Pankar95 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Γνωστός μου μου είπε πως έλαβε emal απο εμένα με ένα άσχετο λινκ. Κοίταξα τα Απεσταλμένα μου και δεν εδειχνε να έχει σταλεί τίποτα. Οπότε του είπα να μου το κάνει Προώθηση να δω τι είναι. Αυτό όντως φαινεται να έχει σταλεί απο εμένα και το λινκ σε πάει σε μια ιστοσελίδα που φαίνεται να πουλά ένα πρόγραμμα αδυνατίσματος. Είναι κανένα hack ή malware; Εγώ έβαλα το Malwarebytes να κάνει ένα scan και βρήκε 2 malware. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Να πω και στον άλλο που το έλαβε να περάσει ένα safety scan;
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 ειναι κλασσικα αυτα τα πραγματα.ειτε φευγει αποο εσενα χωρις να το ξερεις ειτε καποιος στελνει email και απλα φαινεται απο σενα.αυτο γινεται εδω και χρονια.οταν στελνεις email μπορεις να βαλεις να φαινεται οτι email θες.δεν γινεται καποιος ελεγχος.
Gtr34 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Καλό θα ήταν να αλλάξεις κωδικό και να ενεργοποιήσεις το two step verification η όπως αλλιώς λέγεται ανάλογα την υπηρεσία.
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 απλα καποιες φορες ειναι λιγο σπαστικα τα 2 step verification ειδικα αν σε μια υπηρεσια μπαινεις συνεχεια μεσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα