blueangel3 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 θα ήθελα να ρωτήσω άμα γίνεται να αγοράσω ένα κινητό απο το γερμανικό ebay και να πληρώσω με αντικαταβολή ...γίνεται ?
blueangel3 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 αν το ζητήσω από τον πωλητή και συμφωνήσει μπορεί να γίνει τότε ?
EllhnasEll Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Ασφάλεια ότι θα φτάσει στα χέρια σου το προιόν Για λόγους πρακτικότητας Μην γίνει τίποτα και του κλέψεις τα χρήματα κλπ Και για τα μεταφορικά
arc Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Γιατί έτσι λειτουργεί το ebay, καθώς και όλα τα sites του εξωτερικου που στέλνουν πράγματα στην Ελλάδα. Γενικά όταν βάζεις την παραγγελία, πληρώνεις στο ebay, το οποίο κρατά την προμήθεια του, δίνει τα λεφτά στον πωλητη και ξεκινά η διαδικασία αποστολή. Όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην αντικαταβολή
blueangel3 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 ναι αλλά σε περίπτωση που γίνει κάποια στραβή και πάνε τα χρήματα χαμένα ..τί γίνεται τότε ???
EllhnasEll Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δεν γίνεται να χάσεις τα χρήματα σου Κοιτάς πρώτα απ'όλα τις αξιολογήσεις του πωλητή και μετά ακόμα και αν δεν φτάσει το προϊόν στα χέρια σου μπορείς να πάρεις τα χρήματα που έδωσες πίσω από τo Paypal
blueangel3 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Σαν τι στραβή; ξέρω εγω..να μην παραλάβω πότε το προιόν ή να το παραλάβω και βρω κάτι διαφορετικό... Δεν γίνεται να χάσεις τα χρήματα σου Κοιτάς πρώτα απ'όλα τις αξιολογήσεις του πωλητή και μετά ακόμα και αν δεν φτάσει το προϊόν στα χέρια σου μπορείς να πάρεις τα χρήματα που έδωσες πίσω από τo Paypal αυτό είναι σίγουρο ?? δηλαδή δεν μπορεις να χάσεις τα χρηματα σου ποτε ? ή τουλάχιστον τις περισσότερες φορές ?
EllhnasEll Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Για αυτό το Paypal είναι ο πιο ασφαλης τρόπος για να πληρώσεις στο ίντερνετ, εγώ προσωπικά δεν έχω αγοράσει κάτι από το Ebay αλλά έχω αγοράσει από άλλου μέσω Paypal Είναι σίγουρο πως αν κάτι δεν πάει καλά θα έχεις υποστήριξη Και τα χρήματα σου πίσω φυσικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα