Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορώ να μετρήσω μια απόσταση που βλέπω στο Google maps? Θέλω για παράδειγμα να μετρήσω χιλιομετρικά πόσο είναι από μια οδό σε μια άλλη. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να βάζεις την αφετηρία και το τέλος και να σου δίνει απόσταση αλλά και από ποιά διαδρομή είναι η απόσταση αυτή? ή μπορώ να χαράξω εγώ τη διαδρομή (άσχετα εάν υπάρχει μονοδρόμηση ή όχι) και να μου δωθεί η απόσταση;

Δημοσ.

Aυτοματα σου βγαζει την αποσταση, αν βαλεις αρχη και τελος....

Επισης μπορεις να μετακινησεις το σημειο οπως θελεις εσυ, απο οποια διαδρομη και να σου βγαλει παλι την αποσταση.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανως και οχι, διοτι σου βγαζει τους δρομους.... οποτε συμφωνα με αυτους βγαζει αποτελεσματα....

Πχ, Αθηνα-Θεσσαλονικη, θα σου βγαλει το οδικο δικτυο για την αποσταση..... δεν θα στο βγαλει καρφι-ευθεια.....

Δημοσ.

Aυτοματα σου βγαζει την αποσταση, αν βαλεις αρχη και τελος....

Επισης μπορεις να μετακινησεις το σημειο οπως θελεις εσυ, απο οποια διαδρομη και να σου βγαλει παλι την αποσταση.

Οκ αλλά για να χαράξω εγώ την απόσταση όπως θέλω, αυτό γίνεται;

Δημοσ.

Οκ αλλά για να χαράξω εγώ την απόσταση όπως θέλω, αυτό γίνεται;

Tι εννοεις να χαραξεις την αποσταση ?

Οπως σου ειπα, οταν βαλεις 2 σημεια πχ Α και Β μπορεις να πιασεις οποιο απο τα 2 σημεια θελεις, και να το μετακινησεις οπου θελεις στον χαρτη......

Φυσικα οι αποστασεις που θα σου βγαλει παλι, θα ειναι συμφωνα με το οδικο δικτυο. Οχι ευθεια.....

Δημοσ.

Και για εξηγηστε τωρα στο zoranb πως γινεται αυτο..... :-D :-)

Έχει ένα εργαλείο που το λέει χάρακα, κλικ στο σημείο Α, κλικ στο σημείο Β και στο βγάζει :P

Δημοσ.

Προφανως και οχι, διοτι σου βγαζει τους δρομους.... οποτε συμφωνα με αυτους βγαζει αποτελεσματα....

Πχ, Αθηνα-Θεσσαλονικη, θα σου βγαλει το οδικο δικτυο για την αποσταση..... δεν θα στο βγαλει καρφι-ευθεια.....

το καρφι ευθεια θελω να μαθω αν γινεται.

ο χαρακας που λετε που βρισκεται;

Δημοσ.

Έχει ένα εργαλείο που το λέει χάρακα, κλικ στο σημείο Α, κλικ στο σημείο Β και στο βγάζει :P

Λαικ......!!!!   (ΕΛΕΟΣ, παλι τελειωσαν) £$%&$%&/$$% :mad: :mad: :mad:

Ον τοπικ.....

Η αλλιως ruler το οποιο βρισκεται στα εργαλεια (tools) 

:-D

το καρφι ευθεια θελω να μαθω αν γινεται.

ο χαρακας που λετε που βρισκεται;

Στο google earth...  πας εργαλεια-χαρακας, και κλικαρεις πανω στο σημειο που θες και σερνεις τον ποντικα μεχρι εκει που θες και σου βγαζει τις αποστασεις σε εκατοστα, χιλιομετρα, μετρα κλπ, αναλογα το τι θα επιλεξεις.

• Like 1
Δημοσ.

Λαικ......!!!!   (ΕΛΕΟΣ, παλι τελειωσαν) £$%&$%&/$$% :mad: :mad: :mad:

Ον τοπικ.....

Η αλλιως ruler το οποιο βρισκεται στα εργαλεια (tools) 

:-D

Κάτι πρέπει να κάνουμε με αυτό...δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετεί, σοβαρά τώρα! Αν είναι να έχει και όριο ποστ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...