zoranb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Πως μπορώ να μετρήσω μια απόσταση που βλέπω στο Google maps? Θέλω για παράδειγμα να μετρήσω χιλιομετρικά πόσο είναι από μια οδό σε μια άλλη. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να βάζεις την αφετηρία και το τέλος και να σου δίνει απόσταση αλλά και από ποιά διαδρομή είναι η απόσταση αυτή? ή μπορώ να χαράξω εγώ τη διαδρομή (άσχετα εάν υπάρχει μονοδρόμηση ή όχι) και να μου δωθεί η απόσταση;
Unabomber Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Aυτοματα σου βγαζει την αποσταση, αν βαλεις αρχη και τελος.... Επισης μπορεις να μετακινησεις το σημειο οπως θελεις εσυ, απο οποια διαδρομη και να σου βγαλει παλι την αποσταση. 1
d_gkal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 σε απολυτη ευθεια μπορει να γινει μετρηση στους google maps?
Unabomber Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Προφανως και οχι, διοτι σου βγαζει τους δρομους.... οποτε συμφωνα με αυτους βγαζει αποτελεσματα.... Πχ, Αθηνα-Θεσσαλονικη, θα σου βγαλει το οδικο δικτυο για την αποσταση..... δεν θα στο βγαλει καρφι-ευθεια.....
zoranb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Aυτοματα σου βγαζει την αποσταση, αν βαλεις αρχη και τελος.... Επισης μπορεις να μετακινησεις το σημειο οπως θελεις εσυ, απο οποια διαδρομη και να σου βγαλει παλι την αποσταση. Οκ αλλά για να χαράξω εγώ την απόσταση όπως θέλω, αυτό γίνεται;
zio10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Νομίζω στο google earth μπορείς να το κάνεις αυτό 1
Unabomber Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Οκ αλλά για να χαράξω εγώ την απόσταση όπως θέλω, αυτό γίνεται; Tι εννοεις να χαραξεις την αποσταση ? Οπως σου ειπα, οταν βαλεις 2 σημεια πχ Α και Β μπορεις να πιασεις οποιο απο τα 2 σημεια θελεις, και να το μετακινησεις οπου θελεις στον χαρτη...... Φυσικα οι αποστασεις που θα σου βγαλει παλι, θα ειναι συμφωνα με το οδικο δικτυο. Οχι ευθεια.....
NikosKallithea Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Υπάρχει και χάρακας που σου λέει την απόλυτη ευθεία
Unabomber Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Και για εξηγηστε τωρα στο zoranb πως γινεται αυτο..... 1
zio10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Και για εξηγηστε τωρα στο zoranb πως γινεται αυτο..... Έχει ένα εργαλείο που το λέει χάρακα, κλικ στο σημείο Α, κλικ στο σημείο Β και στο βγάζει
d_gkal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Προφανως και οχι, διοτι σου βγαζει τους δρομους.... οποτε συμφωνα με αυτους βγαζει αποτελεσματα.... Πχ, Αθηνα-Θεσσαλονικη, θα σου βγαλει το οδικο δικτυο για την αποσταση..... δεν θα στο βγαλει καρφι-ευθεια..... το καρφι ευθεια θελω να μαθω αν γινεται. ο χαρακας που λετε που βρισκεται;
Unabomber Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Έχει ένα εργαλείο που το λέει χάρακα, κλικ στο σημείο Α, κλικ στο σημείο Β και στο βγάζει Λαικ......!!!! (ΕΛΕΟΣ, παλι τελειωσαν) £$%&$%&/$$% :mad: Ον τοπικ..... Η αλλιως ruler το οποιο βρισκεται στα εργαλεια (tools) το καρφι ευθεια θελω να μαθω αν γινεται. ο χαρακας που λετε που βρισκεται; Στο google earth... πας εργαλεια-χαρακας, και κλικαρεις πανω στο σημειο που θες και σερνεις τον ποντικα μεχρι εκει που θες και σου βγαζει τις αποστασεις σε εκατοστα, χιλιομετρα, μετρα κλπ, αναλογα το τι θα επιλεξεις. 1
zio10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Λαικ......!!!! (ΕΛΕΟΣ, παλι τελειωσαν) £$%&$%&/$$% :mad: Ον τοπικ..... Η αλλιως ruler το οποιο βρισκεται στα εργαλεια (tools) Κάτι πρέπει να κάνουμε με αυτό...δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετεί, σοβαρά τώρα! Αν είναι να έχει και όριο ποστ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα