μετρα χαχα Ναι το ξερω ελπιζω να μην ειμαι η εξαιρεση και σε λιγα χρονια στα 35 πχ παω στα 16 μυωπια Δευτερη γνωμη για την μυωπια ή για τιμες ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα