Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εδώ και λίγο καιρό δεν μπορώ να μπω στο hotmail μου με το laptop μου(πιο παλιά φόρτωνε κανονικά η σελίδα).

Με το που βάζω email και κωδικό δείχνει ότι φορτώνει και μετά πετάει error ότι δεν μπορεί να φορτωθεί η σελίδα.

Και στο δίκτυο του σπιτιού μου αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο δίκτυο και να'μαι, έτσι και μπω με άλλο pc ή με οποιαδήποτε άλλη συσκευή(tablet, smartphone) ,φορτώνεται κανονικά η σελίδα.

Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει?

Δημοσ.

Και πέρα απο τη δοκιμή άλλου browser, κάνε καθαρισμό του browser που εχεις προβλημα (δηλαδή καθάρισε cache και cookies - history δεν εχει σημασία). Μετά κλείσε browser, άνοιξε τον πάλι και δες αν μπαίνει. 

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει με Chrome,Mojilla,ακόμα και internet explorer. Έχω Καθαρίσει cache, cookies-history,έχω ρίξει καθάρισμα με antimalware bytes και hitman pro. έχω κάνει update τους drivers της κάρτας δικτύου. Τίποτα το γα#$%$^μένο.

Δημοσ.

Αν εχεις κάνει όλα τα παραπάνω τοτε τα μόνα σημεία που κοιτάς ειναι το antivirus και αν εχει περασμένο proxy στο browser

Δημοσ.

Proxy είναι κομπλέ(είναι στο Αυτόματος εντοπισμός των ρυθμίσεων). Θα σβήσω το antivirus(μήπως μου έχει κάνει καμιά  μπινιά με το firewall) και από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να παίζει. Ευχαριστώ πάντως !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...